eu.discret Reputație: 480 Postat Septembrie 9 Postat Septembrie 9 11 minutes ago, Diez2026 said: Am ajuns atat de jos incat nu o sa mai pupam in veci vreun meci contra Spaniei, Germaniei, Frantei etc. O sa nu saturam de meciuri cu San Marino, Cipru sau Gibraltar. Da, Vom avea Derby cu alde San Marino. 1
eturit Reputație: 3617 Postat Septembrie 9 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 9 23 minutes ago, eu.discret said: Vom avea Derby cu alde San Marino. Să ne bată Insulele Feroe cu 10-0. Hai că se poate...
Membru Premium robert11111 Reputație: 2758 Postat Septembrie 9 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Membru Premium Postat Septembrie 9 1 hour ago, eturit said: Să ne bată Insulele Feroe cu 10-0. Hai că se poate... Sa nu ne demoralizam cu totul 😂😂 Per aspera ad astra
WABAKiiJR Reputație: 748 Postat Septembrie 9 Oras:San Antonio, Texas Oras:San Antonio, Texas Postat Septembrie 9 4 hours ago, Daniro1985 said: 3-1 pentru România zic 😁 Ce 3-1, să zicem mersii dacă câștigăm cu 1-0. 🤣 3 hours ago, Diez2026 said: Am ajuns atat de jos incat nu o sa mai pupam in veci vreun meci contra Spaniei, Germaniei, Frantei etc. O sa ne saturam de meciuri cu San Marino, Cipru sau Gibraltar. Păi, și dacă jucăm contra Spaniei/Portugaliei/Germaniei/Franței nu șterg ăștea fotbalu cu noi⁉️🤣 mai bine că jucam cu echipe mai slabe că așa avem și noi noroc să mai batem ceva, vorba lu nea Gigi aka oierul, aduceți nee echipe băăăă. 😂 1
marlanel Reputație: 193 Postat Septembrie 9 Oras:Marte Oras:Marte Postat Septembrie 9 Acum 4 ore, eu.discret a spus: Da, Vom avea Derby cu alde San Marino. Daca Andora si Macedonia la nivel de club ne-au traso? Si Cfr a pierdut 7-2 de zici ca au jucat cu cu o echipa de prima mana.
marlanel Reputație: 193 Postat Septembrie 9 Oras:Marte Oras:Marte Postat Septembrie 9 Eu zic ca o incasam, ori egal maxim. Iarasi joaca Horatiu. Bancu si lista poate continua😅 1
Repty Reputație: 1516 Postat Septembrie 9 Autor Postat Septembrie 9 Acum 5 minute, marlanel a spus: Eu zic ca o incasam, ori egal maxim. Iarasi joaca Horatiu. Bancu si lista poate continua😅 Imi place Bancu, fata de ceilalti e ceva mai rasarit. :))
Daniro1985 Reputație: 1834 Postat Septembrie 9 Postat Septembrie 9 Acum 2 ore, WABAKiiJR a spus: Ce 3-1, să zicem mersii dacă câștigăm cu 1-0. 🤣 Când scriu e 2-1 pentru România și a ratat Man monumental.. Imi strica pronosticul, dar mai e timp 😁 2
al3x89 Reputație: 2256 Postat Septembrie 9 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 9 2 2 vai, vai, au 15 min cu tot cu prelungiri să mai facă ceva...
Daniro1985 Reputație: 1834 Postat Septembrie 9 Postat Septembrie 9 Chiar acum, al3x89 a spus: 2 2 vai, vai, au 15 min cu tot cu prelungiri să mai facă ceva... Rar ma enervez dar acum sunt plin de draci. Măcar ma liniștesc după meci. La scorul asta nu mai avem șanse. Aia e. Ori facem plan pe 15 ani la juniori ori o sa fie la fel. 1
al3x89 Reputație: 2256 Postat Septembrie 9 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 9 Acum 10 minute, Daniro1985 a spus: Rar ma enervez dar acum sunt plin de draci. Măcar ma liniștesc după meci. La scorul asta nu mai avem șanse. Aia e. Ori facem plan pe 15 ani la juniori ori o sa fie la fel. Adios. Ăsta e nivelul. Jos. 2
alexzal35 Reputație: 407 Postat Septembrie 9 Postat Septembrie 9 Încă o companie eșuată... Nu cred că a existat în ultimii 30 de ani o grupă cu adversari mai slabi... Păcat că Lucescu își încheie cariera astfel 1
WABAKiiJR Reputație: 748 Postat Septembrie 9 Oras:San Antonio, Texas Oras:San Antonio, Texas Postat Septembrie 9 1 hour ago, Daniro1985 said: Când scriu e 2-1 pentru România și a ratat Man monumental.. Imi strica pronosticul, dar mai e timp 😁 2-2 știi ce înseamnă asta? NU AVEM VALOARE‼️ Vedem mondialu de acasă, ce frumos e. 1
al3x89 Reputație: 2256 Postat Septembrie 9 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 9 Panduru e pe altă planetă. Cică cum am ajuns atât de slabi într-un timp atât de scurt... Mă, dacă ai bătut cu noroc Ucraina și ai scos un egal la fel de norocos cu Slovacia, asta nu înseamnă că ai valoare. Vai mama lor de comentatorii lu' pește... PS: Joi seara merg pe stadionul Steaua în liga 2. Ăia puțini care sunt, măcar fac atmosferă plăcută. 2
WABAKiiJR Reputație: 748 Postat Septembrie 9 Oras:San Antonio, Texas Oras:San Antonio, Texas Postat Septembrie 9 Just now, al3x89 said: Panduru e pe altă planetă. Cică cum am ajuns atât de slabi într-un timp atât de scurt... Mă, dacă ai bătut cu noroc Ucraina și ai scos un egal la fel de norocos cu Slovacia, asta nu înseamnă că ai valoare. Vai mama lor de comentatorii lu' pește... PS: Joi seara merg pe stadionul Steaua în liga 2. Ăia puțini care sunt, măcar fac atmosferă plăcută. E normal mă să nu ai valoare, când joci cu prostu de Bancu, cu Burcă care nu are ce să caute la națională, cu borâtu de Stanciu care aleargă pe lângă minge și șutează ca o fetiță, Pennis Man n-are nici-o treabă cu fotbalu, m-a surprins un singur jucător și anume Rumeguș‼️ 2
Membru Premium robert11111 Reputație: 2758 Postat Septembrie 9 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Membru Premium Postat Septembrie 9 8 hours ago, robert11111 said: 1x la Cipru- Romania....2.15 Trist si eu...dar mai bogat in plan material 😅😂 Per aspera ad astra
Diez2026 Reputație: 34 Postat Septembrie 9 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 9 Tot Dragomir si Fecali conduc Cooperativa. Ii doare in pwla de rezultatele nationalei. La ei banul sa vina...
Repty Reputație: 1516 Postat Septembrie 10 Autor Postat Septembrie 10 Acum 21 ore, Repty a spus: Un pont pt. meciul de diseara, Ungaria - Portugalia. Cristiano Ronaldo marcheaza oricand in meci, la o cota de 2.12 la Superbet. A dat gol batranul. Erau bani pe jos, cum s-ar spune. Pacat ca nu am pus decat 50 lei. 1
marlanel Reputație: 193 Postat Septembrie 10 Oras:Marte Oras:Marte Postat Septembrie 10 Acum 17 ore, WABAKiiJR a spus: E normal mă să nu ai valoare, când joci cu prostu de Bancu, cu Burcă care nu are ce să caute la națională, cu borâtu de Stanciu care aleargă pe lângă minge și șutează ca o fetiță, Pennis Man n-are nici-o treabă cu fotbalu, m-a surprins un singur jucător și anume Rumeguș‼️ Apararea statea in Dragusin, axul central. Acum ce sa il hulim pe Lucescu? Nu cred ca e el de vina, dar nici cum a zis el "abitrajul nu ne-a lasat sa jucam" asa dobitoci suntem? Nu am mai jucat nimic dupa ratarea lui Man. Cu Bosnia iarasi nu ne-au dat penalty, ca altfel era :)) era o sula de cal, tot luam bataie de la bosniaci. Pe Raiu il stie careva? Asa l-au trecut idiotii de la primatv 2
WABAKiiJR Reputație: 748 Postat Septembrie 10 Oras:San Antonio, Texas Oras:San Antonio, Texas Postat Septembrie 10 3 hours ago, marlanel said: Apararea statea in Dragusin, axul central. Acum ce sa il hulim pe Lucescu? Nu cred ca e el de vina, dar nici cum a zis el "abitrajul nu ne-a lasat sa jucam" asa dobitoci suntem? Nu am mai jucat nimic dupa ratarea lui Man. Cu Bosnia iarasi nu ne-au dat penalty, ca altfel era :)) era o sula de cal, tot luam bataie de la bosniaci. Pe Raiu il stie careva? Asa l-au trecut idiotii de la primatv Mda, echipa ca să joace ceva fotbal trebuie să arate așa din punctul meu de vedere: Sistem de joc 4-2-3-1 Portar - Ștefan Târnovanu Fundaș dreapta - Andrei Rațiu Fundaș central dreapta - Radu Drăgușin Fundaș central stânga - Bogdan Racovițan Fundaș stânga - Mihai Popescu Mijlocaș central defensiv stânga - Umit Akdag Mijlocaș central defensiv dreapta - Adrian Șut Mijlocaș lateral stânga - Alexandru Dobre Mijlocaș lateral dreapta - Ștefan Baiaram Mijlocaș ofensiv - Florin Tănase Atacant - Daniel Bîrligea Dar cine să gândească o așa formulă de start?doar eu că-i bat la cwr pe toți antrenorii care au antrenat naționala asta.🤣 1
Daniro1985 Reputație: 1834 Postat Septembrie 10 Postat Septembrie 10 Acum 12 minute, WABAKiiJR a spus: Mda, echipa ca să joace ceva fotbal trebuie să arate așa din punctul meu de vedere: Sistem de joc 4-2-3-1 Portar - Ștefan Târnovanu Fundaș dreapta - Andrei Rațiu Fundaș central dreapta - Radu Drăgușin Fundaș central stânga - Bogdan Racovițan Fundaș stânga - Mihai Popescu Mijlocaș central defensiv stânga - Umit Akdag Mijlocaș central defensiv dreapta - Adrian Șut Mijlocaș lateral stânga - Alexandru Dobre Mijlocaș lateral dreapta - Ștefan Baiaram Mijlocaș ofensiv - Florin Tănase Atacant - Daniel Bîrligea Dar cine să gândească o așa formulă de start?doar eu că-i bat la cwr pe toți antrenorii care au antrenat naționala asta.🤣 Umit Akdag afara(parca e fundas central) . Stancu înăuntru Și Mihai Popescu afara(e fundas central) . Borza înăuntru. In rest sună bine. 😁
marlanel Reputație: 193 Postat Septembrie 10 Oras:Marte Oras:Marte Postat Septembrie 10 Olaru de ce nu are loc? 😆 1
al3x89 Reputație: 2256 Postat Septembrie 11 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 11 La 09.09.2025 la 23:51, al3x89 a spus: PS: Joi seara merg pe stadionul Steaua în liga 2. Ăia puțini care sunt, măcar fac atmosferă plăcută. Și a venit ziua meciului. Mai am câteva ore până atunci. Luptă Steaua!
Daniro1985 Reputație: 1834 Postat Septembrie 11 Postat Septembrie 11 Acum 1 minut, al3x89 a spus: Și a venit ziua meciului. Mai am câteva ore până atunci. Luptă Steaua! Mai e puțin sa dea continuitate Uefa lui Csa Steaua și vin și eu pe Ghencea 😁 1 1
al3x89 Reputație: 2256 Postat Septembrie 11 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 11 Acum 1 minut, Daniro1985 a spus: Mai e puțin sa dea continuitate Uefa lui Csa Steaua și vin și eu pe Ghencea 😁 Ești binevenit oricând. Eu nu am nimic cu fcsb, doar că pt mine și alții nu mai este Steaua. În Europa, țin cu ei, la fel și cu Craiova 👍 Totuși sunt român. Vedem ce e pe viitor... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum