marlanel Reputație: 196 Postat Septembrie 11 Oras:Marte Oras:Marte Postat Septembrie 11 La 09.09.2025 la 23:44, alexzal35 a spus: Încă o companie eșuată... Nu cred că a existat în ultimii 30 de ani o grupă cu adversari mai slabi... Păcat că Lucescu își încheie cariera astfel RECUNOASTE CA A GRESIT ECHIPA. EXPERIMENTE NU FACI, CA CONTEAZA O VICTORIE IN PLUS. Oricand se da la o parte de vine Hagi, nu poate cu toata experienta lui se pare, eu zic ca unii jucatori din superliga sunt mai buni cu mult ca cei ce joaca in strainatate. 4
Daniro1985 Reputație: 1846 Postat Septembrie 11 Postat Septembrie 11 Acum 5 ore, al3x89 a spus: Și a venit ziua meciului. Mai am câteva ore până atunci. Luptă Steaua! Slăbuța Csa Steaua prima repriza.. 1
al3x89 Reputație: 2333 Postat Septembrie 11 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 11 Acum 2 ore, Daniro1985 a spus: Slăbuța Csa Steaua prima repriza.. Am câștigat până la urmă 👍 90% la meciurile la care am fost pe stadionul Steaua am câștigat, restul de 10% egaluri. Niciodată înfrângeri. Cred că le aduc noroc 😌 1
Membru Premium robert11111 Reputație: 2813 Postat Septembrie 11 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Membru Premium Postat Septembrie 11 15 minutes ago, al3x89 said: Am câștigat până la urmă 👍 90% la meciurile la care am fost pe stadionul Steaua am câștigat, restul de 10% egaluri. Niciodată înfrângeri. Cred că le aduc noroc 😌 Chiar ma intrebam ce o sa faca Steaua cu lidera din clasament! Victorie pentru moral! 1 Per aspera ad astra
al3x89 Reputație: 2333 Postat Septembrie 11 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 11 Acum 1 minut, robert11111 a spus: Chiar ma intrebam ce o sa faca Steaua cu lidera din clasament! Victorie pentru moral! Atmosfera a fost plăcută pe stadion 👍 Peluza Sud mereu la înălțime 👍 Restul suporterilor și ei în rând cu meciul, au încurajat echipa 👍
Membru Premium robert11111 Reputație: 2813 Postat Septembrie 12 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Membru Premium Postat Septembrie 12 Ce pronosticuri aveti pentru Juventus - Inter? In caz de infrangere credeti ca isi face bagajele omu' nostru Chivu. Per aspera ad astra
Repty Reputație: 1516 Postat Septembrie 12 Autor Postat Septembrie 12 Acum 10 minute, robert11111 a spus: Ce pronosticuri aveti pentru Juventus - Inter? In caz de infrangere credeti ca isi face bagajele omu' nostru Chivu. Vad un mare X (egal). 1
Membru Premium robert11111 Reputație: 2813 Postat Septembrie 12 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Membru Premium Postat Septembrie 12 3 minutes ago, Repty said: Vad un mare X (egal). Destul de probabil dar sper sa fie o remiza cu goluri. Per aspera ad astra
Repty Reputație: 1516 Postat Septembrie 12 Autor Postat Septembrie 12 Chiar acum, robert11111 a spus: Destul de probabil dar sper sa fie o remiza cu goluri. 1-1 sau 2-2.
WABAKiiJR Reputație: 752 Postat Septembrie 12 Oras:San Antonio, Texas Oras:San Antonio, Texas Postat Septembrie 12 On 9/10/2025 at 9:35 PM, marlanel said: Olaru de ce nu are loc? 😆 Că pasează numa deanpulea și aleargă ca un haotic ce e. 🤣 1
Membru Premium robert11111 Reputație: 2813 Postat Septembrie 12 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Membru Premium Postat Septembrie 12 3 minutes ago, WABAKiiJR said: Că pasează numa deanpulea și aleargă ca un haotic ce e. 🤣 🤣 E tanar, are multa adrenalina de consumat 😂 Per aspera ad astra
WABAKiiJR Reputație: 752 Postat Septembrie 12 Oras:San Antonio, Texas Oras:San Antonio, Texas Postat Septembrie 12 1 minute ago, robert11111 said: 🤣 E tanar, are multa adrenalina de consumat 😂 E tânăr nimic de zis, mai poate juca lejer încă 10 ani, dar de la 25 de ani în sus, scuză-mă pe mine dar trebuie să joci la un anumit nivel că nu mai ești junior de 18-19 ani să înveți fotbal, joacă bă frate fotbal dă-i o pasă bună, fii calm gândește înainte de a da o pasă nu da așa deanpulea numa să fie dată.
Membru Premium robert11111 Reputație: 2813 Postat Septembrie 12 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Membru Premium Postat Septembrie 12 2 minutes ago, WABAKiiJR said: E tânăr nimic de zis, mai poate juca lejer încă 10 ani, dar de la 25 de ani în sus, scuză-mă pe mine dar trebuie să joci la un anumit nivel că nu mai ești junior de 18-19 ani să înveți fotbal, joacă bă frate fotbal dă-i o pasă bună, fii calm gândește înainte de a da o pasă nu da așa deanpulea numa să fie dată. Pe de o parte ii apreciez patosul de care da dovada pe teren (are ceva cartonase rosi in cont), fata de indiferenta unora. Dar cum bine ai zis daca nu invata sa fie ceva mai calm pe teren, nu cred ca trece la un nivel superior Per aspera ad astra
Repty Reputație: 1516 Postat Septembrie 12 Autor Postat Septembrie 12 Acum 3 minute, robert11111 a spus: 🤣 E tanar, are multa adrenalina de consumat 😂 Pentru un fotbalist, nu mai e asa tanar la 27. Ii trebuia mai mult creier, nu stie sa stea in teren. Plus ca vorbeste mult si prost cand incearca sa ia atitudine. 1
al3x89 Reputație: 2333 Postat Septembrie 12 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 12 Acum 3 minute, Repty a spus: Pentru un fotbalist, nu mai e asa tanar la 27. Ii trebuia mai mult creier, nu stie sa stea in teren. Plus ca vorbeste mult si prost cand incearca sa ia atitudine. Îi trebuia mai mult creier? La fotbaliști? 🤣🤣🤣
Repty Reputație: 1516 Postat Septembrie 12 Autor Postat Septembrie 12 Acum 1 minut, al3x89 a spus: Îi trebuie mai mult creier? La fotbaliști? 🤣🤣🤣 Exact. Trebuie sa fii inteligent, sa te duca mintea, sa anticipezi fazele, sa stii sa te demarci, sa te descotorosesti de adversarul direct, sa stii cand sa dai o pasa, cui s-o dai etc. Sunt multe de zis, fotbalul nu e un sport pe care poate sa-l faca oricine la nivel mare. 1
Membru Premium robert11111 Reputație: 2813 Postat Septembrie 12 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Membru Premium Postat Septembrie 12 Just now, al3x89 said: Îi trebuie mai mult creier? La fotbaliști? creier ( sa invete din experienta de pe teren), nu neaparat cultura. Multe antrenori cauta sa trimita pe teren echipe formate din jucatori cu experienta si ceva sange tanar pentru travaliu si reactii mai bune. Olaru ar fi trebuit sa dea doavada ca le are pe amandoua deja 1 Per aspera ad astra
Membru Premium robert11111 Reputație: 2813 Postat Septembrie 13 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Membru Premium Postat Septembrie 13 Per aspera ad astra
al3x89 Reputație: 2333 Postat Septembrie 13 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 13 Acum 23 ore, Repty a spus: 1-1 sau 2-2. A început meciul, hai să văd dacă le ai la scor corect 😌
al3x89 Reputație: 2333 Postat Septembrie 13 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 13 @Repty 2 2, dacă se termină așa, te rog să-mi faci pe viitor un bilet la pariuri 😁 Edit: ai fost aproape... Later edit: 3 3 😂 Later later edit: 4 3 Juve, meci nebun 👍 1
Repty Reputație: 1516 Postat Septembrie 13 Autor Postat Septembrie 13 Acum 10 minute, al3x89 a spus: @Repty 2 2, dacă se termină așa, te rog să-mi faci pe viitor un bilet la pariuri 😁 A dat Inter gol, 3-2 =)))) 2
Membru Premium robert11111 Reputație: 2813 Postat Septembrie 13 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Membru Premium Postat Septembrie 13 UTA Arad - FC Arges - 3- 3 Zi plina de goluri 1 Per aspera ad astra
al3x89 Reputație: 2333 Postat Septembrie 13 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 13 Acum 26 minute, robert11111 a spus: UTA Arad - FC Arges - 3- 3 Zi plina de goluri UTA a revenit de la 0 3... E a doua oară când fac asta, în prima etapă 3 3 cu Craiova.
Membru Premium robert11111 Reputație: 2813 Postat Septembrie 13 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Membru Premium Postat Septembrie 13 6 minutes ago, al3x89 said: UTA a revenit de la 0 3... E a doua oară când fac asta, în prima etapă 3 3 cu Craiova. Intotdeauna mi s-a parut un antrenor de nadejde Mihalcea...stie ce face 1 Per aspera ad astra
Daniro1985 Reputație: 1846 Postat Septembrie 13 Postat Septembrie 13 Acum 3 ore, robert11111 a spus: UTA Arad - FC Arges - 3- 3 Zi plina de goluri Da. Meciuri de fotbal frumoase. Mai ales Juventus vs Inter.. Ma bag la somn mulțumit 😁
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum