Sari la conținut

INDISPONIBILĂ 💎Amalia 💎👉 0775399183👈

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Buna seara dragi colegi si colege. Oare avem vreun coleg care a trecut pe la aceasta domnita? Prezinta interes, sunt sigur ca sunt printre voi care ati fost, poate vreti sa impartasiti experienta. Mi-ar placea foarte mult sa o vizitez dar parca as vrea sa aud cate ceva inainte. Seara extraordinara va doresc. 

• Haha 1
  • Amalia06 a schimbat titlul în INDISPONIBILĂ 💎Amalia 💎👉 0775399183👈
  • Oras:oriunde
  • Oras:oriunde
Postat
Acum 14 minute, Bug01 a spus:

Buna seara dragi colegi si colege. Oare avem vreun coleg care a trecut pe la aceasta domnita? Prezinta interes, sunt sigur ca sunt printre voi care ati fost, poate vreti sa impartasiti experienta. Mi-ar placea foarte mult sa o vizitez dar parca as vrea sa aud cate ceva inainte. Seara extraordinara va doresc. 

Mergi si baga o fisa.😁

Apoi ne spui si noua cum a fost. Cateodata unul dintre noi trebuie sa se sacrifice.😁😁

• Oras:Brașov
Postat

Bună dimineața dragilor am început activitatea ❤️❤️vă aștept să bem cafeluța împreună 🫣pupicii Amalia 😘😘

Postat

👉Locuri libere dragilor 👈

Va aștept în privat cu drag 🥰

IMG_0155.jpeg

Postat

Disponibilă pentru Programării ❤️❤️

Va aștept cu drag în privat 🥰

SERVICII🤤 

Oral Protejat 🍌 Neprotejat 🍌 În Funcție de Igienă ( Bubițe , eczeme , mirosuri , etc )

Oral NP ( extra 50)  

Atingeri, mângâierii 
Sex Normal ( Doar Protejat ) 
69, limbute 👅
Sex între sâni
Sex În Toate Pozițiile 
Masaj de Relaxare
COB 
Finalizare Corporală ,Sâni ,Fund 
Handjob 🤚
Footjob 🦶
FootFetish 🦵
Sexy Outfit-Uri
 Dominare hard S au soft contra cost în funcție de cerințele voastre 😍 ( Prețul se discută în privat ) 

NU FAC FK, FINALIZARE ORAL, FACIALĂ, ANAL

🎁30 min - 150 ( 1 Finalizare )

🎁60 min - 300( 2 Finalizări )

Va aștept cu mare drag🤗 pe whatsapp  🤳pentru programări 😍

Postat

🧨Locuri libere 🧨

❤️❤️Disponibilă până la ora 00:30 ❤️❤️

Postat

Salutare!

Așa cum am zis pagina anterioară am vizitat azi fata. Sa fiu scurt și cuprinzător dau notele:

- Aspect: frumușică la fata, ok la corp, sânii mari , sunt puțin lăsați, per total i-aș da un 9. Pozele reflecta realitatea. 

- Comportament: e sociabila, te primește ok, comunica, da indicații clare despre locație și nu te simți grăbit. De apropiere nu se pune problema, mai ales că a fost prima vizita. Per total ar fi tot de un 8.

-Servicii: Op și No, stilul clasic, nu se diferențiază cu nimic de majoritatea, dar nu te grăbește și nu strâmbă din nas. Și aici tot cu 8 o sa notez.

-Apartament: Curat, prosop, geluri de dus, mobilat ok, primeste nota maxima pentru destinația lui. Mai mult nu ai nevoie. Deci nota 10. Este ușor de găsit și chiar în regula.

Per total merita vizitata, tariful este ok, nici nu poți să emiți pretenții  la banii ăștia. Fata e ok, raport calitate preț bun.

Așteptăm și alte păreri!

• Inimioara 1
  • Oras:Selimbar
Postat
Acum 3 ore, dreamcatcher80 a spus:

Bună @Amalia06, ești cumva în Giurgiu? E un anunț pe publi cu pozele tale pe acest oraș.

Cred ca din Giurgiu era venita la Bv

• Minus 1
Postat
La 30.10.2025 la 19:18, passatb6xxx a spus:

Salutare!

Așa cum am zis pagina anterioară am vizitat azi fata. Sa fiu scurt și cuprinzător dau notele:

- Aspect: frumușică la fata, ok la corp, sânii mari , sunt puțin lăsați, per total i-aș da un 9. Pozele reflecta realitatea. 

- Comportament: e sociabila, te primește ok, comunica, da indicații clare despre locație și nu te simți grăbit. De apropiere nu se pune problema, mai ales că a fost prima vizita. Per total ar fi tot de un 8.

-Servicii: Op și No, stilul clasic, nu se diferențiază cu nimic de majoritatea, dar nu te grăbește și nu strâmbă din nas. Și aici tot cu 8 o sa notez.

-Apartament: Curat, prosop, geluri de dus, mobilat ok, primeste nota maxima pentru destinația lui. Mai mult nu ai nevoie. Deci nota 10. Este ușor de găsit și chiar în regula.

Per total merita vizitata, tariful este ok, nici nu poți să emiți pretenții  la banii ăștia. Fata e ok, raport calitate preț bun.

Așteptăm și alte păreri!

Mulțumesc frumos pentru vizită și te aștept cu drag oricând dorești! ❤️

• Inimioara 1
Postat
Acum 8 ore, dreamcatcher80 a spus:

Bună @Amalia06, ești cumva în Giurgiu? E un anunț pe publi cu pozele tale pe acest oraș.

Activez în mai multe orașe ! Posibil să fii rămas activ din neatenție ! 

Postat

Vezi ca se activeaza automat anuntul tau, am crezut ca ai revenit

• Minus 1

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
La 31.10.2025 la 22:40, Amalia06 a spus:

Activez în mai multe orașe ! Posibil să fii rămas activ din neatenție ! 

Poate n-ar fi rău să îți faci topic și pe GR daca activezi și acolo. Eu cu siguranță as fi interesat.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...