EViataGrele Reputație: 97 Postat Octombrie 22 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 22 Salutare! Poate nu inteleg eu cum functioneaza treaba sau poate e o problema, dar vad ca nu mi se contorizeaza numarul de postari de pe forum. Apar cu 13 de ceva timp si orice postez nou nu este contorizat. Stiti cumva ce se intampla? 1
Membru Premium robert11111 Reputație: 2785 Postat Octombrie 22 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Membru Premium Postat Octombrie 22 1 minute ago, EViataGrele said: Salutare! Poate nu inteleg eu cum functioneaza treaba sau poate e o problema, dar vad ca nu mi se contorizeaza numarul de postari de pe forum. Apar cu 13 de ceva timp si orice postez nou nu este contorizat. Stiti cumva ce se intampla? Ce postezi la DG nu se contorizeaza! 1 Per aspera ad astra
Al3csandru Reputație: 1858 Postat Octombrie 22 Postat Octombrie 22 Acum 4 minute, EViataGrele a spus: Salutare! Poate nu inteleg eu cum functioneaza treaba sau poate e o problema, dar vad ca nu mi se contorizeaza numarul de postari de pe forum. Apar cu 13 de ceva timp si orice postez nou nu este contorizat. Stiti cumva ce se intampla? mai scrie și aici👆 1
EViataGrele Reputație: 97 Postat Octombrie 22 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Octombrie 22 3 minutes ago, robert11111 said: Ce postezi la DG nu se contorizeaza! Deci orice e in discutii generale nu este contorizat? Are sens cumva, ca vad unii baieti cum rup fazanu :)) 1
Membru Premium robert11111 Reputație: 2785 Postat Octombrie 22 Oras:Booty Bay Oras:Booty Bay Membru Premium Postat Octombrie 22 1 minute ago, EViataGrele said: Deci orice e in discutii generale nu este contorizat? Are sens cumva, ca vad unii baieti cum rup fazanu :)) Da, e un topic pe undeva care explica ratiunea din spatele acestei schimbari. Pe scurt, se contorizeaza doar ce postezi pe topicul fetelor. Recomandabil sa fie recenzii!✌️ Per aspera ad astra
EViataGrele Reputație: 97 Postat Octombrie 22 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Octombrie 22 Gata inteleg, multumesc pentru raspunsuri domnilor. Se poate inchide. 1
WABAKiiJR Reputație: 752 Postat Octombrie 24 Oras:San Antonio, Texas Oras:San Antonio, Texas Postat Octombrie 24 Nu se contorizează posturile la discuții generale, în rest în altă parte da. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum