biaa01 Reputație: 22 Postat August 22 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 22 💋 Plăcerea ta devine jocul meu. Te supui sau conduci? Eu decid. 💋 🔞 Exclusiv pentru bărbați care caută mai mult decât un simplu masaj. 🔞 👠 Masaj de relaxare & Dominare totală – o experiență unde nu mai există timp, doar senzații. ⸻ 💆♂️ MASAJ DE RELAXARE Descătușează stresul din corp și din minte: • Tehnici senzuale de masaj + masaj lingam (masturbare lentă, controlată) • Masaj testicular cu ulei , mișcări lente, intense • Finalizare garantată 💦 MASAJ PROSTATIC • Cu degețelele sau jucărie la alegere • Orgasm profund, exploziv • Poziție confortabilă, igienă impecabilă ⸻ 😈Dominare😈 Pentru cei care adoră jocul puterii, dar vor să fie “răsfățați dureros”: • Umilire verbală (șoptit sau dur, cum meriți) • Masturbare lentă cu interdicție de ejaculare • Foot worship (sărut, lins, mirosit) • Tortura sfârcurilor, palmute ușoare • Leșă,bici , cătușe, căluș, alte accesorii • Face sitting (cunni sau anni, cum vrei să fii dominat) • Fisting (cu grijă, lubrifiere , jucării) • Uro controlat • Bondage complet: te leg, te orbesc, te domin •slapping (față, fund, picioare) • Strapon: alegi mărimea sau… n-o alegi deloc • Orgasme controlate și interzise • Comenzi stricte – taci, stai în genunchi, înghiți rușinea • Poze privat după sesiune (cu acordul tău) ⸻ 💄 Discretă. Curată. Dominatoare. Seducătoare. 📍Lipsă de respect = bloc instant. 💬 Scrie doar dacă ești serios și știi ce vrei. 🧴Totul steril, igienic, cu produse profesionale. Tu îmi aparții pentru o oră. Sau mai mult. 💋 În camera mea, plăcerea nu se cere. Se supune
palarie Reputație: 313 Postat August 22 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat August 22 Acum 9 ore, biaa01 a spus: 💋 Plăcerea ta devine jocul meu. Te supui sau conduci? Eu decid. 💋 🔞 Exclusiv pentru bărbați care caută mai mult decât un simplu masaj. 🔞 👠 Masaj de relaxare & Dominare totală – o experiență unde nu mai există timp, doar senzații. ⸻ 💆♂️ MASAJ DE RELAXARE Descătușează stresul din corp și din minte: • Tehnici senzuale de masaj + masaj lingam (masturbare lentă, controlată) • Masaj testicular cu ulei , mișcări lente, intense • Finalizare garantată 💦 MASAJ PROSTATIC • Cu degețelele sau jucărie la alegere • Orgasm profund, exploziv • Poziție confortabilă, igienă impecabilă ⸻ 😈Dominare😈 Pentru cei care adoră jocul puterii, dar vor să fie “răsfățați dureros”: • Umilire verbală (șoptit sau dur, cum meriți) • Masturbare lentă cu interdicție de ejaculare • Foot worship (sărut, lins, mirosit) • Tortura sfârcurilor, palmute ușoare • Leșă,bici , cătușe, căluș, alte accesorii • Face sitting (cunni sau anni, cum vrei să fii dominat) • Fisting (cu grijă, lubrifiere , jucării) • Uro controlat • Bondage complet: te leg, te orbesc, te domin •slapping (față, fund, picioare) • Strapon: alegi mărimea sau… n-o alegi deloc • Orgasme controlate și interzise • Comenzi stricte – taci, stai în genunchi, înghiți rușinea • Poze privat după sesiune (cu acordul tău) ⸻ 💄 Discretă. Curată. Dominatoare. Seducătoare. 📍Lipsă de respect = bloc instant. 💬 Scrie doar dacă ești serios și știi ce vrei. 🧴Totul steril, igienic, cu produse profesionale. Tu îmi aparții pentru o oră. Sau mai mult. 💋 În camera mea, plăcerea nu se cere. Se supune Și omis să scrii și prețul, la ceea ce oferi.
gyraya226 Reputație: 5 Postat August 22 Postat August 22 Ați găsit o variantă mai simplă , ne futeti voi decât sa o facem noi.. multa baftă 🥸
crockeddd Reputație: 104 Postat August 23 Oras:Iashington Oras:Iashington Postat August 23 7 hours ago, gyraya226 said: Ați găsit o variantă mai simplă , ne futeti voi decât sa o facem noi.. multa baftă 🥸 🤣🤣 mai sunt altii care vor fututi :)))
biaa01 Reputație: 22 Postat August 23 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 23 ❗️Bună dragilor,din motive personale astăzi și mâine nu voi fi disponibilă❗️ Pentru cei care vor să mă viziteze vă aștept luni cu programări 🤗😘 Multumesc de înțelegere!😊
biaa01 Reputație: 22 Postat August 25 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 25 ✨ Bună, dragilor! ✨ Astăzi vă aștept cu plăcere începând de la ora 13:00 pentru momente speciale împreună. 💋 📍 Sunt disponibilă în zona Palas, iar programările se fac din timp pentru a vă putea răsfăța pe deplin. 🥰
Alexandru195 Reputație: -7 Postat August 25 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 25 locuiesti singura in apartament? 1
Alexandru195 Reputație: -7 Postat August 25 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 25 preturile..? 1
palarie Reputație: 313 Postat August 25 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat August 25 Acum 1 oră, Alexandru195 a spus: locuiesti singura in apartament? Ce treabă ai tu cu cine locuiește în apartament? Așteptăm recenzii. Să vedem și noi cum este femeia, nu întrebări stupide. 😝 1
biaa01 Reputație: 22 Postat August 25 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 25 Acum 59 minute, palarie a spus: Ce treabă ai tu cu cine locuiește în apartament? Așteptăm recenzii. Să vedem și noi cum este femeia, nu întrebări stupide. 😝 Te aștept pe tine să vii la o ședință și să lași o recenzie puternică dezvoltată 🤣🤣🤣 Apropou de recenzie,cred ca au rețineri de nu îmi lasă,vineri cel puțin trei au spus ca lasă
crys new Reputație: 130 Postat August 25 Telefon: angrycrys Telefon: angrycrys Postat August 25 Acum 3 ore, biaa01 a spus: Te aștept pe tine să vii la o ședință și să lași o recenzie puternică dezvoltată 🤣🤣🤣 Apropou de recenzie,cred ca au rețineri de nu îmi lasă,vineri cel puțin trei au spus ca lasă Trebuia sa le COMANZI sa lase oi recenzie. Daca i-ai rugat.......... na ca nu-s. Daca facem un Switch promit ca iti "las" eu 🙃 1
biaa01 Reputație: 22 Postat August 26 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 26 Acum 11 ore, crys new a spus: Trebuia sa le COMANZI sa lase oi recenzie. Daca i-ai rugat.......... na ca nu-s. Daca facem un Switch promit ca iti "las" eu 🙃 Haha, e bună asta cu switch-ul 😅. Eu prefer să vină recenziile din proprie inițiativă, atunci știu că sunt sincere. Dacă le comandam, nu mai erau recenzii, erau comenzi 😎✍️.
biaa01 Reputație: 22 Postat August 26 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 26 🌸 Bună dimineața! 🌸 Astăzi sunt disponibilă pentru programări. Ieri am primit mai multe mesaje și apeluri și am înțeles că zona Palas nu este pe placul tuturor sau unii preferă mai multă discreție. Mai rămân doar astăzi aici (am deja plătit), iar părerea voastră despre această zonă contează pentru mine. 🥰 🔸 Săptămâna trecută am fost la Q Rezident, dar nu am mai continuat acolo pentru că nu exista interfon și era un miros neplăcut în baie. ✨ Aștept cu drag feedback-ul vostru, ca să aleg cele mai potrivite locații pentru întâlniri viitoare. ✨
Alexandru195 Reputație: -7 Postat August 26 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 26 pana la urma ne spui ce preturi ai ?..
macarons Reputație: 957 Postat August 26 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat August 26 Acum 9 ore, biaa01 a spus: 🌸 Bună dimineața! 🌸 Astăzi sunt disponibilă pentru programări. Ieri am primit mai multe mesaje și apeluri și am înțeles că zona Palas nu este pe placul tuturor sau unii preferă mai multă discreție. Mai rămân doar astăzi aici (am deja plătit), iar părerea voastră despre această zonă contează pentru mine. 🥰 🔸 Săptămâna trecută am fost la Q Rezident, dar nu am mai continuat acolo pentru că nu exista interfon și era un miros neplăcut în baie. ✨ Aștept cu drag feedback-ul vostru, ca să aleg cele mai potrivite locații pentru întâlniri viitoare. ✨ Se gasesc apartamente in regim hotelier la Unirea Towers, Newton Tatarasi, Rivers Towers si Conest Grand Residence. 1
macarons Reputație: 957 Postat August 26 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat August 26 Acum 9 ore, biaa01 a spus: 🌸 Bună dimineața! 🌸 Astăzi sunt disponibilă pentru programări. Ieri am primit mai multe mesaje și apeluri și am înțeles că zona Palas nu este pe placul tuturor sau unii preferă mai multă discreție. Mai rămân doar astăzi aici (am deja plătit), iar părerea voastră despre această zonă contează pentru mine. 🥰 🔸 Săptămâna trecută am fost la Q Rezident, dar nu am mai continuat acolo pentru că nu exista interfon și era un miros neplăcut în baie. ✨ Aștept cu drag feedback-ul vostru, ca să aleg cele mai potrivite locații pentru întâlniri viitoare. ✨ Alte locatii posibile: la One Residence ( strada Han Tatar nr 16 ) si la Hotelul IL Primo, acest hotel acest aproape de zona Palas
crockeddd Reputație: 104 Postat August 26 Oras:Iashington Oras:Iashington Postat August 26 5 hours ago, Alexandru195 said: pana la urma ne spui ce preturi ai ?.. Trimite mesaj sefule si vei primi raspuns. 1
biaa01 Reputație: 22 Postat August 26 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 26 Astăzi am avut foarte multe programări și nu am reușit să răspund tuturor mesajelor. Vă rog să reveniți mâine pentru programări. Mulțumesc pentru înțelegere!
biaa01 Reputație: 22 Postat August 26 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 26 Acum 2 ore, macarons a spus: Se gasesc apartamente in regim hotelier la Unirea Towers, Newton Tatarasi, Rivers Towers si Conest Grand Residence. Multumesc mult😘 1
biaa01 Reputație: 22 Postat August 27 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 27 🌹 Bună dimineața, dragilor! 🌹 Astăzi mă găsiți într-o locație nouă, rafinată – Q Rezident. Sunt disponibilă pentru programări și abia aștept să vă ofer o experiență deosebită, într-un cadru intim și elegant. 💋
biaa01 Reputație: 22 Postat August 27 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 27 ✨ Mă găsiți pe strada Zimbrului 17, într-o locație de lux pregătită special pentru voi.
johnnybravos Reputație: 23 Postat August 27 Oras:iasi Oras:iasi Postat August 27 Am vizitat aceasta d-ra, am luat un masaj de relaxare care a fost foarte bun.Chiar se pricepe si m-am simtit bine.E simpatica, vorbareata si lucru cel mai important stie ce trebuie sa faca.Locatia e pe Zimbrului 17, curata, cu tot ce trebuie. Au fost 200 lei bine cheltuiti si ma gandesc sa revin, daca mai sta prin zona. 1
biaa01 Reputație: 22 Postat August 27 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 27 Acum 4 ore, johnnybravos a spus: Am vizitat aceasta d-ra, am luat un masaj de relaxare care a fost foarte bun.Chiar se pricepe si m-am simtit bine.E simpatica, vorbareata si lucru cel mai important stie ce trebuie sa faca.Locatia e pe Zimbrului 17, curata, cu tot ce trebuie. Au fost 200 lei bine cheltuiti si ma gandesc sa revin, daca mai sta prin zona. Mulțumesc de vizita te mai aștept 😘
crockeddd Reputație: 104 Postat August 27 Oras:Iashington Oras:Iashington Postat August 27 Salutare! Am vizitat si eu domnisoara acum 2 zile pentru un masaj. Totul ok, masajul de relaxare foarte bun, dupa o zi de munca e ce trebuie. La fel si masajul erotic e ce trebuie cu ulei usor fin fara graba. Meritat pe deplin 200 de lei. De revenit. Cu siguranta daca ne sincronizam. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum