Sari la conținut

Salon Crazy Love 0762593783, 0731166245


Postări Recomandate

Cineva fost aici?

 

Salonul Crazy Love va invită sa va traiti fanteziile cele mai îndraznete într-un loc incantator, elegant, sigur si discret fiind amplasat la iesirea din oras. Pt voi am creat o atmosfera senzuală şi erotica, iar cele mai seducatoare, apetisante si sexy domnisoare va pot oferi cea mai buna experienta de masaj erotic din oras!! Program zilnic de la ora 13 la 01, în functie de programari stam non-stop. Ne gasiti si pe facebook: Salon Crazy Love Craiova! Nu primim persoane de etnie roma! Tel. 0762593783, 0731166245

Link spre comentariu
  • Oras:dolj
  • Oras:dolj

Da am fost eu ieri noapte, sunat pe la ora 1:15 raspuns o domnisoara draguta la voce, am intrebat unde este salonul , la care mi a raspuns ca este pe la vilele de la Selgros, am mai sunat inca o data cand am ajuns la sensul giratoriu de la magazinul cu pricina la care mi a spus sa mai inaintez pana vad un semn rosu pe partea stanga a drumului, zis si facut , aici sun din nou crezand ca m am ratacitdin moment ce la acel semn daca continuam cu masina nu mai era asfalt deci numai gropi si pamant, a zis ca este bine , sa continui pana dau de o gradinita si apoi o vila verde. Am ajuns intr un final acolo, am gasit 2 fete dragute una ditre ele o cuosteam deja pentru ca lucrase la Salon Roso. Intrebat tarifele care erau identice cu cele de la fostul salon amintit mai devreme, am ales un masaj topless 30 de minute la 100 lei.

Am mers pe mana fetei care o stiam deja, masajul destul de ok , m a uns bine cu ulei iar finalizarea s a facut intre sani .

locatie 8

amplasare 0 ( se ajunge f greu si am mai si lovit cu scutul un bolovan pana sa ajung acolo )

fetele nota 6

gfe 6 ( probabil si din cauza orei tarzii )

masajul 7

finalizare pe sani

De revenit ? eu unul nu pentru ca e la mama naibii si nu am chef ca pentru o laba efectiv sa imi sparg baia de ulei de la masina.

Concluzia , un fel de salon Roso amplasat ca naiba, daca e careva care vrea sa se ascunda f f bine si sa fie sigur ca nu il vede nimeni cand viziteaza salonul, cred ca mai discret de atat adica in camp efectiv,nu se poate.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...