Karina33 Reputație: 17 Postat Octombrie 2 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 2 Bună scumpilor! 🫶🏻❤️ Numele meu este Karina ❤️🫶🏻 Sunt o bruneta cu forme apetisante și tonifiate🍑,tatuată, cu mult bun șimt și spirit de glumă , 1.72 fară toculețe 🤭 și 58 de kg🥰 Știu ce vreau de la întalnirile noastre, sper că si voi! 😘 Vă aștept să mă descoperiți și țin să vă anunț că ceea ce vedeți în poze veți găsi și la mine în locație! ❤️🫶🏻 Programările se fac pe whatsapp sau apel telefonic 📱 -Rog să-mi confirmați programarea cu o oră înainte altfel vă fi anulată în automat! -Să îmi comunicați în ce interval de timp vă pot răspunde la mesaje ca să evitam orice eveniment neplăcut. -Dacă nu vă raspund din prima vă rog să reveniți cu un mesaj 😘 Mulțumesc anticipat🩷 Serviciile mele sunt :🥵 ❣️Oral Protejat sau neprotejat în funcție de igienă ( fără mirosuri, secreții, bubițe și etc..) Locație- Hotel ll Primo Strada melodiei nr 16 ❣️Normal doar protejat! în diferite poziții ❣️69 ❣️Sărutari doar corporale și atingeri ❣️Masaj de relaxare 💆 pe tot corpul ❣️Foot fetish ❣️Fantezii în limita bunului șimt Dacă doriți să vă aștept într-un anumit fel îmbrăcată vă rog să-mi comunicați dinainte de a ajunge la locație ! ❤️🥰 Prețuri -150 💵 de lei (30 de min, 1 fin) -300 💵 de lei (60 de min, o fin sau 2 + masaj de relaxare) 🆘 Nu accept persoane în stare de ebrietate, sau cu accesorii🆘 Vă mulțumesc pentru atenția acordată, abia aștept să ne cunoaștem! ❤️ 💋 1 4
Karina33 Reputație: 17 Postat Octombrie 3 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 3 Bună disponibilă de la 12 ❤️! Vă aștept cu drag 😇 1 2
sprinter blue Reputație: 205 Postat Octombrie 3 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 3 Bine ai venit! Unde ai mai activat? Cont este nou, poate ne pui un link ceva...
Karina33 Reputație: 17 Postat Octombrie 3 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 3 Acum 6 ore, sprinter blue a spus: Bine ai venit! Unde ai mai activat? Cont este nou, poate ne pui un link ceva... bună, la Focșani am mai activat și la Brașov.. Am activat pe publi! E prima dată aici ❤️💋 1
ClaroCheSi10 Reputație: 4 Postat Octombrie 3 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 3 La 02.10.2025 la 15:21, Karina33 a spus: Bună scumpilor! 🫶🏻❤️ Numele meu este Karina ❤️🫶🏻 Sunt o bruneta cu forme apetisante și tonifiate🍑,tatuată, cu mult bun șimt și spirit de glumă , 1.72 fară toculețe 🤭 și 58 de kg🥰 Știu ce vreau de la întalnirile noastre, sper că si voi! 😘 Vă aștept să mă descoperiți și țin să vă anunț că ceea ce vedeți în poze veți găsi și la mine în locație! ❤️🫶🏻 Programările se fac pe whatsapp sau apel telefonic 📱 -Rog să-mi confirmați programarea cu o oră înainte altfel vă fi anulată în automat! -Să îmi comunicați în ce interval de timp vă pot răspunde la mesaje ca să evitam orice eveniment neplăcut. -Dacă nu vă raspund din prima vă rog să reveniți cu un mesaj 😘 Mulțumesc anticipat🩷 Serviciile mele sunt :🥵 ❣️Oral Protejat sau neprotejat în funcție de igienă ( fără mirosuri, secreții, bubițe și etc..) Locație- Hotel ll Primo Strada melodiei nr 16 ❣️Normal doar protejat! în diferite poziții ❣️69 ❣️Sărutari doar corporale și atingeri ❣️Masaj de relaxare 💆 pe tot corpul ❣️Foot fetish ❣️Fantezii în limita bunului șimt Dacă doriți să vă aștept într-un anumit fel îmbrăcată vă rog să-mi comunicați dinainte de a ajunge la locație ! ❤️🥰 Prețuri -150 💵 de lei (30 de min, 1 fin) -300 💵 de lei (60 de min, o fin sau 2 + masaj de relaxare) 🆘 Nu accept persoane în stare de ebrietate, sau cu accesorii🆘 Vă mulțumesc pentru atenția acordată, abia aștept să ne cunoaștem! ❤️ 💋 Daca ai introduce și finalizarea orala si sexul intre sani ar fi mai bine
nana41 Reputație: 69 Postat Octombrie 4 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 4 Buna ziua dragi colegi! Vizitat această domnișoară ,poze reale . Programat ușor wapp.Locatie Îl Primo . Am servit o finalizare cu ON SI NP. Karina era cam plictisita sau fara chef, a fost o acțiune cam cu o fata de pe publi 24 ,nimic interesant. Sau poate nu are experiență în domeniu asta. Trecând la note. Aspect corporal 9 On- sa zicem 8 NP -să zicem 8 dar plictisita și ne implicată. Gfe - nu pot nota. Achitat 150 Nu m-am simțit grăbit . De recomandat nu știu ce să zic,fiecare cu gusturile lui. Ori cum merci Karina de timpul acordat.
Karina33 Reputație: 17 Postat Octombrie 4 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 4 Acum 3 ore, nana41 a spus: Buna ziua dragi colegi! Vizitat această domnișoară ,poze reale . Programat ușor wapp.Locatie Îl Primo . Am servit o finalizare cu ON SI NP. Karina era cam plictisita sau fara chef, a fost o acțiune cam cu o fata de pe publi 24 ,nimic interesant. Sau poate nu are experiență în domeniu asta. Trecând la note. Aspect corporal 9 On- sa zicem 8 NP -să zicem 8 dar plictisita și ne implicată. Gfe - nu pot nota. Achitat 150 Nu m-am simțit grăbit . De recomandat nu știu ce să zic,fiecare cu gusturile lui. Ori cum merci Karina de timpul acordat.
Karina33 Reputație: 17 Postat Octombrie 4 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 4 Chiar acum, Karina33 a spus:
Karina33 Reputație: 17 Postat Octombrie 4 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 4 Acum 3 ore, nana41 a spus: Buna ziua dragi colegi! Vizitat această domnișoară ,poze reale . Programat ușor wapp.Locatie Îl Primo . Am servit o finalizare cu ON SI NP. Karina era cam plictisita sau fara chef, a fost o acțiune cam cu o fata de pe publi 24 ,nimic interesant. Sau poate nu are experiență în domeniu asta. Trecând la note. Aspect corporal 9 On- sa zicem 8 NP -să zicem 8 dar plictisita și ne implicată. Gfe - nu pot nota. Achitat 150 Nu m-am simțit grăbit . De recomandat nu știu ce să zic,fiecare cu gusturile lui. Ori cum merci Karina de timpul acordat.
Karina33 Reputație: 17 Postat Octombrie 4 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 4 Acum 3 ore, nana41 a spus: Buna ziua dragi colegi! Vizitat această domnișoară ,poze reale . Programat ușor wapp.Locatie Îl Primo . Am servit o finalizare cu ON SI NP. Karina era cam plictisita sau fara chef, a fost o acțiune cam cu o fata de pe publi 24 ,nimic interesant. Sau poate nu are experiență în domeniu asta. Trecând la note. Aspect corporal 9 On- sa zicem 8 NP -să zicem 8 dar plictisita și ne implicată. Gfe - nu pot nota. Achitat 150 Nu m-am simțit grăbit . De recomandat nu știu ce să zic,fiecare cu gusturile lui. Ori cum merci Karina de timpul acordat. Bună, îmi pare rău, nu știu ce să zic despre acțiune pentru ca mă implic, oralul mai am de lucrat,dar la Normal chiar îmi dau silința. Îmi pare rău ca te ai simptit așa, ai dreptate nu sunt de mult în domeniu! Pe viitor o să încerc si mai mult să te simți bine daca vei reveni! Mulțumesc pentru înțelegere!❤️ 1
cuceritorul123 Reputație: 3 Postat Octombrie 6 Oras:Iași Oras:Iași Postat Octombrie 6 Astăzi activezi ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum