Raul0071 Reputație: -8 Postat August 17 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 17 Buna dimi in Timisoara vii?
Denisa16 Reputație: 139 Postat August 17 Oras:Târgu mures Oras:Târgu mures Autor Postat August 17 1 oră în urmă, Raul0071 a spus: Buna dimi in Timisoara vii? Bună nu știu exact momentan…rămâne de văzut😊
Denisa16 Reputație: 139 Postat August 17 Oras:Târgu mures Oras:Târgu mures Autor Postat August 17 Bună dimineața programul meu va începe la 10:30🫠 Va aștept cu drag 😘
Denisa16 Reputație: 139 Postat August 17 Oras:Târgu mures Oras:Târgu mures Autor Postat August 17 Locuri libere 17:00-19:00 😌
Denisa16 Reputație: 139 Postat August 18 Oras:Târgu mures Oras:Târgu mures Autor Postat August 18 Bună dimineața 😌 1
Denisa16 Reputație: 139 Postat August 18 Oras:Târgu mures Oras:Târgu mures Autor Postat August 18 Locuri libere 13:30—15:30 ❤️
Denisa16 Reputație: 139 Postat August 18 Oras:Târgu mures Oras:Târgu mures Autor Postat August 18 Locuri libere🫠 17:00——20:00
Denisa16 Reputație: 139 Postat August 19 Oras:Târgu mures Oras:Târgu mures Autor Postat August 19 Bună dragilor….astazi trebuia sa plec din Bucuresti dar se pare ca in ziua de astazi nimeni nu mai este corect și mai nou și cei cu ,chiriile încurcă…asa ca o sa mai rămân în București ceva timp🫠 Disponibila pentru programări 🥰
Denisa16 Reputație: 139 Postat August 19 Oras:Târgu mures Oras:Târgu mures Autor Postat August 19 Locuri libere 16:00——18:30
Denisa16 Reputație: 139 Postat August 19 Oras:Târgu mures Oras:Târgu mures Autor Postat August 19 Locuri libere
Denisa16 Reputație: 139 Postat August 19 Oras:Târgu mures Oras:Târgu mures Autor Postat August 19 Astăzi mă găsești până la 21:30 1
Denisa16 Reputație: 139 Postat August 20 Oras:Târgu mures Oras:Târgu mures Autor Postat August 20 Bună dimineața dragilor🫠 disponibilă pentru programări 🫠 Noua mea adresă CALEA VITAN NR 8
Denisa16 Reputație: 139 Postat August 20 Oras:Târgu mures Oras:Târgu mures Autor Postat August 20 Locuri libere 18:30—21:00 Calea Vitan nr 8
Denisa16 Reputație: 139 Postat August 21 Oras:Târgu mures Oras:Târgu mures Autor Postat August 21 Bună dimineața ☕️ Disponibila pentru programări Va aștept cu drag
Denisa16 Reputație: 139 Postat August 21 Oras:Târgu mures Oras:Târgu mures Autor Postat August 21 💉🧑⚕️💊
Denisa16 Reputație: 139 Postat August 21 Oras:Târgu mures Oras:Târgu mures Autor Postat August 21 Dragilor mai sunt disponibilă până mâine la ora 17:00 din păcate vă părăsesc …așa ca cine dorește să mă viziteze să se programeze din timp 🫶 Va pup și vă îmbrățișez 🫶
Denisa16 Reputație: 139 Postat August 21 Oras:Târgu mures Oras:Târgu mures Autor Postat August 21 Locuri libere 19:00-20:30
Denisa16 Reputație: 139 Postat August 22 Oras:Târgu mures Oras:Târgu mures Autor Postat August 22 Dragii mei vizita mea la București a luat sfârșit vă pup și doamne ajută să ne revedem cu drag
Denisa16 Reputație: 139 Postat August 27 Oras:Târgu mures Oras:Târgu mures Autor Postat August 27 Dragii mei aș dori să vă fac o vizită în viitorul apropiat 😙 Oare mă primiți ?? 😛 Bună mă numesc Denisa dar partenerii care m-au vizitat mi-au pus porecla Stăpâna fără limite ❤️ Sper ca alături de voi acomodarea mea va fi mai ușoară ❤️😉🔞 Va pot oferii câteva detalii legate despre mine❤️ 🥰Bruneta slim plina de umor și un vibe bun😍 😍Tatuata și siliconata cu un corp bine proporționat (51kg) app tatuajele din motive personale nu o să mi le etalez aici 🙂Am vârsta de 30 de ani și activez în domeniul dominărilor de 5 ani 🥰 Servicii: Fac dominare verbala-fizica, uro,scato forțare , foot fetish , masturbare, feminizare , "cum play"( joculețe cu prezervative folosite💦), Penetrare anală cu strapon sau cu tocurile stiletto de 15 cm👠😉, vibrator /dildo,forțare lins toaletă, lins incalțăminte si lenjerie👅, bici- cătușe , masaj prostatic, scuipat,palme,plimbat in lesă, medicinal etc… Cadoul meu : 350 lei 30 de minute 550 lei ora 👀Daca esti un sclav cu experienta sau la inceput de drum și fanteziile nu iti dau pace , te aștept sub tocul meu .👀✅ Va pupacesc și să aveți o zi minunată
gb_al74 Reputație: 196 Postat August 27 Telefon: gb_al74 Oras:Focsani Telefon: gb_al74 Oras:Focsani Postat August 27 @Mariachi1991 încerci ? Ne spui și nouă cum a fost? 🥹🤣🤣 2
awokeone10 Reputație: 10483 Postat August 27 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 27 1 oră în urmă, Denisa16 a spus: Dragii mei aș dori să vă fac o vizită în viitorul apropiat 😙 Oare mă primiți ?? 😛 Bună mă numesc Denisa dar partenerii care m-au vizitat mi-au pus porecla Stăpâna fără limite ❤️ Sper ca alături de voi acomodarea mea va fi mai ușoară ❤️😉🔞 Va pot oferii câteva detalii legate despre mine❤️ 🥰Bruneta slim plina de umor și un vibe bun😍 😍Tatuata și siliconata cu un corp bine proporționat (51kg) app tatuajele din motive personale nu o să mi le etalez aici 🙂Am vârsta de 30 de ani și activez în domeniul dominărilor de 5 ani 🥰 Servicii: Fac dominare verbala-fizica, uro,scato forțare , foot fetish , masturbare, feminizare , "cum play"( joculețe cu prezervative folosite💦), Penetrare anală cu strapon sau cu tocurile stiletto de 15 cm👠😉, vibrator /dildo,forțare lins toaletă, lins incalțăminte si lenjerie👅, bici- cătușe , masaj prostatic, scuipat,palme,plimbat in lesă, medicinal etc… Cadoul meu : 350 lei 30 de minute 550 lei ora 👀Daca esti un sclav cu experienta sau la inceput de drum și fanteziile nu iti dau pace , te aștept sub tocul meu .👀✅ Va pupacesc și să aveți o zi minunată Doar domimare sau intra si sex in banii astia? 1
Denisa16 Reputație: 139 Postat August 27 Oras:Târgu mures Oras:Târgu mures Autor Postat August 27 Dragilor fac doar dominare servicii normale nu ofer …dacă făceam și servicii normale nu ezitam să le etalez aici 🙃 Multumesc pentru înțelegere 😉 O zi superbă să aveți
gigi de la scularie Reputație: 561 Postat August 27 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat August 27 1 oră în urmă, gb_al74 a spus: @Mariachi1991 încerci ? Ne spui și nouă cum a fost? 🥹🤣🤣 Cred ca a plecat înapoi în Italia sau Marea Britanie, a fost doar în concediu, n-a iertat nimic. 1
Denisa16 Reputație: 139 Postat August 27 Oras:Târgu mures Oras:Târgu mures Autor Postat August 27 Acum 1 oră, awokeone10 a spus: Doar domimare sau intra si sex in banii astia? Bună citește cu atenție lista mea de servicii dacă nu este bifat un serviciu pe care îl dorești înseamnă ca nu îl fac 🤝 Sa ai o zi minunată
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum