Sari la conținut

Fotbal 2025

Postări Recomandate

Reputație: 1516
Postat
Acum 11 ore, Repty a spus:

Pont. Lewa marcheaza oricand in meci si se va marca cel putin un gol in fiecare repriza. Cota 2.22.

Fix asa a fost. 256 lei profit.

https://ibb.co/pvtJR0hR

Sa vad ce meciuri sunt diseara, poate ciupesc si azi ceva...

• Oras:Marte
Postat
Acum 20 ore, WABAKiiJR a spus:

iL Muce e senil, e învechit, demodat, nu mai are nici-o treabă cu fotbalu, el uită că fotbalul s-a schimbat, e mai tacticizat, modern, deja nu mai are el nici-o treabă cu fotbalu și trebuie să se pensioneze să lase pe altu mai tânăr, eu zic după mine că singurul antrenor român care mai poate să salveze ceva din echipa națională este Cristi Chivu, în rest nu văd pe nimeni capabil să ne mai ducă la vreun mondial/campionat european, dar el acum e la Inter și face o treabă foarte bună, eu zic că antrenează lejer încă vreo 2-3 ani la Inter și după ar fii bine să vină la națională să ne mai scoată din rahat, nu avem jucători, ce drc să faci cu Hagi labă junior🤣că e cizmă la fotbal, trebuia băgat titular Răzvan Marin în locul lui dar na numa iL Muce știe ce calcule a avut el în cap, oricum nu mai e el așa de concentrat în fotbal, s-au dus demult vremurile lui, acum trebuie să mai lase și pe alții să facă vremuri😂 știi când o să avem o echipă bună să ne calificăm mereu fără nici-o emoție când o să avem jucători la echipe de top poate doar atunci și să avem valoare, fără valoare nu ai nici-o șansă să treci de un grand în fotbal.:doggystyle

Noi ca noi, ungurii au plans dupa 2-1 cu Irlanda au incasat-o in minutul 97. Si ei au jucatorii in Premier League sau Bundesliga parca. 

• Like 2
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
1 hour ago, marlanel said:

Noi ca noi, ungurii au plans dupa 2-1 cu Irlanda au incasat-o in minutul 97. Si ei au jucatorii in Premier League sau Bundesliga parca. 

Irlandezii au avut papagal. 🤣🤣🤣

• Haha 3
Reputație: 1516
Postat
Acum 1 minut, Daniro1985 a spus:

@Repty ce îți zice presimțirea seara asta ca pont la bilete? 😁 

Pai am observat ca nu le joaca nimeni, asa ca ce rost are sa le mai spun aici?

Postat
Acum 11 minute, Repty a spus:

Pai am observat ca nu le joaca nimeni, asa ca ce rost are sa le mai spun aici?

Eu sunt curios chiar dacă nu bag. Eu zic ca bate Bosnia 🤣

• Oras:San Antonio, Texas
  • Oras:San Antonio, Texas
Postat
18 hours ago, marlanel said:

Și ungurii s-au crezut ca noi câștigători și au avut gândirea aia a lasă bă că noi oricum mergem la baraj ne calificăm lejer, atunci când tratezi un meci cu gândirea asta, atunci este ca și pierdut, se întâmplă ceva, fotbalul te pedepsește atunci când nu te aștepți, au avut mai multă dorință irlandezii și s-au calificat, să știi că ăia chiar au echipă bună și solidă, tu n-ai văzut ce jucători înalți au ăia, că majoritatea joacă prin Premier League/Championship, ungurii înafar de Sobozlai și Kerkez ăla, ambii de la Liverpool, nu au cine știe ce echipă, dar e șocant să o vezi pe Ungaria necalificându-se la mondial, oricum după mine eu zic că mondialul ăsta va fi ceva wow, se joacă în 3 țări și o să fie nebunie și eu zic că finala o să se dea între Anglia și Norvegia, mi s-au părut cele mai de temut echipe din calificări, om trăii și om vedea ce-o fii.🤣

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat

Îi cotropim pe turci și schimbăm istoria 

• Haha 2

I prefer blondes!

(Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)

• Membru Premium
  • Oras:Booty Bay
Postat
23 minutes ago, Cozonac77 said:

Îi cotropim pe turci și schimbăm istoria 

Greu...greu si atunci, greu si acum! 

• Like 1

Per aspera ad astra

Postat
15 hours ago, robert11111 said:

Greu...greu si atunci, greu si acum! 

Salut! Stai liniștit,,ii cunoaște nea mircea,,  Remarcă   ,, și m mic la ...Suntem din alta liga, avem emoții cu toate echipele! Am mai spus, ne alegem adversarii si tot avem emoții.

Sper sa ma insel, un cataclism pt.turci, un rosu prin min.5, a.i.poate poate prin prelungiri sa primim un penalty. În continuare, în finala, sa avem același scenariu...

• Like 2
  • Membru Premium
Postat
46 minutes ago, eu.discret said:

Sper sa ma insel, un cataclism pt.turci, un rosu prin min.5, a.i.poate poate prin prelungiri sa primim un penalty. În continuare, în finala, sa avem același scenariu...

Și eu sper într-un scenariu de genul, nu este total exclus.

Un dezavantaj foarte mare, în viziunea mea, este că jucăm în deplasare. Poate pe teren propriu ar fi existat un echilibru mai bun.

• Like 1

Per aspera ad astra

• Membru Premium
Postat
59 minutes ago, eu.discret said:

Bună treaba, pentru ca dacă mai punem și Sabia lui Ștefan cel Mare ne ,, cresc sansele,,! 

Gluma, gluma,  suntem slabi rău, ne amăgim...

Nu te-ai obișnuit pănă acum! 🙂

Macăr să mai sperăm! Destul de important!

Per aspera ad astra

Postat
5 hours ago, robert11111 said:

Nu te-ai obișnuit pănă acum! 🙂

Macăr să mai sperăm! Destul de important!

Te ,,re salut,,! Pana în primăvara 2026 nu voi mai insista. Sper sa nu avem dreptate și sa fie bine. Dar, aducere aminte, România.undeva în anii 1986/1987 am avut coeficient uefa de locul 3-4. Rog specialiștii sa caute prin arhive. Va dați seama unde am ajuns acum!!! Dinamo câștiga și ea CCE dacă nu se destramă. Nu fabulez, ajunsese o echipa super. Tot l am minimizat pe Lucescu, dat el a avut un rol important în alcătuirea acelui Dinamo din anii ,88/,89/,90. Asta cu toate hibele acelor timpuri... Atât, La mulți ani! 

Sa revenim la fete!

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
1 minute ago, eu.discret said:

Dar, aducere aminte, România.undeva în anii 1986/1987

Aia a fost baza generației de aur!

E topic special creat pentru asta, stai fără griji!

Per aspera ad astra

Postat

Ne masuram noi cu turcii? Au facut 2-2 cu Spania, sa nu uitam. Mai ziceti ca aveam sanse cu italienii, nici cu Danemarca nu aveam sanse. Poate cu Ukraina, dar niciun meci nu seamana cu altul, la euro a fosr ziua noastra. La dueluri fizice suntem praf!

• Like 3
Postat

A facut treburi bune Lucescu, dar au trecut anii peste el, nu il vad in stare sa fie selectionerul de care avem nevoie. Nu vedeti ca e a 2 a sau a 3 a oara cand greseste echipa sau schimbarile? Dupa ce l-o bagat pe Dragus? Ca nu jucase deloc la echipa de club. Uanis o fost mortaciune, nici Mihaila nu prea joaca la club, dae e diferenta mare intre ei.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...