bursuk Reputație: 98 Postat Octombrie 25, 2018 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Octombrie 25, 2018 Locatia in centru si ca tarif poti suna si tu si intrebi nr de telf este mai sus. Link spre comentariu
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Octombrie 25, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 25, 2018 Locatia in centru si ca tarif poti suna si tu si intrebi nr de telf este mai sus.Am sunat de mai multe ori, i-am dat si mesaj. Degeaba. 6 Link spre comentariu
pandora13 Reputație: 911 Postat Octombrie 25, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 25, 2018 Am sunat de mai multe ori, i-am dat si mesaj. Degeaba.Salut! Mai incearca poate o prinzi la telefon intre orele 09.30-17.00.Nu raspunde la telefon cand este cu cineva si nici nu suna inapoi.Eu o cunosc de un an si jumatate si serviciile ei sunt super ,in plus cu mine face si finalizare orala.Are cercul ei de prieteni care o frecventeaza des si de aceea nu are anunt pe nici un site de profil.Bafta sa o prinzi la telefon ca se merita! 4 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 25, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Octombrie 25, 2018 Salut! Mai incearca poate o prinzi la telefon intre orele 09.30-17.00.Nu raspunde la telefon cand este cu cineva si nici nu suna inapoi.Eu o cunosc de un an si jumatate si serviciile ei sunt super ,in plus cu mine face si finalizare orala. Are cercul ei de prieteni care o frecventeaza des si de aceea nu are anunt pe nici un site de profil.Bafta sa o prinzi la telefon ca se merita!Nu inteleg: daca ii da omul MESAJ, cu nr. de telefon, explicit pentru a fi contactat cand poate/doreste, de ce sa nu sune/raspunda?! Daca are nevoie de credit pe cartela ca sa poata comunia, spune, poate rezolvam si facem lumea fericita... Atatea dificultati pentru o interactiune umana simpla, naturala!? 3 Link spre comentariu
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Octombrie 25, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 25, 2018 Nu inteleg: daca ii da omul MESAJ, cu nr. de telefon, explicit pentru a fi contactat cand poate/doreste, de ce sa nu sune/raspunda?! Daca are nevoie de credit pe cartela ca sa poata comunia, spune, poate rezolvam si facem lumea fericita... Atatea dificultati pentru o interactiune umana simpla, naturala!?Daaa, este greu de înțeles ce au in cap ființele astea. Poate are clienții ei care ii aduc venituri suficiente si nu o mai interesează alti potențiali indivizi. Habar n-am.. 7 Link spre comentariu
dau_limbi33 Reputație: 201 Postat Octombrie 28, 2018 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Octombrie 28, 2018 probabil prefera sa ofere calitate in loc de cantitate....si nu cred ca face pe banda rulanta...asa ca insista....si poate vei reusi 2 Link spre comentariu
bursuk Reputație: 98 Postat Octombrie 31, 2018 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Octombrie 31, 2018 Eu am intrebat de ce nu rasp la tel si a spus exazact cum colegul de mai sus prefera calitate si respect,decat cantitate si persoane care nu au cei 7 ani de acasa.Insista si vei rzv pb ta. 2 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 31, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Octombrie 31, 2018 Eu am intrebat de ce nu rasp la tel si a spus exazact cum colegul de mai sus prefera calitate si respect,decat cantitate si persoane care nu au cei 7 ani de acasa.Insista si vei rzv pb ta.A dat mesaj scris, ai citit? Si nu cred ca l-a redactat intr-o maniera lipsita de respect, intrucat vezi cum scrie prietenul nostru dinamovist. Prefera calitate si respect si d-aia nu raspunde la telefon, nici la mesaje - are logica, intr-adevar: de Divertis... . :laugh2 2 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 31, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Octombrie 31, 2018 Habar n-am..Nici habar n-avem! :laugh2 Dupa ce ca nici curve n-avem... n-avem nici habar! Bine, intre timp au toti masini si nici unde parca, nici unde circula cu ele nu mai au! Hahaha, din lipsa in lipsa catre ApocaLIPSA! Hahaha, ce-mi plac glumele mele! Nici nu stiam cat sunt de perfect... mai perfect ca Basescu! :slap2 2 Link spre comentariu
