alon000 Reputație: 535 Postat Noiembrie 5 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 5 Mai vorbiți mult de fetele de la ador ? Va blochează și topicul asta 😂😂😂 Vorbiti și voi de Fantasy 😂😂😂 Un răspuns cert de ce a blocat topicul salonului primim și noi ?
MateiLaur96 Reputație: 0 Postat Noiembrie 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7 Salutare. De Ina care a fost la Ador chiar nu mai stie nimeni nimic?
Blacke7 Reputație: 6 Postat Noiembrie 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7 Acum 27 minute, MateiLaur96 a spus: Salutare. De Ina care a fost la Ador chiar nu mai stie nimeni nimic? Face pe cont propriu, masaj normal+ extra daca te stii cu ea
MateiLaur96 Reputație: 0 Postat Noiembrie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8 Acum 18 ore, Blacke7 a spus: Face pe cont propriu, masaj normal+ extra daca te stii cu ea Si imi poti trimite pe mail te rog un contact de al ei? Am fost de 3 ori la ea la salon si ne am inteles super dar nu am apucat sa i cer numarul. [email protected]
darkxtr Reputație: 144 Postat Noiembrie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8 La 07.11.2025 la 17:21, MateiLaur96 a spus: Salutare. De Ina care a fost la Ador chiar nu mai stie nimeni nimic? Puteai intreba in topicul dedicat 1
AdolfGaland Reputație: 30 Postat Noiembrie 12 Oras:Denver Oras:Denver Postat Noiembrie 12 Bună și bune să avem în viață dragi futadori! Fac o scurtă recapitulare a serviciilor și a fetelor ce m-au delectat la Ador! Încep cronologic cu Alice: placută și dedicată. Masajul de relaxare bine facut, încă mai poate la partea erotică. Atingeri, mângâieri și pasiune în limite suficiente să nu pleci ”nefericit”. Notez cu 8. Ana: magie și eros. Totul la superlativ. Mi-e dor de ea. 10 pe linie la catalog. Maria: fermecătoare și tainică. Femeia frumoasă care știe exact cât să iți ofere ca sa te atragă mereu și mereu. Tot 10 primește la examenul de plăcere. Carla: mă surpindea mereu cu pasiune. Masajul corect și erosul bine dozat pentru plăceri carnale. O adori și nu altceva. Permisivă și pasională. Notam cu 9.99 Ina: sau cât de dulce poate fi o fetiță. Foarte dedicată în tot ceea ce imi oferea. Am rezonat minunat de fiecare dată. Aș căuta-o oriunde, din păcate nicio veste despre ea. Media 10 la pasiune și permisivitate. Vio: am trecut o singură dată pe la ea. Era la început, dar promitea imens. Sper să confirme. Nu dau note, e neconcludent. Plusuri ale salonului: foarte receptive, comunicare desăvârșită. Apă, suc, cafea din partea casei. Curățenia este de remarcat, totul pus la punct. Prețul este unul corect și îți dă posibilitatea să faci ”abonament” aproape săptămânal. Poate învață și ”altele” strategia asta de marketing. Nu am solicitat niciodată extra-servicii, nici nu cred că aș fi primit. Eu voi reveni. ”Să futeți bine!” 2
rafa121 Reputație: 850 Postat Noiembrie 12 Oras:Alep Oras:Alep Postat Noiembrie 12 Pe Maria nu am mai găsit-o la salon de ceva timp, probabil că lucrează în altă parte. 1
horti55 Reputație: 8 Postat Noiembrie 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 12 Vio 💚💚 tocmai ce am fost la masaj la ea si a fost superb totul, calma, atenta, zambitoare. Masajul efectuat cu grija, m-a intrebat daca e ok si s-a asigurat ca era ceea ce aveam nevoie pe tot parcursul sedintei. Am vrut sa merg la masaj la Vio acum 3 luni, dar era libera - si m-am tot gandit la ea pana cand am putut merge mai devreme. Si ma bucur ca e de o asa calitate! Are o privire maxim de misto in timpul masajului!! 🥰 E prima oara cand merg la ea, si e foarte ok pe partea erotica. Si, inca ceva, am observat ca ii place ceea ce face. Iar asta e cel mai important aici. Mersi, Vio, si mi-a facut placere sa ne cunoastem! Referitor la salon, e totul la superlativ! Curat si o atmosfera placuta. Si vreau sa ii multumesc Adelei de la receptie pentru ca mi-a prezentat (in premiera) noua camera de la etajul 2 pe care au aranjat-o pentru sedintele de dominare - arata acolo ca in filme deja. Totul asezat la milimetru, se vede grija pe care o au pentru ambient, atmosfera. Bravo si, inca o data, felicitari! 1
