Jump to content

Ts braziliancă București 0732897360

Recommended Posts

• Proffmod changed the title to Ts braziliancă București 0732897360
  • Oras:București
Posted
Acum 19 ore, claudion a spus:

Eu am văzut-o anul trecut pe viu prin centrul Bucureștiului, când eram în drum spre o zi aniversară.

Arată exact ca în poze.

Vine de prin 2021 prin Romania din ce îmi aduc eu aminte. 

Are și un topic deschis la Cluj sau Timișoara, și parcă 2 recenzii, dar momentan nu am mai găsit acel topic.

Anul trecut avea 1300 lei ora, 250 euro, așa mi-a spus când am contactat-o pe Whatsapp la o distanță de 2 sau 3 zile după ce am văzut-o eu în centrul Bucureștiului.

Probabil să mai fi crezut prețurile de atunci.

A avut profil și pe distintas.net

• Oras:Bucuresti
Posted
Acum 4 ore, de_ce_nu_da a spus:

Eu am văzut-o anul trecut pe viu prin centrul Bucureștiului, când eram în drum spre o zi aniversară.

Arată exact ca în poze.

Vine de prin 2021 prin Romania din ce îmi aduc eu aminte. 

Are și un topic deschis la Cluj sau Timișoara, și parcă 2 recenzii, dar momentan nu am mai găsit acel topic.

Anul trecut avea 1300 lei ora, 250 euro, așa mi-a spus când am contactat-o pe Whatsapp la o distanță de 2 sau 3 zile după ce am văzut-o eu în centrul Bucureștiului.

Probabil să mai fi crezut prețurile de atunci.

A avut profil și pe distintas.net

Mersi pentru informație, am întrebat asta pentru că am chef rău s-o fut, nu mă interesează pula ei, sunt doar activ, și eu am văzut-o de ceva vreme prin anunțurile de aici în România.

Posted
Acum 2 ore, claudion a spus:

Mersi pentru informație, am întrebat asta pentru că am chef rău s-o fut, nu mă interesează pula ei, sunt doar activ, și eu am văzut-o de ceva vreme prin anunțurile de aici în România.

Da și eu zic ca merită 👍🏽

Posted
Acum 18 ore, claudion a spus:

Cu plăcere și oricând.

Dacă pot să ajut pe oricine și cu orice fel de informație pe forum, o fac cu plăcere.

Poți să urmărești contul ei de Instagram și ai să vezi mai multe postări și informați despre ea.

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Posted

Vin eu cu un ajutor aici!

A fost acum un an jumate sau chiar doi in Oradea.

Am ales o ora, nu mai tin minte cat a fost lozul. Ne-am simtit bine unu cu altul, am lasat-o pe ea sa conduca ostilitatile, are o atitudine sa zic asa dominanta, chiar daca e foarte feminina.

Vin periodic in Romania, dar vad ca se opreste la Bucuresti

Posted
Acum 7 ore, alupigus08 a spus:

Vin eu cu un ajutor aici!

A fost acum un an jumate sau chiar doi in Oradea.

Am ales o ora, nu mai tin minte cat a fost lozul. Ne-am simtit bine unu cu altul, am lasat-o pe ea sa conduca ostilitatile, are o atitudine sa zic asa dominanta, chiar daca e foarte feminina.

Vin periodic in Romania, dar vad ca se opreste la Bucuresti

Și e bună rău ca pasivă?

Posted

Comentariu.

Vă informez că acum am văzut pe profilul ei de Instagram o postare în care spune că Vinerea Viitoare va fi în Cluj-Napoca .

Așa că, pentru cine dorește o găsește acolo.