Sari la conținut

Attraction Club


pisicuts

Postări Recomandate

  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Libertatea a reuşit să pătrundă la una dintre petrecerile clubului de swing din Bucureşti. Sâmbătă, la Attraction Club, peste 35 de persoane s-au distrat până dimineaţa, iar unele dintre ele chiar au făcut sex acolo.Cea de-a doua petrecere swing din clubul bucureştean, cea la care a pătruns şi Libertatea, a început cu puţin înainte de miezul nopţii. Mai multe cupluri aşteptau, într-o atmosferă încărcată de erotism, să îşi găsească partenerii ideali pentru o seară perfectă.“Eu am fost în Elveţia la un asemenea club şi a fost fantastic”, ne-a declarat unul dintre clienţii localului, un bărbat însoţit de o tânără. Ei aşteptau să găsească pe cineva care să li se alăture pentru a petrece seara ideală. După zece minute, dorinţa li s-a îndeplinit: şi-au făcut apariţia alţi oameni care păreau partenerii perfecţi.Unul dintre cupluri, încântat de apariţia câtorva femei singure, a intrat în vorbă cu acestea, iar apoi au urcat toţi la al doilea nivel al clubului, cel dedicat întâlnirilor intime. Inhibiţiile “au fost lăsate acasă” şi sărutările, mângâierile şi gâfâielile de plăcere şi-au făcut imediat apariţia. Spre dimineaţă, câteva cupluri au făcut ca lucrurile să se încingă şi mai tare, draperiile au fost trase, iar atmosfera a devenit incendiară şi, bineînţeles, alături de alţi bărbaţi sau femei singure au început să facă sex. “Cea de-a doua petrecere de la Attraction Club a fost un succes. Lucrurile au evoluat foarte rapid de la inaugurare şi mă bucur că au venit destul de multe cupluri deschise la minte şi la nou”, ne-a declarat Roxana Ioniţă, proprietarul şi managerul clubuluiă.Ce e swingul?Swingul sau schimbul de parteneri, considerat de unele persoane un stil de viaţă, e o activitatea sexuală non-monogamă. Swingul are loc când un cuplu se implică în relaţii sexuale cu un alt cuplu, cu mai multe cupluri sau cu o persoană singură. Bisexualitatea în rândul femeilor e obişnuită şi acceptată de acest stil de viaţă, însă bisexualitatea masculină e rar.http://www.libertatea.ro/stire/s-a-facut-sex-la-petrecerea-swingerilor-302650.html:cat:luxhello:luxhello

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Cool, se dezvolta treaba cu swing-ul si pe la noi vad.De bagat m-as baga si eu, insa am o retinere din partea partenerei, care nu e asa de libertina in gandire...si uneori ii dau si ei dreptate.Am practicat asa-zisul swing acum multi anisori cand eram student fara griji materiale ;).Exista totusi o singura mare problema din punctul meu de vedere si anume, daca esti implicat emotional foarte tare cu partenera si mergi la un swing party, daca poti sa-ti controlezi reactiile cand o vezi ca face sex cu altul langa tine si daca o mai poti privi cu aceeasi afectiune sincera dupa ce a facut-o...spuneti-i gelozie daca vreti, dar ganditi-va de foarte bine daca vreti cu adevarat s-o faceti si daca sunteti dispusi sa pierdeti relatia emotionala pe care o aveti cu ea.Succes!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
daca esti implicat emotional foarte tare cu partenera si mergi la un swing party' date=' [/quote']Pai nu trebuie sa fi implicat foarte tare. Adica doar asa sa tii la ea, sa o futi, sa va simtiti bine iar daca e de acrod sa mergeti si la party. Daca este o partenera de suflet ... mai greu. Nici eu nu as avea curaj sa merg impreuna cu ea. Nu de alta dar probabil as pierde-o peste un timp oarecare.
Link spre comentariu