AdolfGaland Reputație: 30 Postat Noiembrie 13 Oras:Denver Oras:Denver Postat Noiembrie 13 Bună seara gospodari! Gospodinele cu fața la perete! Mă pune un gând pezevenghi să imi calmez neliniștea la Ador. Comunicare instantanee, detalii și tot ce vrei să știi pe whatsapp! E redundant să spun că admir asta când faci un business pe relația servicii-client! ”Ântreb” ce fete sunt azi la salon și aflu că sunt trei zeițe disponibile: Alice, Carla și Vio. Aleg evident invers alfabetic și hopa mă prezint la Vio! Detaliile de început sunt banale: servit cu apa la cerere mea, mulțumesc, Mă salut cu Vio, o admir în capoțelul vaporos, hmm superbă! Achit taxa de salon, 200 leuți, eu îl consider un preț corect și atractiv. Urcat în cameră, nu mă abțin pe scări să nu arunc un ochi la fundulețul ei! Piesă de admirat. Intrat la duș, apă caldă și gel ca să miros a om curat. Când deschid cabina o văd pe zeiță tolănită lasciv în pat, goală și magnifică cum îmi întinde prosopul! Presimțeam o oră de răsfăț, iar energia ei bună deja radia în exces. Mă întind și primesc un masaj de relaxare de TOP. Mâinile sunt divine și face magie la atingeri. Pur și simplu îi place ce face și o face bine. Are răbdare, pasiune și seducție. Îi ofer și eu o cateva clipe de masaj înapoi, o simt cum se relaxează și este acolo cu mine. Nu uită să imi daruiască ce e mai bun la final, save the best for last. Extaz pentru mine la partea erotică, stie să mă mângâie într-un fel anume. Se uită cu o privire super provocatoare, te ține într-un joc erotic care pe mine ma fascinează. Finalizez cu spasm și urlete, noroc că patul are tablierul făcut din bare de fier să mă țină. La duș amândoi, ma spală ușor pe spate, eu o mai admir încă odată. E copia Afroditei care pozează lui Pygmalion pentru zeița frumuseții. Eu revin. Imi fac abonament cu repetiție . Și mâine este o zi! 2
marko72 Reputație: 47 Postat Noiembrie 13 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 13 Acum 1 oră, AdolfGaland a spus: Bună seara gospodari! Gospodinele cu fața la perete! Mă pune un gând pezevenghi să imi calmez neliniștea la Ador. Comunicare instantanee, detalii și tot ce vrei să știi pe whatsapp! E redundant să spun că admir asta când faci un business pe relația servicii-client! ”Ântreb” ce fete sunt azi la salon și aflu că sunt trei zeițe disponibile: Alice, Carla și Vio. Aleg evident invers alfabetic și hopa mă prezint la Vio! Detaliile de început sunt banale: servit cu apa la cerere mea, mulțumesc, Mă salut cu Vio, o admir în capoțelul vaporos, hmm superbă! Achit taxa de salon, 200 leuți, eu îl consider un preț corect și atractiv. Urcat în cameră, nu mă abțin pe scări să nu arunc un ochi la fundulețul ei! Piesă de admirat. Intrat la duș, apă caldă și gel ca să miros a om curat. Când deschid cabina o văd pe zeiță tolănită lasciv în pat, goală și magnifică cum îmi întinde prosopul! Presimțeam o oră de răsfăț, iar energia ei bună deja radia în exces. Mă întind și primesc un masaj de relaxare de TOP. Mâinile sunt divine și face magie la atingeri. Pur și simplu îi place ce face și o face bine. Are răbdare, pasiune și seducție. Îi ofer și eu o cateva clipe de masaj înapoi, o simt cum se relaxează și este acolo cu mine. Nu uită să imi daruiască ce e mai bun la final, save the best for last. Extaz pentru mine la partea erotică, stie să mă mângâie într-un fel anume. Se uită cu o privire super provocatoare, te ține într-un joc erotic care pe mine ma fascinează. Finalizez cu spasm și urlete, noroc că patul are tablierul făcut din bare de fier să mă țină. La duș amândoi, ma spală ușor pe spate, eu o mai admir încă odată. E copia Afroditei care pozează lui Pygmalion pentru zeița frumuseții. Eu revin. Imi fac abonament cu repetiție . Și mâine este o zi! 💪
