Jump to content

Caut o Doamnă sau domnișoară posesoare de labii mari.

Recommended Posts

• Oras:Miami FL
Posted
Acum 34 minute, ssssslauiul77 a spus:

Bună Aș dori să-mi recomandați o doamna sau domnișoară care are labiile mari.Vă mulțumesc.

Anca o gasesti pe aici pe forum mi lene sa i caut topicul are labiile precum frunzele de varza 

• Oras:Cluj napoca
Posted
Acum 3 minute, kkmitz a spus:

Anca o gasesti pe aici pe forum mi lene sa i caut topicul are labiile precum frunzele de varza 

Anca. Face deplasari si la domiciliu sau la pensiune. Daca nu o futi cum vrea ea face ca toti dracii.  0768850751

• Haha 3
  • Oras:cluj
Posted
Acum 35 minute, curvarus a spus:

Anca. Face deplasari si la domiciliu sau la pensiune. Daca nu o futi cum vrea ea face ca toti dracii.  0768850751

Mersy. Ceva prețuri știți ?

• Oras:Sibiu
Posted

Pe mine m-a vizitat la hotel domnița cu labii mari numita aici Anca 0768850751. Are labii mărișoare și îi place să fie trasă de ele. Cadoul plătit la vizita dânsei 350 RON pentru o oră la mine la hotel.

Posted
4 hours ago, Seniorsex said:

Pe mine m-a vizitat la hotel domnița cu labii mari numita aici Anca 0768850751. Are labii mărișoare și îi place să fie trasă de ele. Cadoul plătit la vizita dânsei 350 RON pentru o oră la mine la hotel.

Ti-a facut si masaj? Cum a decurs? In pozitia 69 ca la saloanele de masaj cu maseuzele mai permisive, tu dai limbi, tragi de labii, o penetrezi cu dildo, iar ea pune ulei pe instumentul muncii si il maseaza cu mana in timp ce iti linge testiculele? Si aceasta "joaca" poate dura, nu te grabeste? 

Se saruta? Daca da, saruta bine?

Mersi! 

• Oras:Zalau
Posted
2 minutes ago, berkeley said:

Ti-a facut si masaj? Cum a decurs? In pozitia 69 ca la saloanele de masaj cu maseuzele mai permisive, tu dai limbi, tragi de labii, o penetrezi cu dildo, iar ea pune ulei pe instumentul muncii si il maseaza cu mana in timp ce iti linge testiculele? Si aceasta "joaca" poate dura, nu te grabeste? 

Se saruta? Daca da, saruta bine?

Mersi! 

@berkeley ai grija ca Anca= @Seniorsex 😅

• Like 2
Posted
Acum 23 ore, curvarus a spus:

Ia zi Ancuta  care era tariful acum vre-o 15 ani cand nu stiam de forumul asta si ne-am intalnit in masina la marginea Clujului? 350? Tulai doamne..

• Oras:pe aici
  • Oras:pe aici
Posted

cum s a spus Anca si Ines au labii mari ; daca doar asta te intereseaza ; daca mai stiti si alte fete cu labii mari in Cluj , va rog

Posted
La 07.08.2025 la 22:09, chiareu21 a spus:

cum s a spus Anca si Ines au labii mari ; daca doar asta te intereseaza ; daca mai stiti si alte fete cu labii mari in Cluj , va rog

M-am hotărât pe Anca o să o vizitez .

Guest
Posted
Acum 13 minute, ssssslauiul77 a spus:

M-am hotărât pe Anca o să o vizitez .

Vezi că ai greșit! ... nu tu o vizitezi, ea te vizitează pe tine! ... că e o cucă (femininul de la cuc 🤣🤣🤣) așa încât ea nu are cuib ... 🤣🤣🤣

Posted
La 10.08.2025 la 17:07, Mocureloaded a spus:

Vezi că ai greșit! ... nu tu o vizitezi, ea te vizitează pe tine! ... că e o cucă (femininul de la cuc 🤣🤣🤣) așa încât ea nu are cuib ... 🤣🤣🤣

Oare la doamna Anca îi place să primească limbi la păsă? Știe careva ? 

