Jump to content

Irina 0722826587

Recommended Posts

• Oras:Buzău
Posted

Bună ziua ,doar ce am plecat de la inculpata ,pozele sunt reale e o femeie frumoasă curată 

ca și servicii are oral și normal ,eu am ales doar oral ,face oral bun cu deep susținut ,mi-e unu mi-a plăcut 

comunicat pe Watap răspuns repede 

200 fin și 400 oră ,succes 

Posted
59 minutes ago, Rykardo79 said:

Bună ziua ,doar ce am plecat de la inculpata ,pozele sunt reale e o femeie frumoasă curată 

ca și servicii are oral și normal ,eu am ales doar oral ,face oral bun cu deep susținut ,mi-e unu mi-a plăcut 

comunicat pe Watap răspuns repede 

200 fin și 400 oră ,succes 

Pune si tu anuntul ei aici, e greu sa il gasim doar dupa numarul de telefon.

• Oras:Buzau
Posted

E super femeia e talent rău de tot,dar păcat ca a plecat foarte repede din oraș!🤗

Posted
La 06.10.2025 la 21:15, anonimul070 a spus:

Deja linkul nu mai e valabil. Pacat.

Trebuia sa ii dai mesaj pe Watap am lăsat și nr ,cred ca încă e în oraș 

• Oras:Braila
  • Oras:Braila
Posted

Am avut trecere prin Buzau si am vizitat si eu domnita din topic, la recomandarea voastra si intradevar estea cea din poze, chiar mai bine.

Femeia este slim, buci moi si frumoase, iar sanii siliconati cum trebuie cu niste sfarcuri de agati 3 umerase pe fiecare. 

Mi-a placut foarte mult domnita , pacat ca am stat doar 1fin si nu stiu cand mai reusesc sa trec la Buzau...pacat

De aceasta data a avut o locatie mai urata, dar de obicei actioneaza in zona Cring....locuitorii stiu...eu nu

ON/NP 200 1 fin-30min  cu 400 2fin-1ora

Nu am fost grabit deloc, am avut parte dus si prosop curat. ON bun cu deep si mici reflexe de gag dar nu s-a oprit, am cerut eu normal sa mai apuc sa ma bucur. Mi-a placut foarte mult ca are o freza mica la pasa, o dunga frumoasa si subtila ceea ce m-a excitat mai mult fata de toate care sunt full epilate...nici nu mai sti care e a cui e :))

Din cate am inteles Buzau este locul ei, deci baieti aveti noroc! Chiar merita!

Spor!

• Inimioara 1

Posted

Am vizitat.o saptamana trecută pe domnișoara. Aprob toate cele spuse mai sus și revin cu confirmarea. Servicii foarte bine făcute. Am optat pentru o finalizare cu CIM, 300 lei. La oral este de peste 8, după părerea mea. La Normal am incercat 2 poziții, misionar și căpriță, plăcut impresionat de implicare și este destul de strâmtă. Am finalizat oral. 

De revenit cu siguranță. O recomand cu căldură.