Jump to content

‼️INDISPONIBILĂ ‼️💋VANESA💋- 0752068162 🔥

Recommended Posts

• Oras:Cluj-Napoca
Posted
21 minutes ago, thickudicku said:

sper sa fie cum spune @harapmov doar oboseala psihica sau frustrare in genera

Ceea ce spun eu, rareori isi revine de la sine. Așa că, nu știu cât e de dorit să am dreptate 

• Vanessa669 changed the title to 💋VANESA💋- 0752068162 🔥
  • Telefon: 0752068162
  • Oras:Brasov
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bună ziua dragilor 😍

Astăzi sunt disponibilă până la ora 01:00😊❤️

Aștept programările voastre în privat 😁

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bună ziua dragilor 😍

Aștept programările voastre în privat 😁

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

🤤❤️

IMG_2502.jpeg

• Like 2
  • Inimioara 4
  • Oras:brasov
  • Oras:brasov
Posted

În sfârșit am văzut fotografia ta nudă, ești superbă!!!

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bună ziua dragilor 😍

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

💦🫣❤️

D1D04248-9484-455E-8154-4E527315B48B.jpeg

• Like 2
  • Inimioara 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bună ziua dragilor 😍

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Locuri disponibile de la 19:00 până la 01:00❤️

Vă aștept cu programări în privat 😁💋

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bună dimineața dragilor 😍

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bună dimineața dragilor 😍

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bună ziua dragilor 😍

Posted

Buna ziua,

Dupa o perioada indelungata de absenta am zis ca poate ar fi bine sa las si eu o recenzie pe acest forum, chiar daca este de pe un nou user.

Asa ca o sa va povestesc putin despre vizita la domnisoara intitulata Vanesa, care a avut loc aproximativ 2 saptamani.

Locatie: 6/7 , in Manastur, la parterul unui bloc vechi, cred cu 4 etaje, pe una din strazile perpendiculare pe str. Mehedinti. Apartament inchiriat pe Airbnb, mobilat intr-un stil mai vechi. Bineinteles lipsa papuci de casa (eu nu prea inteleg acest lucru) si cu probleme la robinetul de apa calda (adica daca nu esti putin atent te poti opari). Loc de parcare am gasit in zona.

Domnisoara: 7, cu un plus pentru sani dar un minus pentru corp (nu sunt neaparat fan skinny) si cu o fata banala / normala. Ce vezi in poze aia primesti cu mentiunea ca sunt retusate putin.

Atitudine: 0. Totul a inceput de la intrare, unde domnisoara mi-a atras atentia de ce nu am intrat cu papucii pe prosopul care era pus jos (de parca eu aveam de unde stii de ce este acel prosop acolo). Se vedea pe fata ei ca este vadit nemultumita sau nu-i convine ceva. Am pus totul pe seama unui moment mai prost.  M-am conformat urcandu-ma cu papucii pe prosop si am inceput sa ma dezbrac, timp in care domnisoara a luat un scaun sub fund si si-a bagat ochii in telefon. Am incercat sa fac conversatie, am intrebat-o daca ii ok si mi-a spus ca asteapta sa ma dezbrac, bineinteles cu ochii in telefon. M-am dezbracat, am platit pentru o ora cu FK si, pentru ca stateam ca prostu in picioare in chiloti, in timp ce ea era cu ochii in telefon, m-am cerut la dus. Aici, dupa cum spuneam probleme cu apa calda, daca dai putin prea tare drumul la robinet risti sa te oparesti. 

