Jump to content

Masaj Laura Sibiu 0744118659

Recommended Posts

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Posted
La 07.09.2025 la 14:18, aisberg75 a spus:

Salutare!A fost cineva la D-na la masaj?

Unde i-ai gasit anuntul sau numarul de telefon? Il caut pe google si nu imi arata absolut nimic, decat acest topic.

• Oras:Monaco
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted
Acum 21 ore, stronek a spus:

Unde i-ai gasit anuntul sau numarul de telefon? Il caut pe google si nu imi arata absolut nimic, decat acest topic.

Pe Olx

• Disponibila
  • Disponibila
Posted
La 10.09.2025 la 7:31, Remus3777 a spus:

Salut. 

Pune un link eventual.

Are anunț pe OLX

• Oras:Sibiu
Posted
7 hours ago, aisberg75 said:

Are anunț pe OLX

Scrie în descrierea anunțului: "Rog seriozitate si intrebari de genul finalizari si alte aberati vor fii blocate!!".

• Disponibila
  • Disponibila
Posted
Acum 12 ore, Remus3777 a spus:

Scrie în descrierea anunțului: "Rog seriozitate si intrebari de genul finalizari si alte aberati vor fii blocate!!".

Da...la telefon nu acceptă întrebări de genul finalizări...dar la fața locului când te vede trebuie să-i spui doar atât că dorești masaj de relaxare general...și atunci îți face masaj inghinal când ești pe burtă,pe masa de masaj ,iar când te întorci handjab cu talent...!

• Like 1
Posted
Acum 17 ore, aisberg75 a spus:

Da...la telefon nu acceptă întrebări de genul finalizări...dar la fața locului când te vede trebuie să-i spui doar atât că dorești masaj de relaxare general...și atunci îți face masaj inghinal când ești pe burtă,pe masa de masaj ,iar când te întorci handjab cu talent...!

ce preț are la masaj general? 

Posted
On 9/14/2025 at 8:31 PM, aisberg75 said:

Salut!

Dă-ne niște detalii despre aspectul fizic al doamnei. Și informații despre tarife.

Posted

A fost cineva ? Eu nu ii gasesc anuntul..... Daca poate cineva sa il posteze as aprecia 

• Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Posted
24 minutes ago, Hodin said:

A fost cineva ? Eu nu ii gasesc anuntul..... Daca poate cineva sa il posteze as aprecia 

https://www.olx.ro/d/oferta/masaj-fizioterapie-pedichiura-medicala-IDjLHc4.html

Asta cred că este, diferă ultima cifră(probabil e greșită în titlu) dar numele pe anunț este Laura.

Eu am incercat sa merg dar nu m am putut sincroniza cu doamna in momentul respectiv.

Daca merge careva, așteptăm vesti! ✌️✌️✌️

Posted
Acum 5 ore, MARCU418 a spus:

Asta cred că este, diferă ultima cifră(probabil e greșită în titlu) dar numele pe anunț este Laura.

Eu am incercat sa merg dar nu m am putut sincroniza cu doamna in momentul respectiv.

Daca merge careva, așteptăm vesti! ✌️✌️✌️

Asta face și altele pe lângă?

Guest
Posted
Acum 34 minute, urban07 a spus:

Asta face și altele pe lângă?

Conform ofertei publicate pe olx ... oferă și "pedichiura medicala in tot ce consta unghi incarnate,bataturi,micoze etc." ... acuma depinde ce înțelegi prin acel etc. ... 🤣🤣🤣