Am fost eu, in octombrie anul trecut. tTt in incercarile mele de a tatona un potential 3some pentru mine si sotul meu, mi-am luat un amic de gheruta si m-am prezentat sambata seara in jurul orei 12 am. locatia arata EXTREM de bine, nu e foarte mare si se simte lipsa unei terase/piscine (ma gandesc la o petrecere vara, fanteziile mele bolnave :P ). Jos canapele, loc de dans, un bar cu 3-4 scaune, dar aranjate impecabil, cu gust. Party food-ul promovat - platouri cu fructe. Pe Agricultorilor este intr-adevar, langa un restaurant Casa Jienilor parca, mi-e lene sa dau search pe google acum.In afara de noi, care oricum nu aveam niciun gand nici impreuna nici separat, eram doar la tatonare, mai era un cuplu, ea pe la 29-30, el 35-40, dar aratau impecabil, foarte eleganti, frumusei amandoi, timizi in draci - deci probabil la prima experienta, stateau retrasi si cand treceam eu spre bar se tot uitau dupa mine (mi-a spus "amicul"), au plecat cam la o ora dupa ce am ajuns noi, din lipsa de actiune probabil. Mai era un tip, foarte scund, usor cocosat, francez... Deci 5 persoane am fost in total, noi pana la urma ne-am asezat la bar si am tot baut pana pe la 5, n-a mai venit nimeni, in schimb ne-am intretinut cu barmanul si cu hostessa - care e exceptional de frumoasa -. Prietenul cu care eram si-a facut card de membru si l-au mai chemat pe la petreceri, inclusiv de halloween, dar nu s-a mai dus. Din cate am mai auzit, in continuare e foarte putina lume. Merita verificat, dar sfatul meu e sa dati un telefon, faceti o rezervare, iar in seara respectiva pe la 12 sunati sa vedeti cam cate persoane sunt inauntru deja. Articolul din Libertatea presupun ca e evident pentru toata lumea ca e publicitate platita - si de-aia proasta, nu oricum.Ah, uitasem esentialul. Daca, si aici imi pun iar mintea usor bolnava la contributie, aveti vreo fata noua cu care vreti sa iesiti pe undeva atipic - sa evitati clasicul hotel - sau vreti sa schimbati peisajul cu "oficiala", merita mers pentru ceea ce e sus. Un pat IMENS de vreo 2.5 pe 3 poate chiar mai mult, 2-3 separeuri, dintre care unul foarte ingust cu un scaun incadrat de 2 oglinzi - cred ca sunt si poze pe site, iti cam stimuleaza fanteziile :D. Din cate stiu - atunci cand am fost noi nu introdusesera inca asta - au modificat regulile si sus nu se mai poate urca decat in lenjerie intima. Daca n-aveti probleme cu un usor exhibitionism, eu zic ca e o locatie fantastica.


hmmm, vad ca nu pot edita... sambata seara la ora 12 am suna cam urat :P.
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

A mai fost careva de curand? As vrea sa merg saptamana aceasta impreuna cu o prietena, curioasa si ea.

Eu am mai experimentat astfel de aventuri, dar nu aici in Ro. Austria are o multime de locuri destinate swingerilor si sunt destul de populate atat in timpul saptamanii cat si in w/e. Atmosfera a fost degajata de fiecare data, oamenii de buna calitate, cu bun simt si igiena maxima.

Cum este aici atmosfera/oamenii? Sunt deschisi/inhibati, din ce categorie sociala fac parte?

Am vazut ca de curand cei de la Attraction sunt deschisi 3 zile pe sapt., miercurea fiind destinata exclusiv cuplurilor. A mers careva in ziua de miercuri? Ma tenteaza mai mult varianta asta, sincer. Cel putin pentru prima data. Parca nu mi-ar convenii sa ne alerge(pe mine si pe partenera mea) vreun mascul fierbinte venit singur in club.

Thx in advance!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Hello.

Am fost eu de cateva ori. Ultima data intr o miercuri. Am ajuns insa tarziu (dupa 12) si nu mai erau decat 3-4 cupluri, care se stiau intre ei (ii mai vazusesm si eu pe acolo)

Atmosfera de miercuri e cam trista.... Am senzatia ca desi intrarea mai ieftina si accepta numai cupluri totusi nu este asa fun ca vinerea.

De cele mai multe ori sunt (nu miercurea) sunt si baieti singuri dar nu de fiecare data daca spui nu ramane nu si se rezuma sa se uite (am avut caz care a cerut voie chiar si sa se uite...)

Cel mai bine este de mers cu prietene (nu iubite) si eventual 2 sau mai multe cupluri care se stiu. Cel putin prima data. E excitant sa ti o tragi printre alte cupluri si poti merge si cu iubita daca esti atent un pic;)

Miercurea cupluri imbracate business (deci aparent oameni ok - nu am cerut cv-uri).

Pentru alte detalii (desi nu stiu ce s-ar mai putea spune) just let me know

Io

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Hello. Am fost eu de cateva ori. Ultima data intr o miercuri. Am ajuns insa tarziu (dupa 12) si nu mai erau decat 3-4 cupluri, care se stiau intre ei (ii mai vazusesm si eu pe acolo) Atmosfera de miercuri e cam trista.... Am senzatia ca desi intrarea mai ieftina si accepta numai cupluri totusi nu este asa fun ca vinerea. De cele mai multe ori sunt (nu miercurea) sunt si baieti singuri dar nu de fiecare data daca spui nu ramane nu si se rezuma sa se uite (am avut caz care a cerut voie chiar si sa se uite...) Cel mai bine este de mers cu prietene (nu iubite) si eventual 2 sau mai multe cupluri care se stiu. Cel putin prima data. E excitant sa ti o tragi printre alte cupluri si poti merge si cu iubita daca esti atent un pic;) Miercurea cupluri imbracate business (deci aparent oameni ok - nu am cerut cv-uri). Pentru alte detalii (desi nu stiu ce s-ar mai putea spune) just let me know Io

Mersi pt. raspuns!