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Octombrie 31, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 31, 2018 Nici habar n-avem! :laugh2 Dupa ce ca nici curve n-avem... n-avem nici habar! Bine, intre timp au toti masini si nici unde parca, nici unde circula cu ele nu mai au! Hahaha, din lipsa in lipsa catre ApocaLIPSA! Hahaha, ce-mi plac glumele mele! Nici nu stiam cat sunt de perfect... mai perfect ca Basescu! :slap2Situația e sub control. Ea n-are nevoie de banii mei, eu ma pot descurca fara serviciile ei sexuale. Marinarul macar era combativ si exprima niste idei intr-o forma originală, chiar daca si le schimba destul de rapid dintr-o extrema in cealaltă. "Imi dau demisia in 5 minute daca sunt suspendat in Parlament." :) 7 Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 31, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Octombrie 31, 2018 Situația e sub control. Ea n-are nevoie de banii mei, eu ma pot descurca fara serviciile ei sexuale. Marinarul macar era combativ si exprima niste idei intr-o forma originală SUNTEM PLINI DE ORIGINALITATE, CA ENTITATE STATALA SI CA POPULATIE: AVEM SI DEMOCRATIE ORIGINALA, SE STIE... ANCORATA IN MEANDRELE CONCRETULUI :laugh2 . , chiar daca si le schimba destul de rapid dintr-o extrema in cealaltă. "Imi dau demisia in 5 minute daca sunt suspendat in Parlament." :)Combativ si complet neconstructiv, cu exceptia situatiei sale si a familionului (extins)... 2 Link spre comentariu
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Octombrie 31, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 31, 2018 Combativ si complet neconstructiv, cu exceptia situatiei sale si a familionului (extins)...Nu stiu vreunul care a plecat sarac dintr-o functie.. Ăsta a reusit să-i umple pe toti de dosare. :p 9 Link spre comentariu
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2019 Partajează Postat Septembrie 28, 2019 Știe cineva dacă mai este activa? Link spre comentariu
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Septembrie 29, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 29, 2019 Știe cineva dacă mai este activa?Unii spun ca ar lucra. Mie nu mi-a răspuns nici la mesaje, nici la apeluri. Am renunțat deja la ideea de a merge la ea. 8 Link spre comentariu
dau_limbi33 Reputație: 201 Postat Septembrie 29, 2019 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Septembrie 29, 2019 lucreaza.am fost vineri. Link spre comentariu
bursuk Reputație: 98 Postat Ianuarie 14, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Hey salut, mai stiti ceva de aceasta doamna ca pe anul acesta nu am reusit sa iau legatura cu ea. Link spre comentariu
jardel Reputație: 1228 Postat Ianuarie 14, 2020 Oras:privat Oras:privat Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Nici noi, am crezut ca e in vacanta scolara, dar se pare ca nu a revenit..Sau a schimbat numarul? :hmmm 1 Link spre comentariu
bursuk Reputație: 98 Postat Februarie 12, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Februarie 12, 2020 Hey baieti ati aflat ceva despre Domnisoara. Link spre comentariu
matei cosmin Reputație: 280 Postat Februarie 12, 2020 Partajează Postat Februarie 12, 2020 Hey baieti ati aflat ceva despre Domnisoara.Daca si asta mai e domnisoara ?? 🤦â€â™‚ï¸ ðŸ¤£ðŸ¤£ Link spre comentariu
bursuk Reputație: 98 Postat Februarie 12, 2020 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Februarie 12, 2020 Scz eram la volan obosit Doamna Link spre comentariu
matei cosmin Reputație: 280 Postat Februarie 12, 2020 Partajează Postat Februarie 12, 2020 Scz eram la volan obosit DoamnaStai linisitit nu i nici o prob , am zis doar asa ca fapt divers 👠Link spre comentariu
jardel Reputație: 1228 Postat Februarie 15, 2020 Oras:privat Oras:privat Partajează Postat Februarie 15, 2020 Nimeni nimic :no2 ...zic sa facem o petitie online :PCx 1 Link spre comentariu
dau_limbi33 Reputație: 201 Postat Februarie 27, 2020 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Februarie 27, 2020 din decembrie nu mai dau de ea.poate ar trebui trecuta la inactive Link spre comentariu
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Februarie 27, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 27, 2020 din decembrie nu mai dau de ea.poate ar trebui trecuta la inactiveNu mai exista sectiunea inactive. Sunt toate la grămadă. :) 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 Mai stie cineva ceva de Georgiana? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum