gerogianavld Reputation: 2 Posted Thursday at 09:28 PM Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Posted Thursday at 09:28 PM In Bucuresti! Tin sa mentionez ca nu sunt vreun “avansat”… 2 experiente am mai avut, in care am supt, fara ca sa finalizeze. Sunt barbat insurat 🤦🏻♂️ si am fantezia sa fiu “bruscat”, “violat” de “ceva” mare. multumesc
zabielo Reputation: 215 Posted Friday at 11:05 AM Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Posted Friday at 11:05 AM Poti sa incerci pe Gina care vine din cand in cand in Bucuresti care chiar ii place sa bruscheze si sa violeze, o are cam de 17 cm si e destul de grosuta ca o simti cand ti-o baga cu forta. Pe mine ultima oara m-a rupt, mi-a bagat-o tare pana am inceput sa tip, cu palme pe fund si apoi pus in genunchi dupa care mi-a bagat pula pe gat si a ejaculat. Daca iti place ideea, urmareste pe publi24 cand ajunge prin Bucuresti si spune-i ce iti place 😉
gerogianavld Reputation: 2 Posted Friday at 09:57 PM Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Author Posted Friday at 09:57 PM Iti multumesc! da, ceva de gemul imi place! ai cumva un link ai ei?
zabielo Reputation: 215 Posted Saturday at 01:09 PM Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Posted Saturday at 01:09 PM https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/new-transs-gina-feminina-si-senzuala/54280e5d936778hhd165i944dii9g6de.html#&gid=1&pid=5
OHara1 Reputation: 13 Posted yesterday at 09:13 AM Posted yesterday at 09:13 AM On 5/9/2025 at 2:05 PM, zabielo said: si e destul de grosuta ca o simti cand ti-o baga cu forta. Pe mine ultima oara m-a rupt, mi-a bagat-o tare pana am inceput sa tip, cu palme pe fund Te-a durut fundul după aia?
zabielo Reputation: 215 Posted yesterday at 05:17 PM Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Posted yesterday at 05:17 PM Acum 8 ore, OHara1 a spus: Te-a durut fundul după aia? Nu, niciodata nu ma doare dupa aceea
OHara1 Reputation: 13 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 23 hours ago, zabielo said: Nu, niciodata nu ma doare dupa aceea Ce le-ai putea spune la cei și cele carora le e frică de sexul anal? Cum i-ai convinge să o facă? Ei zic că te dore, tu zici că niciodată nu te doare..
catalin2015 Reputation: 1725 Posted 1 hour ago Oras:Dark Side Oras:Dark Side Posted 1 hour ago Acum 27 minute, OHara1 a spus: Ce le-ai putea spune la cei și cele carora le e frică de sexul anal? Cum i-ai convinge să o facă? Ei zic că te dore, tu zici că niciodată nu te doare.. A zis ca nu il doare pe el ... nu inseamna ca la toti e la fel :)))
OHara1 Reputation: 13 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, catalin2015 said: A zis ca nu il doare pe el ... nu inseamna ca la toti e la fel :))) Nu înțeleg cum la unii e plăcere iar la alții durere Ar trebui totuși mai mulți sa zică... zabielo e mai experimentat vad la anal dacă face de atât timp, poate ne ar putea spune mai multe..
Recommended Posts