Sari la conținut

Pisicuts de ce permiti conturi multiple


Postări Recomandate

  • Oras:La pescuit de pesti
  • Oras:La pescuit de pesti

Sper sa nu va suparati, spun ce cred...

Am ramas un pic pe ganduri legat de motivul pentru care/daca a facut recenzii pentru o fata de pe alte conturi...

Daca nu este peste, nici profitor, s-a aratat clar ca nu este... atunci nu stiu daca e cazul sa punem omul pe cruce...

Un warn cred ca era suficient. (e doar parerea mea)

Nu e primul, nici ultimul care se indragosteste de o escorta...

Nu-l cunosc, poate gresesc, dar la concluzia asta am ajuns din ce am citit aici...

Daca stiti mai mult, va rog...

:hug1

   Amada esti femeie in toata firea :slap2 ...te joci/pliciui/biciui cu ''dragostea'' mai in fiecare zi...cum mama ma-sii se face atunci, cand iubesti pe cineva cu adevarat, tu sa-i faci recenzii pentru a primi mai multe organe in toate gaurile disponibile?...ori incerci sa rupi acea persoana de lumea asta, prin toate mijloacele care-ti stau la dispozitie, emotional, sentimental, fizic cat si de ce nu, fie chiar si prin suport financiar...te intreb, nu dau cu...straponu'?  :blushing2
 
  Sa nu-l punem pe cruce, zic si eu  :iagree ...dar macar sa ti-l lasam tie o saptamana, ca sa-l pliciui/biciui si sa-l iubesti/sodomizezi in toate gaurile...e mai bine asa?  :thinking
Link spre comentariu

 

Altu' scapat din vagauni :slap2 ...stai chill hombre, vremea pulii de meltean a apus: ati bagat destui bani in fete, acum ele pot si isi permit sa aleaga. :138x
 
 

Te-ai inecat cu spanac bey Popey...sau ti-o intrat pipa in cur ???

  • Like 1
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:La pescuit de pesti
  • Oras:La pescuit de pesti

Ai fost funny, nu ca tristii aia ieri care m-au albit la flocii rasi.. :slap2 ..ia si matale d-acilea un centimetru de reputatie, ca ajuta/prinde bine acolo, la matale in Sparta. :138x

Link spre comentariu
  • Oras:La pescuit de pesti
  • Oras:La pescuit de pesti

Nu stiu daca a fost lamurit insa sunt programe speciale cu care pot sa imi schimb ip dau un exemplu pot sa mil schimb in ip korean nici nu este greu de folosit programu respectiv.Iar prin rds se gaseste usor pentru ca se schimba doar cateva cifre la sfarsit.

  Orice site care se respecta, mai ales cele care lucreaza cu plati online, au sau ar trebuie sa aiba softurile necesare depistarii IP-urilor dinamice chiar si pe cele trecute prin proxiuri. Cum ii ziceam si lu nea oli/oja..hotspotu'' lui este tot o afacere inventata mai mult pentru o laba virtuala, pe siteurile free, care au blocaje doar pe tari;este folosit pentru orientul mijlociu, chiar si cel apropiat, unde 90 % din site-uri (normal pornu-i baza) sunt blocate, dar nici cu el nu poti trece prin filtre serioase. :hihat

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo

ba vships ma bucur ca existi sa imi spui toate prostiile care iti trec prin minte =))

 

noroc cu tine ba.. auzi? cum imi schimb si eu ip-ul?

 

in alta ordine de idei.. pisicuts, mergem ? platesc eu 

 

http://spynews.ro/uploads/modules/news/27579/1396541872d6491da8.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Pe modelul De ce sa tac si sa ma creada lumea idiot, cand pot sa zic ceva sa le inlatur dubiile... A considerat lumea ca esti prea prost sa se mai sinchiseasca cu tine pe ultimul topic de cacat care l-ai vomitat, asa ca trebuie sa te prostituezi mental pe unde apuci. Atentie! Cand lumea iti zice ca esti special, incearca sa nu mai interpretezi intr-un mod pozitiv. Exista dogma aia sociala numita diplomatie. Le este rusine de rusinea ta sa te faca prost in fata. Inteleg, ai incercat in mediul online fiindca (conform spuselor tale) nu-ti gaseai locul in societate. Unii te cred neinteles, altii te cred mai dus cu pluta, majoritatea te cred simplu idiot - ti-ai gasit raspunsul: nici online nu este lumea mai buna cu dobitocii. Daca consideri pe toata lumea cretina (ceea ce evident simti nevoia sa ne explici), du-te transcendental-ule intr-un varf de munte si ia-ti o capra cu tine...sa nu faci gaura in mana ;) . Scuze.... nu-ti mai zic labagiu. Spre deosebire de voi, prefer sa ma rezum doar la atributele care ti le-ai aratat in acest mediu.

 

 

Ma bucur ca ti-ai gasit un butt buddy, sa nu mai fi singur. Vezi ca a revenit TK, poate faceti un trenulet de neintelesi :).

 

 

PS. Mai bine aparent inteligenti, decat evident retardati ;).

 

 

 

ON TOPIC: Pana la urma care este concluzia administratiei? Are clone de pe care a recenzat, sau nu?

 

Si te-ai simtit...pasarica neagra si debusolata :).

Acum ce nu inteleg...ai intervenit in apararea basitilor sau in apararea ta?(repet,nu am nimic cu tine ca platesti sa futi :) ).

Ai spus ceva de dimplomatie,de rusine...aceeasi dimplomatie si rusine pe care o aveti/ai si voi/tu atunci cand mergeti/mergi sa futeti/futi pe bani dar nu ii spuneti/spui sotiei nimic? :)

Apropos,lumea poate sa suga in continuare "**spam editat** Chups",parerea "voastra" nu conteaza...e de bine oricum! ;)

De tine ce sa zic...nu te mai penetra,singur,cu degetul in cur iar cu o mana sa scrii aici...ma "fascinezi"! :)

Cam asta-i tot...bafta in alegerea celor mai bune GIFs-uri,bafta la bani sa ai ce fute si...cam atat!Ciau! :)

Link spre comentariu
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe

ba vships ma bucur ca existi sa imi spui toate prostiile care iti trec prin minte =))

 

noroc cu tine ba.. auzi? cum imi schimb si eu ip-ul?

 

Cam asa ceva (probabil ca asta viseaza si ei)  :laugh2  :laugh2

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=7C3RrvZMx-M

 

 

Si te-ai simtit...pasarica neagra si debusolata :).

Acum ce nu inteleg...ai intervenit in apararea basitilor sau in apararea ta?(repet,nu am nimic cu tine ca platesti sa futi :) ). Daca consideri ca replicile tale sunt subtile, te inseli. Se pot caracteriza printr-un singur cuvant....scremute  :onloo . Iesind, in cele mai multe cazuri, ce rezulta din acesta actiune ;) .

Ai spus ceva de dimplomatie,de rusine...aceeasi dimplomatie si rusine pe care o aveti/ai si voi/tu atunci cand mergeti/mergi sa futeti/futi pe bani dar nu ii spuneti/spui sotiei nimic? :) Rezuma-te si tu la ce vezi, nu la ce iti dicteaza vocile  ;) . Esti pe langa rau de tot. 

Apropos,lumea poate sa suga in continuare "**spam editat** Chups",parerea "voastra" nu conteaza...e de bine oricum! ;)  Ar fi grav daca a ta ar.....

De tine ce sa zic...nu te mai penetra,singur,cu degetul in cur iar cu o mana sa scrii aici...ma "fascinezi"! :)

Imi pun in cazul asta o centura de castitate. Nu de alta, dar vorbiti prea mult de puli si cururi, si mi-e ca ataci  :refoz .

Cam asta-i tot...bafta in alegerea celor mai bune GIFs-uri,bafta la bani sa ai ce fute si...cam atat!Ciau! :) Numai bine si tie!! Tot simptatic imi esti (no homo)  :). Cand vrei sa iesim la iarba verde?  :laugh2

  :laugh2  
Link spre comentariu
  • Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus

Va rog si eu ceva!

 

Lasati domne' youtoube-ul in pace!!Nu mai postati link catre o melodie de fiecare data cand vreti sa exprimati ceva!

 

Daca aveti ceva de spus, scrieti o fraza Doua..:|

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Si uite ca pisicuts a gasit formula vietii eterne.Am descoperit ca orice ai face contul nu este niciodata sters.

Da,Sorina a fost foarte bine educata de catre tatal ei,asa cum cu mandrie proletara se batea cu pumnul in pieptu-i siliconat cateva pagini la vale.Printre pildele primite au fost si cele care spuneau sa-ti tradezi amicii.Oamenii care au fost cu tine la aceeasi masa si poate ti-au spus lucruri despre care nu trebuia sa stie poporul.George mi-a povestit si mie despre fata respectiva.Ei sint prieteni.Mai departe nu este treaba nimanui.In niciun caz nu trebuia sa apara cineva sa faca tam-tam.Conturi clona?Vax.Toata lumea are.Nesemnificativ.Oricum fata nu este la top,nu s-a produs nicio paguba.Si de se va dovedi ca George are conturi clona mai mult decat un avertisment nu este necesar,categoric nu e peste.Mai multa publicitate i s-a facut acum.

 

Sorina,te intreb si pe tine,ca si pe prietena ta care face morala lumii,tatal tau stie cum iti castigi tu banii?Este mandru de tine?Pe mine m-ai convins de un lucru:niciodata nu voi veni la tine.Sigur insa voi merge la Adela.

 

 

Rugaminte pentru tine si prietenii tai elitisti:va rog frumos,nu mai veniti neinvitati la noi.VOI ati ales discretia,restrangerea grupului.Ok,respect regula voastra.Eu insa nu ma supun acesteia.Am primit o invitatie "eleganta" de la decanul vostru de varsta,am acceptat-o.Este adevarat,la noi stiti unde sa veniti ,nu facem petreceri secrete,cu circuit inchis,in locatii secrete.Dar este mai simplu sa nu amestecam lucrurile.Oricand la noi puteti fi expusi.Si chiar nu este cazul sa fie scandal,oamenii diferiti poate chiar este bine sa fie separati,pentru linistea si fericirea tuturor.A,daca dintre voi sint oameni care vor,cu ganduri bune si sufletul curat sa vina sa bea o bere cu noi ok,e binevenit,ca toata lumea,dar sa vina,sa tulbure atmosfera ,sa provoace sau sa racoleze lumea e josnic.Exact cum faci tu acum. 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nici acum n-ai zugravit ? 

 

In alta ordine de idei sunt sigur ca ai ceva cu giorge , nu vad de ce a trebuit sa faci tam-tam-ul asta public in care eu nu cred o iota din ce spui. 

 

MasterBlaster poate ne confirma ca n-are legatura cu giorge69. Asteptam...

 

Sangre...luna viitoare vrei alt premiu?? Nici pe tine nu te stiu prea clean... tu poti sa te uiti in oglinda stiind cat esti de prieten si devotat?? Eu NU am nimic cu nimeni care nu pozeaza in fata mea altfel decat este...esti om cu mine, SUNT OM cu tine!!!

 

Cainii latra ursul trece :hihat 

Categoric!!

 

 

 
 
Eventual....futeti-le fara sa se prinda     
 
 
Sorina, vezi ca ti-am dati idee de o noua fantezie .... Sa vina unul pe bezna, si sa nu il vezi pe parcursul actiunii  ;). Poate se simte omul mai in siguranta asa  :blushing2  :laugh2

=))

Multumesc! :)

 

Eu cred că sunt naivi cei care cred că fetele nu fac schimb de informaţii. Şi uneori chiar cu clienţii.

Eu sunt sigura! :)

 

Si mai dati-o in pula calului ori suntem corecti ori ne cacam in el de forum!

Capitane...tot respectul!

 

 

 

 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Deci despre ce vorbim aici? Despre fabricatul de recenzii "la norma" de pe usere multiple pe care mai apoi sa le citim noi si sa le luam de bune.

Ce fac oamenii "de bine" pe aici? Le ataca pe cele 2 fete care au avut curaj sa spuna lucrurilor pe nume cu subiect si predicat.

Parerea mea, foarte bine au facut Sorina si Diana, de insinuari si presupuneri sunt satul si cred ca si altii.

Toata lumea se plange ca e plin forumul de clone si recenzii false dar cand se vorbeste concret despre asta ne aducem aminte ca "curvele ar trebui sa isi tina gura"  :rax2

Ziceti ca de ce nu sunt dati in fapt pestalaii sai clonatii, uite de asta, daca se gaseste cineva sa deschida gura sare cate o "gasca vesela" pe ei

Daaa....trist!  :no2

 

Lasa-ma sa ghicesc: sufletist, dar impulsiv? Fair enough! Dar atunci nu te mira cand lumea mai raspunde si cu aceeasi moneda...

 

Respect!   :hihat

Eh, cam asa si cu mine ... nu stiu ce sa mai ma fac eu cu mine, serios! :)

 

În acest moment Sorina face cât o sută de useri masculini de mare clasă la un loc.

Sorina e obsedată de forum. Ea şi prietenele ei culeg informaţii despre useri: telefoane, descrieri fizice, numărul de înmatriculare al maşinii etc.

Chestia asta mă pune pe gânduri. Pentru mulţi dintre noi e de dorit să vizităm fetele în linişte fără conexiunile astea din lumea lor subterană.

Mda...tie trebuie sa iti explic de fiecare data (nu am idee de ce tot timpul tragi concluzii pripite :( ): eu nu culeg informatii de la nimeni, informatiile vin singure...eu NU intreb nimic pe absolut nimeni...vrei sa stai cu mine o saptamana si sa vezi cum curg informatiile FARA sa le cer?

 

 

Nu cred ca le-a atacat nimeni. Ironizat, da. Pai care-i treaba lor? Curve sau detective ? Foarte usor puteau sa o rezolve in rubrica privata...

We did  :bow  am tot tras semnale de alarma... :rax2

 

il rugam pe florinel sa vina cu masina lui - opel corsa - sa o ia

Pe Euflo il astept sa ma ia de acasa de ziua mea, sa mergem impreuna la petrecere ;)

 

In alta ordine de idei, QED...domnilor,doamnelor, draga conducere.... :hihat

 

See you next time..;)

Link spre comentariu
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b

............

 

???  nu ai dormit deloc azi noapte? Sau te-ai apucat de fumat ? 

 

 

Care voi....cei care "invitati" fetele la intalniri ca sa le dati "muie pe sub masa"?!! ..asta este si mai trist  :no2

 

Incepe sa-mi fie din ce in ce ma sila si INCA nu este timpul pentru episodul nr. 2 ;)

 

Care episod doi ? A fost film artistic, nu serial.

Ia vezi tu...

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

 sa le dati "muie pe sub masa"?!! 

Aha,ai prins exact mesajul.Ei,ce zici ,esti amatoare?Asta este tratamentul aplicat curvelor,doamnele sint primite cu respect.Poti sa le intrebi.

Acum ce zici,imi raspunzi la intrebare?Stie taticu`?

Draguto,da dovada de un ultim strop de eleganta si opreste-te asa cum iti sugereaza si Oly.Stai mai mult pe langa el ca ai ce invata,cu anturajul nu prea le are insa se face el mare...

Link spre comentariu

  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Doixdoi, in primul rand, nu toti au conturi clona, asa cum spui. Eu de exemplu... nu am.

 

In al doilea rand, eu cel putin nu prea aveam habar ce si cum joia trecuta, nici nu prea eram sigur ca voi veni (aveam si ceva treburi + meciul).  Am banuit totusi, si am venit pentru ca efectiv s-au produs niste neintelegeri cu o saptamana inainte, s-au creat niste confuzii. Mi-am zis ca daca intr-adevar colegii sunt  acolo, asa cum banuiam... iata ocazia sa vedem ce si cum... a fost daca vrei, o punte intinsa. Vad ca interpretezi int-un anumit mod. Ok!  Fie cum zici.!  Dupa tine, oricum, nu vom plange.... stii de ce.! Nu inteleg de ce ai amestecat subiectul topicului cu joile, cu prezentele, cu invitatiile cu.... In fine!

 

Multa sanatate iti doresc si spor la toate!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...