Jump to content

Salon ador masaj

Recommended Posts

• Oras:Bucuresti
Posted

Ar fi ciudat sa inchida, mai ales dupa ce au investit in camera aceea noua. Ultima oara mi-au spus ca vor sa renoveze si mai mult pe acolo.

• Like 1
  • Oras:dublin
Posted

Am fost si eu 1 data la Carla , in urma cu 2 luni si 1 data la Vio, zilele trecute.

Carla, in urma cu 2 luni, e tupeista de la receptie,  arata exact ca o tarancuta care vinde cartofi la taraba, la fata si la corp, are 30-35 de ani, labiile la pizda mica, limbaj si comportament aferent de vanzatoare de cartofi in piata, platit 250 de lei pentru masaj body to body, masaj pe spate, 15min 1 picior 15 min celalat picior, 5 min pe spate, se freaca cu tatele pe spate de cateva ori, dar mai mult cu coatele, restul de timp pe fata, se freaca 2-3 minute cu tatele de tine, dupa care se pune departe,sa nu poti sa pui mana si face o laba, lenta, sa nu finalizezi prea repede, poti sa pui mana doar pe tate, daca vrei sa faca body to body pe fata sau sa schimbi pozitiile,sa pui mana la pizda, adica un masaj erotic complet, ca la carte, e extra 150, finalizat prin laba si plecat.

Pe Carla nu o recomand in niciun caz, nici ca aspect, comportament sau masaj cororal, body to body, care pentru a fi facut ca la carte e extra 150 pe langa cei 250, mai bine mergi direct la 400-500 ora, dar maseuza arata , se comporta si presteaza bine,

pretul mic e o capcana, pentru un masaj bun trebuie sa completezi pana la un pret mai mare

La Vio, zilele trecute, e mult mai bine, mai tanara, 25 de ani, pro client, de intreaba ce vrei, cum vrei, pro client, nu cere extra, accepta sugestii, e in alta liga, ar trebui sa parasesca salonul si sa mearga la altele mai bune sau sa lucreze independenta,

tips-ul vine dupa, daca merita, nu cerut extra ca un cost ascuns

Sunt multi pesti cu conflicte de interes care promoveaza artificial salonul si maseuzele

Carla, nu e de recomandat nici ca aspect, nici ca servicii si comportament, Vio e de recomandat

Pretul mic poate fi o capcana, pentru servicii ca la carte sau cum sunt trecute in meniu trebuie sa platesti extra la unele maseuze, si ajungi la aceeiasi bani ca la saloane mai mari sau maseuze de calitate

• Like 2
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau
Posted

Salutare,

Am fost si eu saptamana trecuta la Ador,...s-a cam dus la vale

Am ales telefonic Alice,...gresit se pare,...bate in 40,o burta mare si dizgratioasa,...ales varianta de 250/2 shoturi,...

Masaj slabut,plictisita,neinteresata,...hai mai dureaza....nu ma atinge,ma gadila,....etc

La poarta sefu intr-un X6 galben,taxi Pelicanu !

S-a terminat si cu asta,Nu mai calc pe acolo!

• Like 1
Posted

Eu cand spuneam ca salonul e praf si ca nu au bani nici de caldura, ma facea lumea nebun pe aici si ziceau ca e cel mai bun salon din Bucuresti cu cele mai frumoase femei.

Nu zic, gusturile nu se discuta dar realist, daca ai sub 30 de ani, e imposibil sa iti placa ceva din ce au ei acolo😂

Calitatea masajului se rezuma la “frectie de picior, dar nu de lem” ci 15 min un picior si alte 15 min celalalt, frecat cu sanii de spate, intors cu burta in sus si multa labă.

Imi amintesc ca am fost acum ceva timp la ei si m-a pus tipa aia, una blonda si obeza sa ma masturbez singu, ca ei ii place sa termini pe sani. ( doar ea era disponibil) si matroana lor nu e cea mai prietenoasa in caz ca refuzi sa ramai.

Asteptam sa mai apara si alte recenzii reale ale acestei bojdeuci ca de salon e departe denumirea.

Posted

Bai, sincer… Eu am fost la Carla, Maria, Vio in ultimele luni. Si experienta cu Carla a fost pasionala, cu Maria a fost fff erotic totul, iar cu Vio a fost GFE. 

Desi cand am mers la Carla era ora 23 si ceva, iar programul era pana la 00:00, fata era impecabila din toate punctele de vedere. Eu crezut, initial, ca pe final de program poate nu-mi va placea si eram pregatit sa nu fiu dezamagit. Dar a fost peste asteptarile mele. In august 2025 am fost, foarte misto experienta. Cel mai mult la Carla vreau sa revin.

Pana la urma suntem oameni cu totii, iar daca nu exista acea “chimie” intre doua persoane, oricat ar fi jobul lor acesta, se simte o eventuala diferenta de frecventa. Si mai conteaza sa stii sa o privesti intr-un mod placut, sa spui si tu cateva vorbe frumoase. Nu sa te duci acolo lemn si sa vrei sa fii masat si atins cu pasiune doar pentru ca dai niste bani. 

• Like 2
  • Minus 1
Posted
9 hours ago, horti55 said:

Bai, sincer… Eu am fost la Carla, Maria, Vio in ultimele luni. Si experienta cu Carla a fost pasionala, cu Maria a fost fff erotic totul, iar cu Vio a fost GFE. 

Desi cand am mers la Carla era ora 23 si ceva, iar programul era pana la 00:00, fata era impecabila din toate punctele de vedere. Eu crezut, initial, ca pe final de program poate nu-mi va placea si eram pregatit sa nu fiu dezamagit. Dar a fost peste asteptarile mele. In august 2025 am fost, foarte misto experienta. Cel mai mult la Carla vreau sa revin.

Pana la urma suntem oameni cu totii, iar daca nu exista acea “chimie” intre doua persoane, oricat ar fi jobul lor acesta, se simte o eventuala diferenta de frecventa. Si mai conteaza sa stii sa o privesti intr-un mod placut, sa spui si tu cateva vorbe frumoase. Nu sa te duci acolo lemn si sa vrei sa fii masat si atins cu pasiune doar pentru ca dai niste bani. 

:animal_fish: Miroase cam rau a pescarie

• Oras:Denver
  • Oras:Denver
Posted

Dragi patrioți in ale futăriei.

Luați o femeie așa cum este. Daca venim la un salon cu ideea de a o găsi pe Ileana Cosânzeana (basme și povești) cred că nu am depășit vârsta pubertății. La fel cum știm că politica și colanții sunt cele mai mai iluzii care de-formează realitatea. 

Suntem stăpâni pe banii și dorința noastră. Și vă repet, daca nu ne place fata, dacă realitatea nu este pe măsura așteptărilor, refuzați vizita. 

Mă repet anost cred, dar luați femeile așa cum sunt. Cu celulită, cu forme mai mult sau mai puțin atrăgătoare, cu toate care derivă din modul lor de a trăi. Așa cum noi ne-am luat flit-ul personal în multe ocazii, în care posesoarele de vagin nu le-a plăcut cum ne prezentam la dansul pre-nupțial, tot așa hai să refuzăm ce simțim că nu e pe placul nostru. 

Revenind la subiect: Alice e o femeie care își scrie vârsta cu cifra 3, cu formele și amprenta timpului prezent. Masajul este bine făcut însă, important este să o accepți așa cum este și să fii și tu prezent la acțiune. Tot timpul s-a străduit, cel puțin cu mine, să plec mulțumit și relaxat. 

Hai să nu rămânem supărați, că păsărică este (pentru toate gusturile și limbuțele). 

• Like 3
Posted
5 hours ago, parbiturice9 said:

:animal_fish: Miroase cam rau a pescarie

Multumesc pentru dislike… sa acuzi pe cineva doar pe baza unor pareri exprimate ca urmare a propriei experiente spune multe despre tine, oricine ai fi.

Am fost de trei ori la acest salon (primul masajul body to body din viata mea fiind la Carla), am postat fiecare interactiune. Faptul ca cineva e generos cu laudele nu califica acea persoana drept “peste”.

Trebuie sa aiba multe frustrari, in general, o persoana pentru a omite simpla descriere a unei experiente proprii intr-un salon de masaj, tragand concluzia “pescarie”. 

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati
Posted

Văd foarte mulți frustrați și nemulțumiți.

Până la urmă pentru 200 de lei vrei să te maseze Pamela Anderson sau Sakira?

Nu îți place nu te duce,nu te obliga nimeni,poți merge în altă parte de ex:la Artemis unde la 200 de lei îți face masajul îmbrăcată!!!

Sa fim serioși te duci să te relaxezi!!!

Iar în legăturăcu Alice,este o fată de milioane,așa cum este ea cu corpul ei,dacă știi să te dai după ea.

Eu unul am fost de peste 10 ori la salon și doar la Alice.

Depinde și de chimia dintre masează și client.

Sa spun drept nu m-am simțit ok in compania altei maseoze....

In legătură cu grăbitul nici pomeneală,am intrat la 23:15 și am ieșit la 00:20.

Așa că dacă nu sunteți mulțumiți de servicii puteți merge în altă parte.

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi
Posted

Vizitat salonul astazi, am facut programare la Vio. Face un mesaj incredibil, pentru mine este singurul salon unde chiar se face si masaj de relaxare si erotic. Este atat de placuta, trebuie sa mai merg neaparat dar o sa aleg doar masaj erotic sa ii vad privirea senzuala. Cel mai bun masaj si cea mai plăcută fată.

• Like 1
Posted

Bună seara o să lași o recenzie am revenit după aproximativ 8/10 luni la salonul ador

Am venit special ca să intru cu fata cea nouă cu Vio

O să încerc să nu mai dau foarte multe detalii deoarece văd că aicea sunt tot felul de păreri contradictorii din punct de vedere al curățeniei și al căldurii Eu o să dau nota nouă din 10 (era atat de cald ca era sa deschid un gram daca ar fi fost:)) apa calda da, a venit mai greu dusurile sunt incomode acolo dar cel putin exista

da într-adevăr este vorba numai de masaj erotic  destul de limitat o sa spun că Vio merită toți banii din punct de vedere al masajului erotic si eventual strict al masajului de relaxare

Vio merită vizitat cel puțin odată din acest punct de vedere

este o fată foarte frumușică la față relaxată care imprima o relaxare în cameră și o buna atmosferă din punct de vedere al masajului erotic
Repet ca să fie clar pentru toată lumea este vorba doar de masaj erotic limitat cu finalizare prin tehnicile ale masajului m am simțit destul de excitat si am terminat destul de bine

recomand ca idee pt un masaj cu finalizare cu o fata tanara si frumusica

• Like 1
Posted

Mai vorbiți și voi de alți nu doar de ador vorbiți și voi de fantasy de eros de indra de bliss de nirvana de noblesse de vip …. etc

Fiți și voi mai atenți mai eleganți vb doar de ador …. 😉😉😉

• Haha 1
  • Membru Premium
  • Oras:București
Posted
Acum 17 ore, alon000 a spus:

Daca ar fi Kitty de la Artemis trebuie vizitata. Kitty de acum ceva ani era maseuza de clasa, oh, daaaa!😍🎩👍🏻

• Like 1
Posted

La mulți ani fetelor de la ador

sa fiți fericite și împlinite 💕💕💕💕

Să aveți o zi de 8 Martie superbă 

• Like 1
Posted
La 05.02.2026 la 8:58, parbiturice9 a spus:

Am fost si eu 1 data la Carla , in urma cu 2 luni si 1 data la Vio, zilele trecute.

Carla, in urma cu 2 luni, e tupeista de la receptie,  arata exact ca o tarancuta care vinde cartofi la taraba, la fata si la corp, are 30-35 de ani, labiile la pizda mica, limbaj si comportament aferent de vanzatoare de cartofi in piata, platit 250 de lei pentru masaj body to body, masaj pe spate, 15min 1 picior 15 min celalat picior, 5 min pe spate, se freaca cu tatele pe spate de cateva ori, dar mai mult cu coatele, restul de timp pe fata, se freaca 2-3 minute cu tatele de tine, dupa care se pune departe,sa nu poti sa pui mana si face o laba, lenta, sa nu finalizezi prea repede, poti sa pui mana doar pe tate, daca vrei sa faca body to body pe fata sau sa schimbi pozitiile,sa pui mana la pizda, adica un masaj erotic complet, ca la carte, e extra 150, finalizat prin laba si plecat.

Pe Carla nu o recomand in niciun caz, nici ca aspect, comportament sau masaj cororal, body to body, care pentru a fi facut ca la carte e extra 150 pe langa cei 250, mai bine mergi direct la 400-500 ora, dar maseuza arata , se comporta si presteaza bine,

pretul mic e o capcana, pentru un masaj bun trebuie sa completezi pana la un pret mai mare

La Vio, zilele trecute, e mult mai bine, mai tanara, 25 de ani, pro client, de intreaba ce vrei, cum vrei, pro client, nu cere extra, accepta sugestii, e in alta liga, ar trebui sa parasesca salonul si sa mearga la altele mai bune sau sa lucreze independenta,

tips-ul vine dupa, daca merita, nu cerut extra ca un cost ascuns

Sunt multi pesti cu conflicte de interes care promoveaza artificial salonul si maseuzele

Carla, nu e de recomandat nici ca aspect, nici ca servicii si comportament, Vio e de recomandat

Pretul mic poate fi o capcana, pentru servicii ca la carte sau cum sunt trecute in meniu trebuie sa platesti extra la unele maseuze, si ajungi la aceeiasi bani ca la saloane mai mari sau maseuze de calitate

Am fost la Carla de foarte multe ori și totul a fost incredibil. A stat maxim 5 minute pe un picior, permite atingeri, sărutări corporale și în niciun caz nu este cum spui tu. Masajul ei m-a făcut să tremur de plăcere și în niciun caz de frig.M-a lăsat fără cuvinte și o revin de cate ori am ocazia și o recomand cu mare încredere.

• Like 1
  • Minus 1