Dupa dus m-am intors in bucatarie unde domnisoara tragea de zor dintr-o tigara electronica (un alt lucru care mi-i s-a parut deplasat mai ales ca sunt nefumator ... avea posibilitatea ca inainte de actiune sa foloseasca apa de gura) si, cand m-a vazut a purces spre camera. Camera, cu un pat in mijlocul ei si cu lumina difuza era acceptabila pentru aceasta indeletnicire. Se dezbraca si se pune in pat langa mine moment in care imi spune ca la FK sa nu-i bag limba in gura si sa nu utilizez prea multa saliva ca nu-i place. Incepem sa ne sarutam si bineinteles ca se intrerupe de cateva ori pe motiv ca ba ii prea multa saliva, ba ca ii bag limba in gura ... In fine ... mai mult ea a fost cu limba in gura mea. I-am mangaiat corpul, dupa cum spuneam sanii sunt frumosi si are un fund micut frumos. Accepta degete pe si in pasarica si chiar a parut ca ii place, timp in care se juca cu juniorul. Dupa o perioada a inceput sa-mi faca oral si dupa aprox 2-3 minute s-a ridicat sa trecem la normal. Pune prezervativul, ia lubrefiant si pune pe capul penisului, intind lubrefiantul pe prezervativ moment in care izbucneste ca ce intind lubrefiantul, ca ea a zis sa nu-l intind (poate a zis ceva dar nu eram atent), ca toti barbatii facem asa, ca ea stie dar noi barbatii nu stim ca ea se irita si prostii dinastea. Moment in care efectiv mi-a murit ... In fine, am incercat sa o mai ridic dar nu a mers. I-am zis sa incepem din nou cu FK si sa ma termine manual ceea ce s-a si intamplat dupa cateva minute. M-am spalat putin, m-am imbracat si apoi am plecat, bineinteles in tot acest timp domnisoara fiind cu ochii in telefon. Bineinteles ca a si trantit usa dupa mine ...

Note:

Domnisoara: 7

Atitudine: 0 Sincer nu stiu ce cauta in "meseria" aceasta.

FK: 6

ON: 7

NP: 0

De revenit: HELL NO. Pierdere de timp si de bani.

Spor la ciocanit si sange in instalatie!

• Like 1
  • Confuz 1
  • Oras:Cluj-napoca
  • Oras:Cluj-napoca
Posted

Am fost la 17 astăzi. Ești frumușică si micuță. Mai vin. Scuze ca am terminat mai greu.

• Inimioara 1
Posted

Am vrut sa trec in seara asta pe la ea, dar din pacate nu accepta 17cm si peste. Asa ca cei care nu vreti surprize neplacute si sunteti dotati, skip. 

Numai bine!

• Telefon: a_l_e_x69
  • Oras:Cluj
  • Telefon: a_l_e_x69
  • Oras:Cluj
Posted

Vizitat titulara undeva print toamna..... ma convins din poze si unele dintre servicii dar am plecat putin dezamagit..

Oralul - prea multi dinti ...Deepthroat asa si asa ....daca o inpingeam cu mana mi-a atras atentia ca nu e cazul si face cum poate.... o pun pe marginea patului pt un facefuck unde nu resista mai mult de 3-4 min....

Normal - LOT se misca fara chef.... soldatul dadea semne de plictiseala o pun misionar incep sa dau un ea si vad ca are un disconfort o intreb daca e ok spune ca da dar vedeam pe maini si pe fata ca nu e ok..... trecem inapoi la oral se chinuie sa ma termine ...nu reuseste o iau manual in timp ce ea are grija de sateliti si termin cumva CIM.... Platit 1 ora cu extra servicii...

E simpatica, poate am prins-o eu intr-un moment prost sau nu a fost chimie....

Nu ma convins sa revin inca....

P.S.

Mi-e dor de Annemona :) 

• Like 1
  • Confuz 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bună ziua dragilor ❤️

Am revenit la voi în oraș, voi fi disponibilă de la 18:00 până la 01:00😁💋

Aștept programările voastre pe Whatsapp 😘

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bună ziua dragilor 🤗💋

Astăzi am locuri disponibile de la ora 16:00 până la ora 01:00 😁

Aștept programările voastre pe WhatsApp 😘

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bună ziua dragilor 🤗💋

Astăzi am locuri disponibile de la ora 13:00 până la ora 01:00 😁

Aștept programările voastre pe WhatsApp 😘

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bună dimineața dragilor 🤗💋

Astăzi am locuri disponibile de la ora 12:00 până la ora 00:00 ❤️

Aștept programările voastre pe WhatsApp 🤗

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

💦💋😏

IMG_2632.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bună dimineața dragilor!❤️

Astăzi sunt disponibil de la ora 11:00 până la ora 00:00🤗

Aștept programările voastre în privat 😘

Posted

Am vizitat minunăția asta de față când era la Sibiu, acum câteva săptămâni. O recomand din suflet, cui îi place slim si teen like.

Locația nu o dezbat, era alt oraș.

E o fată vorbăreață și pasională. Ori ai chimie cu ea, ori nu ai. Ai ce povesti, se deschide și poveste cu pasiune. Nu e nimic forțat sau artificial acolo . Are naivitatea frumoasă specifică vârstei, pt mine, un vulpoi bătrân, a fost distractiv și plăcut 

Eu am stat o ora și jumătate și am reușit două finalizări cu ea. Ceea ce e dar.

Acțiunea e senzație. Ea e micuța, are niște sani mici dar foarte fermi și frumoși. Foarte pe gustul meu. Piele întinsă, fundulet mic și tare. Îmi e dor de el, scriind acum.

La prima finalizare, FK a fost timid. Dar la a doua finalizare, după ce e fost confortabilă cu mine, a fost pasional.

Oralul NP a fost Deep, Deep. Nu poate susține Deep non stop, dar încearcă și îi iese un oral deep tare. Mie mi a plăcut enorm.

La sex, eu am făcut LOT cu ea și te fute te îți sar capacele. Are energia specifică vârstei și știe să își miște șoldurile alea micuțe. Dacă o iei de buci, iese ceva minunat. Și să o vezi în oglindă (in Sibiu avea oglinda mare în camera), cum stă ea micuța deasupra ta și cum se trage în tine, e erotic tare.

Pt mine e o experiență super faină și e pe lista mea de preferate. Doar să ai chimie cu ea.

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted
Acum 3 minute, tenache27 a spus:

Am vizitat minunăția asta de față când era la Sibiu, acum câteva săptămâni. O recomand din suflet, cui îi place slim si teen like.

Locația nu o dezbat, era alt oraș.

E o fată vorbăreață și pasională. Ori ai chimie cu ea, ori nu ai. Ai ce povesti, se deschide și poveste cu pasiune. Nu e nimic forțat sau artificial acolo . Are naivitatea frumoasă specifică vârstei, pt mine, un vulpoi bătrân, a fost distractiv și plăcut 

Eu am stat o ora și jumătate și am reușit două finalizări cu ea. Ceea ce e dar.

Acțiunea e senzație. Ea e micuța, are niște sani mici dar foarte fermi și frumoși. Foarte pe gustul meu. Piele întinsă, fundulet mic și tare. Îmi e dor de el, scriind acum.

La prima finalizare, FK a fost timid. Dar la a doua finalizare, după ce e fost confortabilă cu mine, a fost pasional.

Oralul NP a fost Deep, Deep. Nu poate susține Deep non stop, dar încearcă și îi iese un oral deep tare. Mie mi a plăcut enorm.

La sex, eu am făcut LOT cu ea și te fute te îți sar capacele. Are energia specifică vârstei și știe să își miște șoldurile alea micuțe. Dacă o iei de buci, iese ceva minunat. Și să o vezi în oglindă (in Sibiu avea oglinda mare în camera), cum stă ea micuța deasupra ta și cum se trage în tine, e erotic tare.

Pt mine e o experiență super faină și e pe lista mea de preferate. Doar să ai chimie cu ea.

Mulțumesc frumos pentru recenzie 🤗❤️

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bună dimineața dragilor!❤️

Astăzi sunt disponibil de la ora 13:00 până la ora 00:00🤗

Aștept programările voastre în privat 😘