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Posted
La 12.08.2025 la 12:42, ssssslauiul77 a spus:

Oare la doamna Anca îi place să primească limbi la păsă? Știe careva ? 

Moare după limbi.

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Posted
14 hours ago, crustymcfuck said:

Nu cred,eventual să îi tragi labiile🤣

Pe vremuri, dacă te pricepeai și ascultai indicațiile ei, dădea pruna gratis. Deci, chiar moare după limbi. 

• Like 1
Posted

sssslauiul 77 e chiar Ancuta care isi tot face reclama. O ajuns fata asta sa vorbeasca ea cu ea. 

Posted

sincer treaba cu labiile mari nu mi se pare interesanta sau sexy sau plm cum vrei sa-i zici da e ok sa-ti satisfaci o curiozitate dar daca te duci la 2-3-4 cu labii gen imense cum le are Anca sincer nu-ti mai vine a fute da limbi si altele

• Like 1
Posted

Văd că vă tot luați de domnișoara Anca și nu înțeleg de ce. Eu am chemat-o la hotel încă o dată acum două zile când am fost prin Cluj. De ce tot pomeniți de ce a fost acum 10 de ani "pe vremuri"?  Scrieți și voi de o întâlnire recentă de acum o săptămână cu ea! 

Posted
Acum 16 ore, Seniorsex a spus:

Văd că vă tot luați de domnișoara Anca și nu înțeleg de ce. Eu am chemat-o la hotel încă o dată acum două zile când am fost prin Cluj. De ce tot pomeniți de ce a fost acum 10 de ani "pe vremuri"?  Scrieți și voi de o întâlnire recentă de acum o săptămână cu ea! 

Ancuta draga, tu chiar ai personalitate multipla. Cate conturi ti-ai facut sa te autopromovezi?  sssslauiul 77, ioneldima40, Seniorsex. Cine sa-ti mai faca recenzie daca nu te mai viziteaza nimeni? :))

• Haha 1
Guest
Posted
On 8/6/2025 at 9:11 AM, ssssslauiul77 said:

Bună Aș dori să-mi recomandați o doamna sau domnișoară care are labiile mari.Vă mulțumesc.

Daca acesta este singurul criteriu, atunci i-ti recomand pe Mara de la Cleo, o domnisoara superba, inalta 177, 25 de anisori, foarte deschisa, ofera si FK si poti sa facu FK si cu labiile... Care sunt mari si frumoase.

Gasesti poze cu ea pe pagina aceasta: 

Guest
Posted
On 9/8/2025 at 11:25 AM, ssssslauiul77 said:

Bună .Cunoaște cineva o doamnă sau domnișoară care oferă și squirt ?

Pe bune?

Vivi de la Cleo, la 350lei ora ai parte de cat de mult Squirt poti duce! Asta daca sti sa te comporti frumos cu ea!

Deci pune mana pe telefon, fa o programare si revino cu o recenzie, dupa vizita!

Altfel, cel putin de la mine nu o sa mai primesti info deloc!

Posted
7 hours ago, hugohuge1969 said:

Pe bune?

Vivi de la Cleo, la 350lei ora ai parte de cat de mult Squirt poti duce! Asta daca sti sa te comporti frumos cu ea!

Deci pune mana pe telefon, fa o programare si revino cu o recenzie, dupa vizita!

Altfel, cel putin de la mine nu o sa mai primesti info deloc!

Vivi e posesoare de labii mari? Sau ai recomandat-o strict pentru squirt?

Guest
Posted
7 minutes ago, Eminescu1994 said:

Vivi e posesoare de labii mari? Sau ai recomandat-o strict pentru squirt?

Doar pt squirt, are labi micute si gingase, foarte frumoase.

Dar e fantana la squirt, daca esti ok cu ea, poti sa o si ajuti!