Sari la conținut

Recomandare Mature

Postări Recomandate

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Reputație: 1248
  • Oras:Timișoara
Postat
Acum 44 minute, AdonisIndex a spus:

La prima eu zic sa nu te duci. Am fost odată, a fost nașpa. Din ce țin minte parca sa mai vb și de restul dar nu prea de bine.  

Reputație: 32
  • Oras:Timisoara
Postat

Prima tipa face un oral bun adanc se baga si la coaie si pe sub ele chiar si NP la 70 lei doar ca pozele sunt vechi rau de tot. Ea are un cap si parul de zici ca e leu si e si mai grasuta decat se vede in poze sau pe forum, conditiile in garsoniera respectiva sunt cam naspa. Dar pt un oral la pretula ala merita!

Postat
Acum 2 minute, cyrone a spus:

Prima tipa face un oral bun adanc se baga si la coaie si pe sub ele chiar si NP la 70 lei doar ca pozele sunt vechi rau de tot. Ea are un cap si parul de zici ca e leu si e si mai grasuta decat se vede in poze sau pe forum, conditiile in garsoniera respectiva sunt cam naspa. Dar pt un oral la pretula ala merita!

Tu cu 70 de lei ai fost? 

Postat

Da da acum vreo 2 saptamani.

Postat
Acum 1 minut, cyrone a spus:

Da da acum vreo 2 saptamani.

Nu contest ce zici dar dacă mi-aduc bn aminte, eu am plătit parca 150 acum un an jumate.  Oricum mie nu mia plăcut deloc. Și la câte sunt acum pe forum fete, chiar ai de unde alege.

Postat

Mai mult de 100 de le clar nu merita. Dar da eu 70 ron am dat atat mi a spus de la telefon. Eu eram curios de masaj ca asa o laudau pe forum ca face si e ok dar la mine a spus ca nu are timp! Cum pot lua legatura cu tine in afara forumului?

Postat
Acum 19 minute, cyrone a spus:

Cum pot lua legatura cu tine in afara forumului?

Vii la un pescuit? 

Postat
2 hours ago, Alita said:

Vii la un pescuit? 

Da ar fi cazul sa mai scot unditele dein genti ca anul trecut s a cam pus praful pe ele. Unde recomanzi o balta ?

Postat
Acum 14 minute, cyrone a spus:

Da ar fi cazul sa mai scot unditele dein genti ca anul trecut s a cam pus praful pe ele. Unde recomanzi o balta ?

Sâmbăta la peciu nou. La Marcel. Și după ne facem programare la Larissa. Ca vad ca, și tu vrei. 

• Haha 1
Postat

Daaa la Larisa as merge maine daca ar si raspunde la telefon ca data trecuta nu m am nimerit prin oras si tot asa nu a raspuns nici la mesaje. Suna bine sambata daca reisesc sa scap de acasa dau o fuga. La peciu nu am mai fost decand balta era a satului cu rate gaste pe ea😂😂😂

• Like 1
Postat
2 hours ago, tiganu21 said:

bafta baieti 🤣🤣🤣🤣

Ne a urat tiganu21 tot ce trebuie😂😂😂😂 la pescuit e clara treaba, sa vedem dincolo!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...