Sari la conținut

Postări Recomandate

• Proffmod a schimbat titlul în 0762743771
  • Oras:Cluj
Postat

Salutare tuturor. 
Dupa o pauză lunga am ajuns cu treaba pe la Oradea si în timpul liber m-am decis sa merg la un masaj. M-am conversation cu o domnișoară pe watt’s app dar când m-am eliberat nu a răspuns la telefon așa ca am sunat d-ra din anunțul de mai jos, atras fiind de sânii din poza, evident. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-erotic/412d1491h9ff7508e09h90eie67d86f8.html
A răspuns la telefon și a turuit ceva pe foc automat. Am oprit-o și am cerut adresa pentru a o pune pe Waze.

Am ajuns undeva într-un ansamblu rezidențial nou, Prime și ajutat de fată am găsit blocul, scara și parcare.

Urc la etaj, d-ra evident nu e cea din poze dar are sânii mari din câte se poate vedea din compleul de dantelă așa ca rămân o oră pentru un masaj all inclusiv.

Natasha are aprox 1,60 m, corpolentă, cu burtică și sânii mari, multe tatuaje și un fund frumos. Am primit un masaj de relaxare de 15 - 20 minute apoi unul scurt erotic după care un oral drăguț dar protejat cu finalizare. Am vorbit puțin și am început să mă joc eu cu ea conținând cu un oral și apoi cu 2-3 poziții. Are o pizdica frumoasă, cu piercing. 
Preț total 250 lei, timp aproximativ 50-55 minute dar fără grabă din partea ei. 
De meritat, dacă nu căutați slim neapărat , o dată merită. Fata e destul de OK când m-am dat la sânii ei prima dată a spus ca o doare, ulterior am fost mai atent și nu a mai spus nu la nimic.

• Like 1
Postat

Salut, nu , cred ca are undeva pe la 25-28 de ani dar nu bag mana in foc. 

Reputație: 189
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

Cum vant ti-a raspuns din prima ca eu i am dat mesaje si pe whatsapp si am si sunat o de cateva ori si nu mi a raspuns. 

Seamana macar cu ce e in pozele de pe publi?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...