Mikmic Reputation: 0 Posted Thursday at 08:03 PM Posted Thursday at 08:03 PM Buna ziua! Imi puteti recomanda cupluri care practica dominarea/ cuckold? In trecut am fost la stapana Kytana dar cred ca s-a retras pentru ca nu mai pot da de ea. Daca stiti ceva astept recomandarile voastre ca eu nu am gasit nimic(care sa ma atraga). De exemplu as fi interesat de stapana Samariel dar nu stiu cum sa intru in legatura cu ea sau un cuplu tanar, ingrijit, sa arate bine etc. Aveti si alte recomandari?
parpalete Reputation: 68 Posted Thursday at 09:05 PM Oras:București Oras:București Posted Thursday at 09:05 PM 1 oră în urmă, Mikmic a spus: Buna ziua! Imi puteti recomanda cupluri care practica dominarea/ cuckold? In trecut am fost la stapana Kytana dar cred ca s-a retras pentru ca nu mai pot da de ea. Daca stiti ceva astept recomandarile voastre ca eu nu am gasit nimic(care sa ma atraga). De exemplu as fi interesat de stapana Samariel dar nu stiu cum sa intru in legatura cu ea sau un cuplu tanar, ingrijit, sa arate bine etc. Aveti si alte recomandari? Depinde ce te interesează și cât ești dispus sa oferi tribut....in general cuplurile top sunt cam la 300-400€/sesiune care poate dura până la doua ore!
Mikmic Reputation: 0 Posted Thursday at 09:11 PM Author Posted Thursday at 09:11 PM 5 minutes ago, parpalete said: Depinde ce te interesează și cât ești dispus sa oferi tribut....in general cuplurile top sunt cam la 300-400€/sesiune care poate dura până la doua ore! Pai ma gandeam undeva in jur de 200 euro. Atat era acum 2 ani la Kytana pentru o ora, dar tipa era top! Ce poti sa imi recomanzi in prerul acesta 200-300 euro?
cris007 Reputation: 24 Posted Friday at 07:50 AM Oras:bucuresti Oras:bucuresti Posted Friday at 07:50 AM Acum 10 ore, Mikmic a spus: Pai ma gandeam undeva in jur de 200 euro. Atat era acum 2 ani la Kytana pentru o ora, dar tipa era top! Ce poti sa imi recomanzi in prerul acesta 200-300 euro? @cupludomin @mistressmaya
parpalete Reputation: 68 Posted Friday at 01:08 PM Oras:București Oras:București Posted Friday at 01:08 PM Acum 15 ore, Mikmic a spus: Pai ma gandeam undeva in jur de 200 euro. Atat era acum 2 ani la Kytana pentru o ora, dar tipa era top! Ce poti sa imi recomanzi in prerul acesta 200-300 euro? Nu pot sa-ti recomand nimic sincer....eu ma văd cu un cuplu...dar doar când vin ei în țară și ma contactează....încearcă Deity Bastet, am înțeles că are și partener!🫡
Mikmic Reputation: 0 Posted Friday at 10:33 PM Author Posted Friday at 10:33 PM 9 hours ago, parpalete said: Nu pot sa-ti recomand nimic sincer....eu ma văd cu un cuplu...dar doar când vin ei în țară și ma contactează....încearcă Deity Bastet, am înțeles că are și partener!🫡 Deity Bastet nu e serioasa. De ce nu imi poti recomanda si mie acel cuplu?
parpalete Reputation: 68 Posted Saturday at 11:25 AM Oras:București Oras:București Posted Saturday at 11:25 AM Acum 12 ore, Mikmic a spus: Deity Bastet nu e serioasa. De ce nu imi poti recomanda si mie acel cuplu? Da-mi mesaj în privat și vorbim mai multe!
Recommended Posts