Azi e miercuri dar nu prea imi mai vine dupa ceea ce mi-ai scris tu. Vorbisem cu iubita mea mea si a fost de acord doar in varianta asta de miercuri si fara participare externa. Si mie mi se pare excitant sa ti-o tragi printre alte cupluri, dar cand e vorba de iubita sa nu se atinga nimeni de ea. De privit, imi place sa stea unul/unii sa priveasca - de fapt cred ca asta ma excita cel mai tare. Sa vad, poate dam o tura totusi diseara. Daca nu, vineri sunt in club!

MC

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Pana la urma am ajuns sambata in jur de 12 pm cu prietena mea. Cateva fete dansau pe langa bar, cativa masculi prin zona, vreo 3 cupluri conversau pe canapelele din spate. Ne-am asezat si noi pe una dintre canapele si ne-am baut paharele cu sampanie. Incet incet lumea a inceput sa dispara sus. Am urcat si noi. Am descoperit un pat generos pe care isi incepusera actiunea 2 cupluri aproape complet dezbracate, 2 canapelele ocupate cu oameni ce faceau conversatie ( vreo 2 cupluri, 2 tipe singure, 3 barbati singuri...cred), si inca 3 camerute destul de interesante (deja ocupate).

Una dintre tipele singure a intrat in vorba cu noi, propunandu-ne o partida in 3 in patul cel mare, insa, conditia mersului in club era sa nu facem nimic cu nimeni, doar sa privim, sa vedem ce si cum si ce fel de oameni sunt pe acolo. Oamenii, destul de ok, desi putin cam "maturi" pt. gusturile mele...mai o piele lasata, mai o burtica...in fine.

Am privit actiunea ce se derula in pat, mutandu-ne apoi spre una dintre cele 3 camerute, unde un cuplu era acompaniat de una dintre tipele singure. Am cerut voie sa intram si sa privim. Tipa a inceput sa imi mangaie prietena si usor usor a lasat-o si pe ea fara haine, mutandu-se cu gura pe p***a ei. Am lins-o impreuna, dupa care am trecut la sex in timp ce tipa continua sa o linga. A fost interesant si f excitant sexul alaturi de celalat cuplu. Nu am facut schimb de partenere, nu am facut sex cu tipa singura.

Per total, o experienta ok ca si cuplu. Nu stiu daca voi reveni din cauza sigurantei reduse. Nu am vazut vreun participant de sex masculin purtand protectie, cum nici prez prin club nu am vazut. Voi incerca poate si intr-o miercuri.

+ separeurile f. ok; era si mai ok daca erau mai multe

- lipsa prez., baie la parter, spatiu destul de restrans, cam racoare, atmosfera cam trista la parter, personal stresant care vine din 5 in 5 min si iti spune ca la etaj trebuie sa stai in lenjerie intima.

Daca mai sunt detalii pe care am uitat sa le mentionez, just ask.

Bafta!

  • Like 1
Link spre comentariu

Am vrut sa merg in Attraction cu o escorta de pe site cu care aveam ceva afinitati, dar fix in sambata cand am stabilit nu am mai putut eu, iar apoi a disparut ea de pe piata.

Apoi am citit nu mai stiu unde in presa ca nu e lume deloc si acum vin aceste recenzii de la persoane cu 2,3 postari asa ca.......sunt interesat dar informatiile diverse si contradictorii nu m-au convins.Cu consoarta nu pot sa vin, iar cu o dama buna care sa si accepte mi-e ca arunc banii aiurea pe cateva ore si nici nu am parte de swing.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost ieri cu nevasta-mea. Eu am 40 de ani, ea 36. Pana la miezul noptii eram cu totul 5-6 cupluri si vreo 4 barbati singuri. Jumatate dintre cupluri erau de fapt barbati veniti cu prostituate de cea mai joasa speta, iar restul erau niste grasi nespalati. Nu mi-a lasat impresia ca sunt oameni educati, cu idei non-conformiste, iar femeile erau toate fie naspete supraponderale, fie niste strambe etc. O sa mai incercam intr-o miercuri, unde e permis doar accesul cuplurilor, dar daca atmosfera e tot asa nu mai venim. Nu ma asteptam sa dau peste Brad Pitt si Angelina Jolie, dar nici sa am in jur curve de 50 ron/h, care aratau precum niste travestiti. Un club care se respecta isi selecteaza clientela si nu permite accesul oricui. Noi ne-am dus eleganti, aranjati, pt a respecta codul despre care se vb pe siteul lor, dar acolo doar vreo 2-3 persoane corespundeau profilului. Cei care vor sa faca cu adevarat swing, sa gaseasca perechi pe gustul lor, se vor simti aiurea.  Nu e corect ca tu sa vii cu sotia, iar aia care vor sa i-o traga sa dea la schimb rapandule., Pe de alta parte, nu-i inteleg pe astia: ce rost are sa platesti 200 ron pe intrare doar ca sa dai la buci unei petarde jegoase care oricum iti mai scoate bani din buzunar, pentru ca e clar ca n-o sa primesti in schimbul ei o bunaciune venita cu sotul sau cu iubitul?!

Din meniu a mai facut parte o stripteuza, care se straduia sa incinga atmosfera. Mai era un asa-zis cuplu care a venit si a plecat "intamplator" impreuna cu stripteuza, eu banuiesc ca femeia era tot o stripteuza, iar barbatul un fel de combinator al lor pt ca le tot pipaia. Dupa 12 noaptea pe un televizor ruleaza filme porno de proasta calitate. Locatia totusi arata f ok, e bautura buna, fructe exotice, servirea e ireprosabila, Nimeni nu pune mana pe tine, cel putin la parter atmosfera era ca la o adunare in care nimerisera toti din greseala acolo.  

  • Like 5
Link spre comentariu

in club n-am fost, nu sunt swinger. dar am fost la masaj erotic la ei. totu era curat. am ajuns undeva spre seara, deci probabil n-am fost primu lor client. am avut-o pe mihaela. fata e f frum si a fost f atenta la mine. nu a fost nimic vulgar, m-am dus putin sceptic, k vroiam sa vad cum e. vreau sa-i fac cadou asta sotiei. chiar mi-a placut. knd ma duc cu ea o sa cer 2 maseuze. din ce am vorbit cu receptionera, a venit chiar si o gravida la masaj, deci ma gandesc k stiu cum sa se comporte. o sa revin cu un comentariu dupa ce merg si cu sotia :)

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Este o tipa matura,simpatica,genul bruneta mai plinutza cu tzatze mari,adevarate.Face un oral super fara prezervativ,te alinta,se implica , GFE maxim,si nu numai atat,este curata.Am dat 9 ptr ca nimeni nu este perfect,dar nu pot sa reprosez nimic.Accepta CIM,COB,COF si sex anal. Sa zicem ca ar fi mai buna daca ar fi mai slaba.....Pentru baietii care pefera femeile mature este bestialaaaaaLocatie: Bucur Obor , apartament curat si ingrijit. de revenit

A fost cineva in acest club? Se poate posta un feedback? Merci!

Buna ziua in primul rand. Am citit tot ce ati scris. Am fost și eu în seara de anul nou, cu femeia pe care o iubesc.Nu știu dacă înțelegeți ce înseamnă să iubești o persoana. Am văzut că pretindeți că iubiți, dar nu suportați sa vedeți persoana pe care de fapt pretindeți că o iubiți făcând sex cu altcineva în afara de voi.

Că să înțelegeți mai bine, ati întrebat-o vreodată dacă îi place să facă sex cu o alta persoana? Sau, mai precis, nu suntem proprietari pe o fiinta. Cred că ea știe mai bine daca vrea sau nu. Mai ales daca o iubim. Flirtul e începutul tuturor relatiilor. Asa a început flirtul intre mine și o doamnă care era îmbrăcată. Mai târziu s-a dezbrăcat. A rămas în niște ciorapi trei sferturi. Prima oară am atins-o pe fund. Surpriza: a venit bărbățelul ei. De fapt Propietarul ei, și mai mai sa mă bată. M-a amenințat cu degetul sa nu mai încerc vreodata așa ceva. M-a dezamăgit așa de tare in momentul respectiv, încât dacă venea și Miss World, nu mă mai interesa. Am întrebat pe cel de la bar (nici nu știu, poate că era administratorul care urmărea pe toți) de ce nu poți sa te simți liber. Si mi-a spus că respectivii sunt un cuplu vechi. Bineînțeles că am plecat imediat la o dama de companie de pe mica publicitate care a costat 100 de Ron... De atunci am spus că nu voi mai veni în viața mea la swing in Romania. Clubul NU trebuia să mai permită intrarea acestui cuplu. Sunt sigur că nu era prima dată când el făcea asta. Clubul trebuia să aibă maseuze care să întrețină atmosfera in acea noapte. Iar barmanul nu trebuia să stea așa cu ochii pe fiecare ca un angajat SRI!

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...