jeimsHant Reputație: 199 Postat Octombrie 17 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 17 De ceva vreme chiar mă bântuie sa deschid un cont OnlyFans. Și pe voi? Ar o idee sau doar sexul frumos are succes. De promovare m-a ocupa personal. 1
Membru Premium altadata Reputație: 4650 Postat Octombrie 17 Oras:oriunde Oras:oriunde Membru Premium Postat Octombrie 17 Acum 2 ore, jeimsHant a spus: De ceva vreme chiar mă bântuie sa deschid un cont OnlyFans. Și pe voi? Ar o idee sau doar sexul frumos are succes. De promovare m-a ocupa personal. Te crezi Jason Luv??😁😁 Este de incercat, dar implica niste cheltuieli in plus. Fetele care accepta filmari pentru contul lor de only, probabil iti vor cere sa cotizezi pentru filmari, eventual, sa publice si pe contul lor filmuletele. Poti incerca, daca nu ai ce face cu banutii!😁😁 Nu ești plătită la oră. Ești plătită pentru valoarea care o aduci orei.
jeimsHant Reputație: 199 Postat Octombrie 17 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Octombrie 17 Acum 1 minut, altadata a spus: Te crezi Jason Luv??😁😁 Este de incercat, dar implica niste cheltuieli in plus. Fetele care accepta filmari pentru contul lor de only, probabil iti vor cere sa cotizezi pentru filmari, eventual, sa publice si pe contul lor filmuletele. Poti incerca, daca nu ai ce face cu banutii!😁😁 M-am uitat la rata de promovare la Bac, am căutat rata de angajare 18-25 de ani pe sex feminin. Potențial este. Nu musai sa colaborez cu vreo diva. Doar să ne înțelegem la procente 1
g82s2 Reputație: 2 Postat Octombrie 17 Postat Octombrie 17 Intreaba fetele cu OF. Majoritatea nu fac cat o zi de munca obisnuita.
Membru Premium altadata Reputație: 4650 Postat Octombrie 17 Oras:oriunde Oras:oriunde Membru Premium Postat Octombrie 17 Acum 1 minut, jeimsHant a spus: M-am uitat la rata de promovare la Bac, am căutat rata de angajare 18-25 de ani pe sex feminin. Potențial este. Nu musai sa colaborez cu vreo diva. Doar să ne înțelegem la procente Evident ca piata exista, pe saracia asta, 🙈 😁 Deschide topic si cauta colaborare.😁 Vezi ce iese! Succes!👍 Nu ești plătită la oră. Ești plătită pentru valoarea care o aduci orei.
Gunoiul Reputație: 39 Postat Octombrie 17 Postat Octombrie 17 De ce nu incerci sa managerezi niște fete? Iti trebuie doar un amarat de bmw 2
jeimsHant Reputație: 199 Postat Octombrie 17 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Octombrie 17 1 oră în urmă, Gunoiul a spus: De ce nu incerci sa managerezi niște fete? Iti trebuie doar un amarat de bmw Ar fi in contradicție legea. Și....marca BMW (cu 5 excepții)îmi provoacă mari regurgitații
eternalbored Reputație: 2 Postat Octombrie 17 Oras:Corona Oras:Corona Postat Octombrie 17 Depinde de ce amploare vrei sa ai la inceput, ideal ar fi sa tintesti tarile vorbitoare de engleza si europa de vest dar asta o sa iti ocupe cam mult timp pe partea de chatting. Orele bune incep de pe seara pana spre dimineata raportat la fusul nostru orar. Promovarea e cea mai importanta si cum vrei sa iti construiesti tu strategia de continut/vanzare. Ar trebui sa cauti automatizari in domeniu sa te scuteasca de munca repetitiva. Recomand sa te documentezi bina ca urme pe net raman pe vecie dupa ce continutul a fost incarcat. Modele masculine care castiga bine in piata sunt asa ca poti sa bagi o fisa.
jeimsHant Reputație: 199 Postat Octombrie 17 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Octombrie 17 Da chiar o sa bag o fisa
gezuka Reputație: 63 Postat Octombrie 19 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 19 On 10/17/2025 at 11:16 PM, jeimsHant said: Da chiar o sa bag o fisa Eu am incercat, am si facut content de calitate, dar este greu sa gasesti fete in continuare.... Trebuie sa calatoresti mult.
jeimsHant Reputație: 199 Postat Octombrie 19 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Octombrie 19 Acum 8 ore, gezuka a spus: Eu am incercat, am si facut content de calitate, dar este greu sa gasesti fete in continuare.... Trebuie sa calatoresti mult. Sau sa un buget atractiv pentru partenere. Mergi pe minus la început și pe urmă reglezi din proțap 1
jeimsHant Reputație: 199 Postat Octombrie 21 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Octombrie 21 Atunci hai sa reformulăm:daca unei fete de aici îi surâde ideea de a crea conținut, sa de-a un mesaj privat. Că sunt deschis la discuții 1
Membru Premium altadata Reputație: 4650 Postat Octombrie 21 Oras:oriunde Oras:oriunde Membru Premium Postat Octombrie 21 Acum 11 ore, jeimsHant a spus: Atunci hai sa reformulăm:daca unei fete de aici îi surâde ideea de a crea conținut, sa de-a un mesaj privat. Că sunt deschis la discuții Unde sa-ti dea mesaj privat, nu ai cont platit, ca sa ai acces la mesagerie. Eu zic, sa le contactezi tu pe ele. Vezi ca sunt cateva fete care au cont de only. Poate gasesti vreo una interesata de vreo colaborare.😁 Maine vine si madam Andreea, poate o convingi sa faceti vreo combinatie. Doar iti este datoare.😁😁 Aaaaa....stai, ea vinde filmulete....🙈😁 Vezi, poate iar trimiti avans pe Revolut.😁😁 1 Nu ești plătită la oră. Ești plătită pentru valoarea care o aduci orei.
jeimsHant Reputație: 199 Postat Octombrie 22 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Octombrie 22 Maestre, morții se dezgroapă după 7 ani. Andreea nu e datoare cu nimic. Ce a fost, e in trecut. E alegerea ei daca ne vedem sau nu 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum