Mishu01 Reputație: 26 Postat August 21 Telefon: na Oras:Bucuresti Telefon: na Oras:Bucuresti Postat August 21 Ce cluburi si baruri sunt prin Bucuresti pentru agatat femei normale sau semiprofesioniste cu varsta peste 30 de ani?
jaysee Reputație: 33 Postat August 21 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 21 terasele de la biblioteca nationala
Mishu01 Reputație: 26 Postat August 22 Telefon: na Oras:Bucuresti Telefon: na Oras:Bucuresti Autor Postat August 22 Acum 19 ore, jaysee a spus: terasele de la biblioteca nationala Mersi de info. Ai avut ceva succes prin zona aceea?
jaysee Reputație: 33 Postat August 22 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 22 Nu neaparat , am fost intre 18 si 18 30 .Multe persoane (si fete) intra singure in discutie cu tine ..Face dambovita un cot acolo. Mi s-a parut atmosfera pozitiva spre apus de soare
Mishu01 Reputație: 26 Postat August 22 Telefon: na Oras:Bucuresti Telefon: na Oras:Bucuresti Autor Postat August 22 Acum 2 minute, jaysee a spus: Nu neaparat , am fost intre 18 si 18 30 .Multe persoane (si fete) intra singure in discutie cu tine ..Face dambovita un cot acolo. Mi s-a parut atmosfera pozitiva spre apus de soare Suna bine. 😀
bananajeans8 Reputație: 31 Postat August 22 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 22 On 8/21/2025 at 11:55 PM, jaysee said: terasele de la biblioteca nationala Vrei sa-l vezi la pușcărie sau cum? cum adică să năvălească peste niște studente, în bibliotecă ? Domnule, sălile de lectură nu sunt spații de agățat. În plus, femeile educate se feresc de bărbații care au cont pe Nimfomane. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum