Jump to content

🔞CAROLINA🔞 0743583289

Carolina34

Recommended Posts

• Oras:Cluj napoca
Posted

Buna dragilor, numele meu este Carolina m-am gândit ca de luni sa va fac o vizita de cateva zile, daca ati putea sa ma ajutați cu locatii sau zone as fii recunoscătoare. 

Despre mine, sunt o bruneta cu forme 1,62 inaltime 25 de ani, tipa tatuata cu sani frumoși naturali.

O fin: 200

O ora:350

Deplasare acasa sau hotel:550

Servicii:

Normal doar protejat

Diferite poziții

Gfe

Oral neprotejat +50

Oral protejat

Fin orala +50

Uro activ/pasiv +50

Dominare soft

Footfetish

Accept si cupluri

Hand job

Cob

Anilingus +50 doar daca esti foarte curat si epilat

Cunilingus 

Fantezii

🔞🔞🔞

(daca va doriți ca lista de servicii sa varieze astept propuneri in privat)

829A8B3A-974F-466B-B6FF-146C4D120346.jpeg.05d12176c1be40b557c6a125a50e660c.jpeg

abec210ce2a846d803d59dfbe3457f0f_0.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 1
  • cleopatra01 changed the title to 🔞CAROLINA🔞 0743583289
  • Membru Premium
Posted

Zalăul e mic și oriunde te-ai caza ar fi ok pentru clienți. Toată chestia este găsești o locație care să-ți placă ție.  Atenție la proprietarii neserioși și la curățenia din locație. 

• Mersi 1
Posted
Acum 58 minute, alexzal35 a spus:

Zalăul e mic și oriunde te-ai caza ar fi ok pentru clienți. Toată chestia este găsești o locație care să-ți placă ție.  Atenție la proprietarii neserioși și la curățenia din locație. 

Multumesc ! 💞

• Like 1
Posted

Bună, deoarece nu am găsit cazare venirea mea v a întârzia ! Îmi cer scuze! 

• Like 1
Posted

Bună, de mâine sunt disponibilă în orașul vostru pentru 2 zile. 

Preturi:

o ora (60 de min) -350 lei - 2 finalizări 

O finalizare (30 de min) -200 lei

Cupluri -o ora(60 de min) -500 lei 

deplasări -o ora(60 de min) -2 finalizări-550

servicii:

oral 

normal(doar protejat!!!!!!!)

69

cunilingus 

diferite poziții 

Fantezii (în limita bunului simț)

sarutari pe buze (dacă igiena orală corespunde ) 

cob

hand job

gfe

servicii extra:

fin orală +50

anilingus(dacă ești foarte curat și epilat)!+100

fin facială +50

fin orală+faciala +100

FK (sărutări cu limba) +50

dominare +100

uro activ/pasiv+50

footfetish +50

oral neprotejat +50

⚜️🔞⚜️

5EE8D783-B3B2-49E8-8948-9A83D0092800.jpeg

E6D305E5-49B7-41C7-8911-000994CDCE3A.jpeg

IMG_0578.jpeg

• Mersi 1
  • Inimioara 2
Posted

Disponibilă de la ora 12:00, va aștept cu drag ! 🥰 locație Voievod gelu! 

• Inimioara 1
Posted

Bună dragilor, pentru ca nu ați avut ocazia să mă vizitați toți, de azi sunt din nou disponibilă în orașul vostru începând cu ora 15:00! 
locatie : Bulevardul Mihai Viteazul 80😍, o să fiu disponibilă 3 zile, vă aștept cu drag ! 😇 

30796E52-5FA2-4959-9CAB-407E84F971CE.jpeg

IMG_0860.jpeg

IMG_0767.jpeg

• Inimioara 1
  • Membru Premium
Posted

Marți după-masa am vizitat-o pe Caro și am avut parte de o experiență plăcută.  Programarea a fost făcută cu o zi înainte, pe WhatsApp, fiind respectată la minut. Locația situată în zona Sălii Sporturilor este una discretă, curată și bine întreținută, la baie se găsesc toate cele necesare – prosoape mari și geluri de duș. Încă de la primul contact Caro mi-a părut o persoană deschisă și prietenoasă, în același timp o profesionistă. Este frumoasă, corpolentă, are niște sânii superbi și știe să creeze o atmosferă relaxată. 
Dacă sunteți orientați mai degrabă spre forme feminine decât spre un tipar slim sau skinny, nu o ratați pe Caro. Un mare plus a ei este faptul că știe să creeze ușor o conexiune, astfel încât interacțiunea să nu pară forțată. În ceea ce privește serviciile, remarc implicarea și energia ei, oralul și pozițiile lady-on-top și misionar fiind executate ca la carte, fără presiune sau grabă. Igiena ei este foarte bună. Per total, Carolina este o alegere bună pentru cei care caută o experiență relaxată și bine echilibrată între calitate și preț.

• Like 1
  • Inimioara 1

Posted
Acum 12 ore, alexzal35 a spus:

Marți după-masa am vizitat-o pe Caro și am avut parte de o experiență plăcută.  Programarea a fost făcută cu o zi înainte, pe WhatsApp, fiind respectată la minut. Locația situată în zona Sălii Sporturilor este una discretă, curată și bine întreținută, la baie se găsesc toate cele necesare – prosoape mari și geluri de duș. Încă de la primul contact Caro mi-a părut o persoană deschisă și prietenoasă, în același timp o profesionistă. Este frumoasă, corpolentă, are niște sânii superbi și știe să creeze o atmosferă relaxată. 
Dacă sunteți orientați mai degrabă spre forme feminine decât spre un tipar slim sau skinny, nu o ratați pe Caro. Un mare plus a ei este faptul că știe să creeze ușor o conexiune, astfel încât interacțiunea să nu pară forțată. În ceea ce privește serviciile, remarc implicarea și energia ei, oralul și pozițiile lady-on-top și misionar fiind executate ca la carte, fără presiune sau grabă. Igiena ei este foarte bună. Per total, Carolina este o alegere bună pentru cei care caută o experiență relaxată și bine echilibrată între calitate și preț.

Îți mulțumesc mult și te mai aștept cu foarte mare drag! ❤️te pup! 😘

• Like 1