Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Ploiești
Postat

Exista femei care fac cougar-femeie asumată, matură, care preferă parteneri mai tineri.

Mi-ar plăcea varianta asta. Vouă cum vă sună?

• Oras:Botoșani
  • Oras:Botoșani
Postat

Și eu sunt în căutare de cougar. 35+, 40+

Postat
Acum 5 ore, DonBoss a spus:

Și eu sunt în căutare de cougar. 35+, 40+

Se găsesc cam greu

• Oras:Planet earth
  • Oras:Planet earth
Postat

Toti cautam.

Cand vb cu doamne 45+, realizate dar deceptionate, toate spun ca si-ar dori perteneri mai tineri decat ele / mai batrani (peste varsta lor).

Probabil e ceva intre:

- performanta care , teoretic, ar fi mai buna...nu cred - conteaza mult experienta si comunicarea ;

- aspectul - tinerii arata mai bine decat babalacii - de cele mai multe ori;

- dorinta de a avea parteneri ascultatori, nu naravasi si suciti ca babalacii.

Poate si altele.

PS - eu sunt babalak. Cat de cat. Ca sa stiti.

Reputație: 1757
Postat

Nu am avut de a face cu cougars, dar cunosc una. 

Era o persoana care divorțase pe la 45 de ani. Job bun, bine plătit. Femeie cu educație, foarte decenta.

Era "combinata" cică cu un tip de 30 de ani, bine făcut, fără obligații, dintr-o instituție de forță. Nu i-ai fi văzut în oraș impreuna niciodată sau în orice alta parte.

Singurul loc unde mergeau impreuna și din barfe știu ca ea plătea și partea lui, erau concediile. Cam 3 pe an. Posta pe Facebook și accidental mai apărea și el prin fundal. Se întorcea din concedii mereu cu zâmbetul pe buze, un reset total fata de cum pleca.

Nu știu cum a abordat-o, probabil ca se știau ce ceva vreme, dar pot spune ca o cougar e ceva mai mult decât sigur. Nu le poți combina cu vrăjeală care o bagi la o copila de 20. Trebuie sa arăți bine, sa ai un pic de educație / statut și la final sa futi ca lumea. La schimb primești o femeie care are nevoie de intimitate, dar fără indragostelile unei amante, iar în cazuri excepționale, care beneficii financiare

Respect

• Like 3
Postat
La 29.04.2025 la 9:17, venom5 a spus:

Nu am avut de a face cu cougars, dar cunosc una. 

Era o persoana care divorțase pe la 45 de ani. Job bun, bine plătit. Femeie cu educație, foarte decenta.

Era "combinata" cică cu un tip de 30 de ani, bine făcut, fără obligații, dintr-o instituție de forță. Nu i-ai fi văzut în oraș impreuna niciodată sau în orice alta parte.

Singurul loc unde mergeau impreuna și din barfe știu ca ea plătea și partea lui, erau concediile. Cam 3 pe an. Posta pe Facebook și accidental mai apărea și el prin fundal. Se întorcea din concedii mereu cu zâmbetul pe buze, un reset total fata de cum pleca.

Nu știu cum a abordat-o, probabil ca se știau ce ceva vreme, dar pot spune ca o cougar e ceva mai mult decât sigur. Nu le poți combina cu vrăjeală care o bagi la o copila de 20. Trebuie sa arăți bine, sa ai un pic de educație / statut și la final sa futi ca lumea. La schimb primești o femeie care are nevoie de intimitate, dar fără indragostelile unei amante, iar în cazuri excepționale, care beneficii financiare

Respect

Foarte corect ,ai dreptate

Reputație: 1834
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
Postat

Eu zic sa lasați visele si sa bagati mâna in buzunar ..  dar nu sa va verificati ... oo.le 😁

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...