Sari la conținut

Descoperirea a fost făcută de poliţiştii Secţiei 3

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Dornic să-şi potolească poftele animalice, un bărbat de 31 de ani din Iaşi, care munceşte în Capitală, a căzut în plasa unui travestit ce-şi racola clienţii la doi paşi de Gara de Nord. Descoperirea a fost făcută de poliţiştii Secţiei 3 care, după ce au dat de urma prostituatei, l-au anunţat sec că se distrase, de fapt, cu un “el”.
 “Păi, cum, pentru o aşa prestaţie, doar 15 lei îmi dai?”, i-a replicat “fata”. Supărată nevoie mare, aceasta s-a repezit la el, i-a băgat mâna în buzunar, luându-i 80 de lei, după care i-a lipit şi două palme. “Ieşi afară din casă, ordinarule!”, urla prostituata din toţi rărunchii.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/platit-sa-faca-amor-femeie-iubit-barbat-487790.html

pre_1396635111__laughing.gif

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Bucharest
Postat

Hmm, 31 de ani...moldovean...muncitor....cu gusturi "alese".... E descrierea aproximativa a userului De Ce. Hai, tata, cu recenzia ! :))

• Like 5
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

"de ce?" - cel mai prost din curtea scolii =)) te-a futut o tranny ma ? cinspe lei ai dat?

• Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus
Postat

"de ce?" - cel mai prost din curtea scolii =)) te-a futut o tranny ma ? cinspe lei ai dat?

http://memeblender.com/wp-content/uploads/2012/12/grumpy-cat-futurama-fry.jpg

Postat

Sa vina cineva cu un tutorial sa-l invatam pe distinsul domn de ce sa nu-si mai ia tepe de la tranny, adica sa deosebeasca putza de pasarica.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Hmm, 31 de ani...moldovean...muncitor....cu gusturi "alese".... E descrierea aproximativa a userului De Ce. Hai, tata, cu recenzia ! :))

Nu mai sunt constipat,yeeey,deci am "material"...sa imi spui te rog frumos unde sa fac livrarea,o sa iti trimit o casoleta plina ochi :), cu cacat de cea mai buna calitate! :)

Sa le dai si "prietenilor tai",de pe FORUMUL acesta,sa nu fii egoist!O sa fie o casoleta destul de mare!

Postat

Mai saracule, pastreaza banii pt curier! Nu ai tu curaj sa livrezi personal coletul...

Esti ceea ce produci si esti ceea ce papi, asa ca tine-l pentru tine sa reusesti sa fi acelasi kkt trist.

Postat

Mai saracule, pastreaza banii pt curier! Nu ai tu curaj sa livrezi personal coletul...

Esti ceea ce produci si esti ceea ce papi, asa ca tine-l pentru tine sa reusesti sa fi acelasi kkt trist.

Sunt 'sarac' dar ai incredere in mine,am bani de colet...si de bilet! :)...deci...adresa?

Postat

In orice fac, eu lucrez direct cu producatorii. Cu tine nu e posibil, de fiecare data strici 'marfa'. Te caci pe tine! As vrea sa iti urez sa fii tare in continuare, dar stiu ca nu poti. Esti imprastiat.

Postat

In orice fac, eu lucrez direct cu producatorii. Cu tine nu e posibil, de fiecare data strici 'marfa'. Te caci pe tine! As vrea sa iti urez sa fii tare in continuare, dar stiu ca nu poti. Esti imprastiat.

Pai si adresa?Te 'fofilezi'...

• Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
  • Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
Postat

• Oras:unde vrea muschiu' meu!
  • Oras:unde vrea muschiu' meu!
Postat

despre moldoveni, e o vorba in mediul in care ma invart eu: " hai sa fim destepti, ca de moldoveni e plin.."

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...