Sari la conținut

salon masaj erotic Jadore tel:0720411562


Postări Recomandate

  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

salut de astazi 03.04.2014 sa deschis in arad str.mihai eminescu nr.39 

pret masaj erotic nud 100 ron  orele 12:00-19:00

pret masaj erotic nud 120 ron orele 19:00-05:00

va asteptam cu cate 2 maseuze noi zilnic venite de la salonul jadore timisoara

tel:0720411562

post-57353-0-71613600-1396539739_thumb.jpg

post-57353-0-21793900-1396539748_thumb.jpg

post-57353-0-13984500-1396539752_thumb.jpg

post-57353-0-76619000-1396539775_thumb.jpg

post-57353-0-88637000-1396539782_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Salonul de masaj erotic Jadore Massage va invita sa va traiti fanteziile cele mai indraznete intr-un loc incantator, elegant, sigur si discret.

Masaj, Cauti distractie in Arad? Relaxare? Erotism? Fete frumoase? Toate acestea sunt transpuse in saloanul noastru de masaj erotic din Arad unde vei dori sa ramai si sa revii! Indiferent de raspunsul dumneavoastra, va invitam in saloanul noastru pe care vi le propunem ca terapie antistres. Aduceti-va prietenii si va vom face cunostinta cu maseuzele noastre. Delicii umede si interzise- Numai pentru domni pretentiosi... Buze umede, fund obraznic, sani curiosi, cockailul perfect pentru o ora de rasfat sublim numai pentru tine POZE 100%REALE

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

am fost acum la acest salon... dezamagire totala am stat 40 min cu tot cu dus... masaj de relaxare sa zic este oki dar erotic prost total , m-a frecat de numa si imi zice sa ma concentrez sa ma termin ... in lac de o ora am stat 40 min si am platit 100... tot aceleasi obiceiuri ca la cel care a fost... masaj relaxare sa zic un 7 si cele erotic 0

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Veni, vidi, vici...

Pasionat de masajul erotic, si auzind ca s-a deschis ceva nou, imi lua-i inima in dinti si ma prezenatai la fata locului...

Acum sa imbinam minusurile cu plusurile... Un mic minus este, cand am sunat nu stiam daca spre bulevard sau spre saguna este mai aproape, am intrebat, dar saraca fetita nu stia sa-mi zica, ca nu era din zona, asa ca ajuns la bulevard si am avut surpriza ca trebuie sa mai fac inconjorul planetei sa ajung... :no2 . Localul mi-a lasat un gust bun, frumos amenajat, cu toate ca inca se mai lucreaza la unele detalii, si mai te intalnesti cu 1-2 pe acolo, care iti zambesc si iti spun sa nu te sperii ca ei doar sunt cu munca... :laugh2 .

Au venit 2 fete, Corina, (1.65 m, 60 kg, sani medii putin moi, fundulet asa-asa, cam 22-24 ani) aialalta nu stiu ca n-am intrebat-o. Corina mi-a deschis usa si oricum ne stiind nimic despre nici una am ales-o pe ea... Am stat in salon putin, servit cu un pahar de apa, povestit cate ceva, am inteles ca se poate face masajul si in jacuzzi, dar trebuie programare in prealabil, etc. Urcat in camera, atmosfera faina, de salon, poftit la un dush, fetita ma astepta goala, si trecut la actiune... masajul erotic a constat in masajul gambelor, a gatului, a spatelui si niste tentative de masaj cu sanii putin... Intors pe fata, iarasi un masaj al picioarelor, a pieptului, si apoi dai si freaca pe "micutul" care repede a devenit "mare". Stie ea ceva, in sensul ca combina frecatul cu masatul ooo-lor, si diferite procedee. Dar cam in asta a constat masajul iar cam dupa o ora bummm a explodat inevitabilul...

Un alt minus dupa parerea mea ii lipsa uleiului cald, care ar mari senzualitatea, puls ca un masaj body fara el ii ca si cum te-ai da pe dredelus in fundul gol fara sanie... :crazylove . Poate de aia nici nu a insistat prea mult la masaj cu sanii ca forta de frecare (care este componenta tangențială la suprafața de contact dintre două corpuri, a forței de sprijin pe care unul din corpuri o exercită asupra celui de-al doilea) era cam mare... :sweaty

Plusul ii ca fata se face placuta, iti zambeste se uita provocator in ochii tai, si daca ai chef sa povestesti in timpul actiunii se baga...

Asa ca daca nu a-ti adormit citind tampeniile de mai sus, sa purcedem la notatii...

Fata aspect, atitudine 8-9, geme usor daca o mangai finut, etc

Masajul de relaxare 7-8

Masajul erotic 5-6

Locatia 9-10

Eu zic ca trebuie testat tot personalul pana sa dai un verdict final... asa ca sa avem noroc!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Roscata cu biciul este astazi in arad

Pretul este pt o ora de masaj

As avea si eu o intrebare. Daca pretul de 100 ron este pt. o ora de masaj, de ce se grabeste fata sa te termine cat mai repede? Am fost azi la salon, masajul in sine a durat aprox. 10 min. dupa care dai si freaca. Nu pot sa ma plang de atitudinea si tehnica fetei, dar totul  (cu dus cu tot) a durat cel mult 35 min.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Salutare,

Saptamana aceasta am ajuns si eu la acest salon de masaj deoarece am fost curios ce s-a mai schimbat si ce fete sunt.

Am sunat si am stabilit ca voi ajunge in zona in aproximativ 15 min, locatia pe Eminescu intersectia cu Episcopiei cred ca este.

Chiar cand am intrat eu a iesit o tipa frumoasa cu ochelari care sincer nu stiu daca a fost sa se angajeze dar era insotita sau condusa afara de un tip chel, cu siguranta as fi aleso pentru un masaj :)

Am fost intampinat de o bruneta slabuta pe care o recunoscusem din alta parte si probabil daca ar fi fost singura optiune as fi plecat, dar spre fericirea mea a mai fos Corina care este mai veche in locatie.

Locatia este aceeasi fara sa vad modificari dar este chiar una foarte frumoasa.

Dupa un dus am intrat in camera pentru masaj, a inceput cu un masaj de relaxare care mie sincer mi-a placut foarte mult dupa care masajul erotic a fost peste asteptarile mele deoarece am fost la primele ore de la deschidere si fata parea putin somnoroasa.

Finalizarea a fost prin tehnica masajului dupa care am facut un dus si am plecat.

Sincer eu cred ca am stat de cand am intrat si pana am plecat undeva la 45-50min dar pentru cei 100 lei pe care i-am platin m-am simtit foarte bine.

Locatie: 9 se ajunge usor, putin cam prea in buricul targului  :(.

Aspect fizic: 9 Satena, 1,65m, frumusica, sani medii frumosi si un plus este pentru ochii si zambetul ei frumos.

Masaj: 9 Relaxant si senzual.
Oral: Nu am discutat

Normal: Nu am discutat
Gfe: 5 Nu a fost prea comunicativa probabil si ca era somnoroasa :P 
Nota de plata: 100 lei pentru o ora masaj
Servicii: masaj
Concluzie: Probabil voi mai ajunge

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

Va spun si eu cum a decurs intalnirea si masajul si trageti voi concluziile..sa ni zica careva ca am pretentii

Sun la salon..imi zice preturile..100ron masaj cu o fata nud , 150 in jacuzzi..si sunt disponibile 2 fete

Am ajuns la salon la si 38-40..am intrat fiind condus de o tipa simpatica tunsa scurt frumusica..poftit sa iau loc pe canapea pana vine colega..a coborat o domnisoara bruneta aranjata...sexy..frumusica. .si mi se spune sa astept pana merge si colega de m-a primit sa se incalte si pe urma sa pot alege...merge domnisoara se incalta si coboara..am ales pe aia mai inalta..sunt invitat in camera..aici mi se spune..te rog sa te dezbraci..uite aici prosop..faci un dus..insa eu prima..si pe urma tu..am intrat in camera la si 45-47..vine de la dus..intru eu..revin in camera si incepe masajul..aprox 2 minute ulei si masaj la gambe..poate un minut ulei si masaj la picioare..2-3minute masaj la spate..urmat de 2 min max masaj la spate cu sanii domnisoarei...dupa asta..comanda ca pot sa ma intorc..a urmat o uleiere a picioarelor..adica pus ulei si intins..ulei pe comoara :)..ulei pe piept..cam 1-2min masaj cu sanii pe penis/piept..si ..frecarea cu mana pana la finalizare..servetel umed pentru igienizare..dus de curatare..dupa dus sa vii inapoi mi s-a zis..am venit in camera..zice...acum merg si eu sa fac dus :))..eu m-am imbracat..ce drac sa fac..a venit de la dus..si am plecat. .cand am ajuns la masina..si 20..on conditiile in care masima era langa biserica ortodoxa...deci aprox juma de ora de la intr are pana la iesire.

Ca sa fiu corect..fetele simpatice sexy...aratau bine..brunetica avea corp superb..sani frumosi

Am intrebat de extra..am promit raspuns..doar masaj :)

Concluziile le trageti voi dar poate se gandesc patronii sa nu mai contorizeze de cand se intra pe usa salonului..ci steict de cand se intra in camera. .cum e si logic si normal..si ar fi frumos sa nu ne puna sa achitam timpul in care domnisoara face dus..:)

Si inca ceva..poate cand angajeaza pe cineva ..o pune sa faca masaj..daca lui ii place ca patron...jos palaria..dar atunci il invit cu mine la masaj erotic ..eu platesc..nu de alta.mdar pacat de locatie si de fete

Toate cele bune..si succes..eu zic pas pe viitor

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

imipare rau de investitia facuta dar fetele sunt de toata nesimtirea.pacat ca isi bat joc de banii patronului care a bagat ceva banut acolo. am fost cu o fata blonda , din constanta zicea ca e .....cea mai mare dezamagire. am platit o ora si dupa 30 de min imi spune ca trebuie sa termin pt ca nu mai are chef. la fel a patit si prietenul meu care a fost cu o alta fata in aceeasi noapte. pacat de banii investiti pt ca salonul arata super dar fetele sun mega pictisite si nesimtite.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Eu nu am invatat niciodata fetele sa se poarte asa .

Cred cand au gresit si nu sau indreptat leam concediat si la clientii leam oferit masaje gratuite

Deci nu e in avantajul meu sau al firmei ca angajatele sa se poarte aiuria.

Aradul debia de 26 zile lam preloat am ceva de lucru pana sa schimb ceva.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...