glforyuo78 Reputație: 32 Postat Noiembrie 15 Oras:Galati Oras:Galati Autor Postat Noiembrie 15 La 13.11.2025 la 21:45, AdolfGaland a spus: Bună seara gospodari! Gospodinele cu fața la perete! Mă pune un gând pezevenghi să imi calmez neliniștea la Ador. Comunicare instantanee, detalii și tot ce vrei să știi pe whatsapp! E redundant să spun că admir asta când faci un business pe relația servicii-client! ”Ântreb” ce fete sunt azi la salon și aflu că sunt trei zeițe disponibile: Alice, Carla și Vio. Aleg evident invers alfabetic și hopa mă prezint la Vio! Detaliile de început sunt banale: servit cu apa la cerere mea, mulțumesc, Mă salut cu Vio, o admir în capoțelul vaporos, hmm superbă! Achit taxa de salon, 200 leuți, eu îl consider un preț corect și atractiv. Urcat în cameră, nu mă abțin pe scări să nu arunc un ochi la fundulețul ei! Piesă de admirat. Intrat la duș, apă caldă și gel ca să miros a om curat. Când deschid cabina o văd pe zeiță tolănită lasciv în pat, goală și magnifică cum îmi întinde prosopul! Presimțeam o oră de răsfăț, iar energia ei bună deja radia în exces. Mă întind și primesc un masaj de relaxare de TOP. Mâinile sunt divine și face magie la atingeri. Pur și simplu îi place ce face și o face bine. Are răbdare, pasiune și seducție. Îi ofer și eu o cateva clipe de masaj înapoi, o simt cum se relaxează și este acolo cu mine. Nu uită să imi daruiască ce e mai bun la final, save the best for last. Extaz pentru mine la partea erotică, stie să mă mângâie într-un fel anume. Se uită cu o privire super provocatoare, te ține într-un joc erotic care pe mine ma fascinează. Finalizez cu spasm și urlete, noroc că patul are tablierul făcut din bare de fier să mă țină. La duș amândoi, ma spală ușor pe spate, eu o mai admir încă odată. E copia Afroditei care pozează lui Pygmalion pentru zeița frumuseții. Eu revin. Imi fac abonament cu repetiție . Și mâine este o zi! Salutare. Eu cred că nu este prea ok sa destăinuim chiar în amănunt tot ce se petrece în cameră în compania maseozei!! De asta se și închid topicele.este părerea mea... 2
hotzu2014 Reputație: 290 Postat Noiembrie 15 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 15 Acum 3 ore, glforyuo78 a spus: Salutare. Eu cred că nu este prea ok sa destăinuim chiar în amănunt tot ce se petrece în cameră în compania maseozei!! De asta se și închid topicele.este părerea mea... Lasa ca povestim in gand🤣🤣🤣
glforyuo78 Reputație: 32 Postat Noiembrie 15 Oras:Galati Oras:Galati Autor Postat Noiembrie 15 Acum 24 minute, hotzu2014 a spus: Lasa ca povestim in gand🤣🤣🤣 Uite de asta au plecat fete ok. De ex cum a povestit colegu.experienta e super wow...cei care frecventam mai des știm cum stau lucrurile.....Dar citește unul topicul și se duce și el cu gândul că va fi și el tratat că colegu... Și de aici apar problemele,dacă nu este tratat ca colegu o să înceapă să vocifereze....că lu ăla i-ai făcut așa,că i-ai făcut așa și mie nu....că tot aceiași bani ii dăm și chestii din astea..chiar se pot plânge și pe la recepție....și de asta ne miram că de ce primim un uns cu ulei și o laba tristă la final... 1
hotzu2014 Reputație: 290 Postat Noiembrie 15 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 15 Acum 3 ore, glforyuo78 a spus: Uite de asta au plecat fete ok. De ex cum a povestit colegu.experienta e super wow...cei care frecventam mai des știm cum stau lucrurile.....Dar citește unul topicul și se duce și el cu gândul că va fi și el tratat că colegu... Și de aici apar problemele,dacă nu este tratat ca colegu o să înceapă să vocifereze....că lu ăla i-ai făcut așa,că i-ai făcut așa și mie nu....că tot aceiași bani ii dăm și chestii din astea..chiar se pot plânge și pe la recepție....și de asta ne miram că de ce primim un uns cu ulei și o laba tristă la final... Rolul topicului este de a spune ce ai gasit acolo, cum a fost actiunea si asa mai departe, daca vor discretie nu su ce cauta in lumea asta. Aici nu ar trebui sa existe prejudecati, invidie. Daca vrea bine, daca nu mergi in alta parte.
cezariulius Reputație: 167 Postat Noiembrie 15 Postat Noiembrie 15 Cine vrea sa o intalneasca pe Ana sa stie ca lucreaza in Pipera la o vila. 1
alon000 Reputație: 535 Postat Noiembrie 16 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 16 Acum 17 ore, hotzu2014 a spus: Rolul topicului este de a spune ce ai gasit acolo, cum a fost actiunea si asa mai departe, daca vor discretie nu su ce cauta in lumea asta. Aici nu ar trebui sa existe prejudecati, invidie. Daca vrea bine, daca nu mergi in alta parte. Tu de partea cui ești ? Cine vrea discreție ? Cine are prejudecăți ? Cu cine te cerți ? Ai explicat tu in detaliu cum a decurs o sesiune de masaj la ei? Sau doar ai comentat doar ce nu tia convenit? Si dacă nu ne convine ? Unde trebuie sa mergem unde ne recomanzi tu ? Plm bârfe doar la ce nu ne convine . Acum 15 ore, cezariulius a spus: Cine vrea sa o intalneasca pe Ana sa stie ca lucreaza in Pipera la o vila. Sa trăiești @cezariulius facem și topicul asta de sânge 😂😂😂 E topic deschis cu fete care au plecat care sau reorientat in alte experiențe . Sau ma rog trebuie făcut topicul nou deschis salonului de sânge ca sa fie bine sa nu fie rău Hai salut și la cât mai multe pizde de futut 😉
Flavius1701 Reputație: 2 Postat Noiembrie 16 Postat Noiembrie 16 Joi m-am hotărât sa trec pe la Ador ad-hoc si, din punctul meu de vedere, faptul ca poți comunica real time prin whatsapp e un mare plus, nu e un unicat in business dar extrem de avantajos pentru situația când prinzi o “fereastră” liberă. Alegerea a picat pe nevăzute pe Vio dar s-a dovedit norocoasă pentru mine, o fată minunată, atentă si bună cunoscătoare a pârghiilor si levierelor necesare unei sesiuni de excepție. Nu am nimic de adăugat la superlativele deja amintite in review-le anterioare, pentru mine Vio este alegerea de facto dacă si când ajung la acest salon 2
michaeld Reputație: 7 Postat Noiembrie 17 Postat Noiembrie 17 Astazi am fost eu la Vio si nu am facut rau deloc. Pozele o dezavantajeaza clar, tipa e absolut superba din toate punctele de vedere. Un masaj de relaxare perfect, te intreaba cat de in forta sa fie, stie unde sa apese si cat de tare. La erotic, totul de exceptie, are un super sex-appeal, si o privire de te ucide. Clar de revenit de fiecare data pentru ea. 2
gabreil Reputație: 320 Postat Noiembrie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 19 Salutare. Hai c-am fost si eu la Vio, ca tot ati laudat-o toti pe aici prin comentarii. Programare facuta usor prin whatsapp. Locatia e pe undeva pe Hala Traian (prin spate). O casa cu etaj. M-a asteptat chiar Vio la receptie (imi da un deja-vu de salonul erotic de la Cluj, ala de e non-stop, imi scapa acum numele). Fata nu e wow, dar are niste sani mari, naturali. La masaj e ok. Chiar mi-a facut un masaj bun. La masaj erotic e ok, raportat la pretul platit. Eu eram obisnuit cu un pret putin mai mare. Camera e ok, curata, pat mare, cabina de dus foarte buna. Vio este amabila, la final te spala si pe spate. Cred ca o sa mai merg din cand in cand. O sa ma uit sa vad cum arata si colegele ei. Numai bine. 1
stelistul Reputație: -7 Postat Noiembrie 27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 27 va salut se merita sa merg la Alice ?
horti55 Reputație: 8 Postat Noiembrie 29 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29 On 11/27/2025 at 11:59 AM, stelistul said: va salut se merita sa merg la Alice ? Eu zic ca da, a mai lucrat in trecut la Ador si a avut mereu review-uri foarte bune. A revenit de curand, nu am fost inca, dar vreau si eu sa merg la Alice. Arata top✅
alon000 Reputație: 535 Postat Noiembrie 29 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 29 Acum 2 ore, horti55 a spus: Eu zic ca da, a mai lucrat in trecut la Ador si a avut mereu review-uri foarte bune. A revenit de curand, nu am fost inca, dar vreau si eu sa merg la Alice. Arata top✅ Eeee arată top ce ai ???? E o femeie normala are burtica nu e nici un top …. Sta bine pe masaj destul de permisiva atât .Top in niciun caz 1
norbert1976us Reputație: 1475 Postat Noiembrie 29 Oras:Buc Oras:Buc Postat Noiembrie 29 3 hours ago, alon000 said: Eeee arată top ce ai ???? E o femeie normala are burtica nu e nici un top …. Sta bine pe masaj destul de permisiva atât .Top in niciun caz Exact. Nu mai este top de multă vreme.
stelistul Reputație: -7 Postat Luni la 08:46 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Luni la 08:46 On 11/29/2025 at 7:29 PM, norbert1976us said: Exact. Nu mai este top de multă vreme. Măcar face masaj erotic și de calitate ok ? 1
norbert1976us Reputație: 1475 Postat Luni la 10:27 Oras:Buc Oras:Buc Postat Luni la 10:27 1 hour ago, stelistul said: Măcar face masaj erotic și de calitate ok ? Asta da. Face calitate la erotic.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum