Sari la conținut

Indisponibila

Vizitator

Postări Recomandate

• Vizitator a schimbat titlul în Indisponibila
Vizitator
Reputație: 0
Postat
1 oră în urmă, Simona2710 a spus:

Sunt noua in Sibiu,

.

.

.

NU accept GFE

Bună și bine ai venit. Ești sigură că ești la noi in Timișoara? 😁

Si cum nu accepți GFE? Dacă băiatul e mai iubăreț, grijuliu și tandru cu tine ca și cu o iubită il dai afară? 😂

Vizitator
Postat
Acum 1 oră, SeqenenraTaa a spus:

Bună și bine ai venit. Ești sigură că ești la noi in Timișoara? 😁

Si cum nu accepți GFE? Dacă băiatul e mai iubăreț, grijuliu și tandru cu tine ca și cu o iubită il dai afară? 😂

Bună,acum am văzut greșeala,am corectat,da nu accept pentru ca nu caut iubit ofer niște servicii și atât.Parerea mea dacă dorește cineva GFE să și găsească o iubită adevărată😂

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Cu alte cuvinte,vrei 400lei/ora,sa ne bati,scuipi,umilesti si alte alea. 🤣 Nu cauti iubit,chiar si din complezenta dar vrei sclavi si supusi 🤣 Nu obisnuiesc sa apostrofez fetele de pe aici,dar la tine nu m-am putut abtine. Sunt curios cine o sa te viziteze,in ideea in care sunt atatea fete care au servicii foarte bune la bani mai putini. Sedere placuta si sper sa nu te plictisesti pe la noi,pot sa-ti recomand niste obiective placute de unde poti ramane cu niste amintiri de neuitat. 🥰

• Haha 1
  • Oras:Timișoara
Postat

Bună Simona, bine ai venit ! Am citit si eu descrierea , fiecare alege cum de altfel si noi ! 
Daca am citit bine , nu accepți limbi la păsărica ma găndesc ? Sau limbi in gură! 🙃🌹🫣🤭👩‍❤️‍💋‍👨🐺🐺🐺🐺

Postat
Acum 11 minute, Woolf.33 a spus:

Bună Simona, bine ai venit ! Am citit si eu descrierea , fiecare alege cum de altfel si noi ! 
Daca am citit bine , nu accepți limbi la păsărica ma găndesc ? Sau limbi in gură! 🙃🌹🫣🤭👩‍❤️‍💋‍👨🐺🐺🐺🐺

Poate limbi străine, chineza de exemplu...😄😄😄😄😁

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 55 minute, Simona2710 a spus:

nu accept pentru ca nu caut iubit ofer niște servicii și atât.

E corect, dar nici noi nu căutam iubite.  Dar când vizităm o domnișoară   măcar sa ne simțim cât de cât ca cu o iubită. Ce zici tu sună  ca și cum mas duce la  o traseista.   Îmi fine, îți doresc succes. 

• Like 1
Vizitator
Postat
1 oră în urmă, Simona2710 a spus:

Bună,acum am văzut greșeala,am corectat,da nu accept pentru ca nu caut iubit ofer niște servicii și atât.Parerea mea dacă dorește cineva GFE să și găsească o iubită adevărată😂

Aoleu, da la GFE trebuie doar să îl minți frumos, atât, nu îl iei acasă 😂

Unii dintre noi căutăm mai mult decât sex... 

Vizitator
Postat
Acum 5 minute, SeqenenraTaa a spus:

Aoleu, da la GFE trebuie doar să îl minți frumos, atât, nu îl iei acasă 😂

Unii dintre noi căutăm mai mult decât sex... 

Îți place să fii mințit ?😂

Vizitator
Postat
Acum 13 minute, Simona2710 a spus:

Îți place să fii mințit ?😂

Sunt bărbat normal că îmi place să fiu mințit 😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.