alberto222 Reputație: 0 Postat Aprilie 20 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Aprilie 20 Exista femei care fac cougar-femeie asumată, matură, care preferă parteneri mai tineri. Mi-ar plăcea varianta asta. Vouă cum vă sună?
DonBoss Reputație: 0 Postat Aprilie 20 Oras:Botoșani Oras:Botoșani Postat Aprilie 20 Și eu sunt în căutare de cougar. 35+, 40+
alberto222 Reputație: 0 Postat Aprilie 20 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Autor Postat Aprilie 20 Acum 5 ore, DonBoss a spus: Și eu sunt în căutare de cougar. 35+, 40+ Se găsesc cam greu
interesatul Reputație: 72 Postat Aprilie 22 Oras:Planet earth Oras:Planet earth Postat Aprilie 22 Toti cautam. Cand vb cu doamne 45+, realizate dar deceptionate, toate spun ca si-ar dori perteneri mai tineri decat ele / mai batrani (peste varsta lor). Probabil e ceva intre: - performanta care , teoretic, ar fi mai buna...nu cred - conteaza mult experienta si comunicarea ; - aspectul - tinerii arata mai bine decat babalacii - de cele mai multe ori; - dorinta de a avea parteneri ascultatori, nu naravasi si suciti ca babalacii. Poate si altele. PS - eu sunt babalak. Cat de cat. Ca sa stiti.
interesatul Reputație: 72 Postat Aprilie 22 Oras:Planet earth Oras:Planet earth Postat Aprilie 22 completare: BABALAK = old fart.😄
venom5 Reputație: 1757 Postat Aprilie 29 Postat Aprilie 29 Nu am avut de a face cu cougars, dar cunosc una. Era o persoana care divorțase pe la 45 de ani. Job bun, bine plătit. Femeie cu educație, foarte decenta. Era "combinata" cică cu un tip de 30 de ani, bine făcut, fără obligații, dintr-o instituție de forță. Nu i-ai fi văzut în oraș impreuna niciodată sau în orice alta parte. Singurul loc unde mergeau impreuna și din barfe știu ca ea plătea și partea lui, erau concediile. Cam 3 pe an. Posta pe Facebook și accidental mai apărea și el prin fundal. Se întorcea din concedii mereu cu zâmbetul pe buze, un reset total fata de cum pleca. Nu știu cum a abordat-o, probabil ca se știau ce ceva vreme, dar pot spune ca o cougar e ceva mai mult decât sigur. Nu le poți combina cu vrăjeală care o bagi la o copila de 20. Trebuie sa arăți bine, sa ai un pic de educație / statut și la final sa futi ca lumea. La schimb primești o femeie care are nevoie de intimitate, dar fără indragostelile unei amante, iar în cazuri excepționale, care beneficii financiare Respect 3
alberto222 Reputație: 0 Postat Aprilie 30 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Autor Postat Aprilie 30 La 29.04.2025 la 9:17, venom5 a spus: Nu am avut de a face cu cougars, dar cunosc una. Era o persoana care divorțase pe la 45 de ani. Job bun, bine plătit. Femeie cu educație, foarte decenta. Era "combinata" cică cu un tip de 30 de ani, bine făcut, fără obligații, dintr-o instituție de forță. Nu i-ai fi văzut în oraș impreuna niciodată sau în orice alta parte. Singurul loc unde mergeau impreuna și din barfe știu ca ea plătea și partea lui, erau concediile. Cam 3 pe an. Posta pe Facebook și accidental mai apărea și el prin fundal. Se întorcea din concedii mereu cu zâmbetul pe buze, un reset total fata de cum pleca. Nu știu cum a abordat-o, probabil ca se știau ce ceva vreme, dar pot spune ca o cougar e ceva mai mult decât sigur. Nu le poți combina cu vrăjeală care o bagi la o copila de 20. Trebuie sa arăți bine, sa ai un pic de educație / statut și la final sa futi ca lumea. La schimb primești o femeie care are nevoie de intimitate, dar fără indragostelile unei amante, iar în cazuri excepționale, care beneficii financiare Respect Foarte corect ,ai dreptate
max.ce.te. Reputație: 1834 Postat Mai 5 Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Postat Mai 5 Eu zic sa lasați visele si sa bagati mâna in buzunar .. dar nu sa va verificati ... oo.le 😁 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum