Jump to content

Simona Masaj ~ 0767305758

Recommended Posts

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Posted

Cred ca a fost bombardată cu telefoane. Nici nu îi mai sună telefonul 

• Oras:Oradea
Posted
Acum 36 minute, animat90 a spus:

Cred ca a fost bombardată cu telefoane. Nici nu îi mai sună telefonul 

Numarul de telefon e aceasta: +40 767 305 758, ceea ce ii si la titlu, nu cel din anunt.

Posted

Am încercat și eu să sun .. nici un răspuns .. telefonul a sunat într-adevăr ! Dar de răspuns nu ! Am sunat de peste 8 ori și pauză ! Dacă vreun frățior a fost .. măcar să ne detalieze ce și cum .. ce s-a putut face … ce tip de finalizare .. doar hand job .. la cel erotic sa putut pune mana … atingeri … arata bine tipa ? Un 69 daca a acceptat … etc detalii fraților sa nu sunam doar … măcar să știm și noi una alta :) 

Posted

Vad ca a facut update la servicii.

“Sex+masaj erotik 1h 350Lei”

”Doar masaj erotic finalizare cu mana 200Lei”.

Dupa scris e unguroaica, dupa poza de profil de la WhatsApp e invarsta …

Posted

Eu o știu de pe Facebook, acolo are anunț doar ca masaj fără amănunte, calcă haine și face curățenie, odată a fost și cu masaj erotic dar a dispărut repede acel anunț. Din ce se vede in postări e in jur de 40-45 ani are un neg pe obraz, e mai țărancuta, manelista, nici frumoasă dar nici urâtă, ca pentru vârsta ei

Posted

Și un amănunt poate important, acum vre-o două luni a postat pe Facebook de 3-4 ori pe zi cateva zile la rând, de atunci pauză totală 

Posted

Simona cu bune și mai putin bune, este o olteancă cu 40 ani declarați 158 și 53 kg tot declarați, la față e drăguță conform vârstei la fel și sânii cu puțină gravitație, burtică insesizabila și un fund superb, putin in formă de para perfect pentru iubit. In meniu masaj relaxare și o labuta 150, erotic și oral 200, oral și sex 250 totul declarat la 40 minute. Eu am ales a doua variantă, partea nașpa că oralul e doar protejat iar și mai nașpa că trebuie să venim noi cu gumita și așa am rămas fără oral. Locația e ok, nu se grăbește, am stat la discuții și inainte și după. Acțiunea erotică a fost in fapt un masaj de relaxare mai mângâiat cu foarte mici tente de masaj cu sânii, odată intors s-a ocupat si de madular, fără atenție la 00 plăcut dar se poate mult mai mult. Experiența a fost plăcută, a bifat tot ce era de bifat, dar se poate mult mai mult. Ca și preț, masajul a fost de relaxare nu il pot considera erotic, partea de laba a fost intre 5 și 10 minute și chiar dacă a petrecut o oră partea ce mă interesa mai mult a fost prea scurtă. In concluzie nu imi pare rău că am fost, voi merge si la o tură de sex că fundul ăla imi stă pe retina, dar cu siguranță poate mai mult și sunt multe alte variante mai bune. Baftă