Jump to content

Stapana dominatoare Alice 0721734835

Recommended Posts

• Oras:Romania
Posted
Acum 7 ore, djbobo00 a spus:

Am fost eu la ea in 2023 când a vizitat Bacăul. E corpolentă(gen BBW cu fund mare)dar are o față frumoasă . Ca atitudine e super ok. Se vede că îi place să domine și face lucrul asta cu plăcere. Are accesorii diverse mărimi(strap-on, dildo) plus clești, ace, sfori pentru imobilizare etc și spunea că în București are și mai multe chestii pe care nu le-a luat cu ea in deplasare. Prețul a fost 300 ora pt ședința hard. 

• Oras:hunedoara
  • Oras:hunedoara
Posted
Acum 14 ore, borussia a spus:

Am fost eu la ea in 2023 când a vizitat Bacăul. E corpolentă(gen BBW cu fund mare)dar are o față frumoasă . Ca atitudine e super ok. Se vede că îi place să domine și face lucrul asta cu plăcere. Are accesorii diverse mărimi(strap-on, dildo) plus clești, ace, sfori pentru imobilizare etc și spunea că în București are și mai multe chestii pe care nu le-a luat cu ea in deplasare. Prețul a fost 300 ora pt ședința hard. 

Mersi, dar pozele nu sunt ale ei asai? Ca in pozele alea arata ff bine

Posted
Acum 3 ore, djbobo00 a spus:

Mersi, dar pozele nu sunt ale ei asai? Ca in pozele alea arata ff bine

Nu sunt ale ei, dar nu sunt nici departe de realitate. E puțin mai plină decât sugerează pozele alea, cel puțin așa era acum doi ani și jumătate 🙂

• Oras:București
  • Oras:București
Posted
Acum 20 minute, kasian2 a spus:

Mai S a scris despre ea , și nu lucruri bune 

Aici va contrazic pe toți..eu am fost de 3 ori la ea...femeia este undeva curvy bbw, dar senzațională, si frumoasă și sexi...pentru pasionații de footfetish, are și niște picioare minunate și pentru cei pasionați de trampling, o ajuta kg, chiar știe sa frământe în picioare sa-i ceri mila!🥰🥰🥰

Posted

Eu nu te contrazic , doar ca stiu ca am citit și probabil cei interesați pot cauta și afla mai multe de la cei care au mai fost la ea 

Posted

Eu mi-am spus părerea sincer. In afară de faptul că are cateva kilograme in plus, nu prea ai ce-i reproșa. Igiena ok, atitudine foarte autoritară(dacă ceri asta), experiență, plus că se vede in privirea ei că-i face realmente plăcere să domine. Iar prețul o situează peste tot ce e pe piața la momentul ăsta. Cu 300 de lei poți avea parte de o ședință de dominare hard care durează o oră!