grozav11111 Reputație: 265 Postat August 15 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat August 15 Era o tipă la voi în Timișoara, Alina Party parcă. Am fost de câteva ori da nu mai găsesc topicul și Nr de telefon. Curios dacă mai activează. Mulțam pt răspunsuri.
Membru Premium farafiltre Reputație: 5416 Postat August 15 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat August 15 Acum 18 minute, grozav11111 a spus: Era o tipă la voi în Timișoara, Alina Party parcă. Am fost de câteva ori da nu mai găsesc topicul și Nr de telefon. Curios dacă mai activează. Mulțam pt răspunsuri. Acum cateva luni (nu multe) am gasit o rebranduita pe publi. Ii salvasem anuntul ( pe care vad ca l a sters intre timp), nu si numarul. Nu ti è de mare ajutor "informatia", dar macar sti ca activeaza. De fapt, ii gasesti nr intr una din postarile mele, nu stiu cu ce ocazie l am imbiat pe altmarz s o abordeze... *eu clar n am sa l caut 1 dag dal gas!
grozav11111 Reputație: 265 Postat August 16 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Autor Postat August 16 Acum 7 ore, farafiltre a spus: Acum cateva luni (nu multe) am gasit o rebranduita pe publi. Ii salvasem anuntul ( pe care vad ca l a sters intre timp), nu si numarul. Nu ti è de mare ajutor "informatia", dar macar sti ca activeaza. De fapt, ii gasesti nr intr una din postarile mele, nu stiu cu ce ocazie l am imbiat pe altmarz s o abordeze... *eu clar n am sa l caut Mare domn, mare caracter. Da nu mai găsesc topicul vechi. 1
Membru Premium farafiltre Reputație: 5416 Postat August 16 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat August 16 Acum 9 ore, grozav11111 a spus: Mare domn, mare caracter* Bine ca te ai oprit aici, daca continuai cum ai inceput, ar fii crezut oamenii astia ca am murit...asa frumos ai vorbit la adresa mea😃😆 2 dag dal gas!
M0ff0ss Reputație: 1363 Postat August 16 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat August 16 Acum 22 ore, farafiltre a spus: ... *eu clar n am sa l caut Acum 14 ore, grozav11111 a spus: ... nu mai găsesc topicul vechi. Leneșilor! 😂 La 14.10.2024 la 22:45, farafiltre a spus: Daca ai chef, incearca sa afli oferta de pe nr asta0733369915, si zi mi si daca ti seamana cu cineva...care practica ingramadeala odata🙂 P.S. Mă-ntreb oare cum le salvați în tel. dé nu le mai găsiți 😋 4
Membru Premium farafiltre Reputație: 5416 Postat August 16 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat August 16 Acum 1 oră, M0ff0ss a spus: P.S. Mă-ntreb oare cum le salvați în tel. dé nu le mai găsiți 😋 De obicei cu AAA, cand uit sa sterg din agenda si am alt numar de salvat: AAAA. Dupa ce mi fac treaba remediez si eliberez spatiu😁l dag dal gas!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum