Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 31 Postat Octombrie 31 Buna, 💗Numele meu este Emma , am 27 ani, si sunt o frumoasa blonda educata, pasionala si senzuala.💗 Am 1.60m si 50kg, sunt o fire sociabila si prietenoasa si imi place sa ofer companie de calitate doar persoanelor educate si cu bun simt, care stiu sa aprecieze calitatea si rafinamentul. Ofer si doresc sa primesc respect, seriozitate, igiena maxima si discretie totala. Daca ti-am starnit interesul si te regasesti in descrierea de mai sus, te astept cu drag in locatia mea discreta si curata , pentru a-ti oferi momente frumoase. 👑 Locatia 👑 👑 Bartolomeu Avangarden 3 - Strada Lenedei nr 27 Bloc B76 👑 Serviciile pe care le ofer sunt : ❣️ Sex normal protejat ❣️ ❣️ Sex oral neprotejat (in functie de igiena) ❣️ ❣️ Finalizare corporala (doar la o ora) ❣️ ❣️ Masaj de relaxare (doar la o ora) ❣️ ❣️ Masaj erotic (doar la o ora) ❣️ ❣️ Foot fetish ❣️ ❣️ URO ❣️ ❣️ Atingeri, mângâieri, sarutari corporale ❣️ ❣️ Deep (in functie de dimensiune) ❣️ ❣️ Hardcore sex (in limita bunului simt) ❣️ 💸 Preturi 💸 🩷 200 o finalizare - 30 minute 🩷 400 doua finalizari - 60 minute ❗Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii❗ ⛔ NU ACCEPT PERSOANE CU ACESORII PRECUM BILE, CANAMICINA, ETC. ⛔ PERSOANE SUB INFLUENTA ALCOOLULUI SAU A ALTOR SUBSTANTE ⛔ PERSOANE FARA CEI 7 ANI DE ACASA ⛔ ❤️ Va astept cu drag sa ne cunoaștem și sa ne simțim bine impreuna! 📞 Pentru programari, ma puteti contacta atat telefonic, cat si pe WhatsApp la numarul de telefon: 0784493073 👑 Am si Colega 👑 Fac confirmari cu apel wideo pe whatsapp ! Pupici
altadata Reputație: 4805 Postat Octombrie 31 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Octombrie 31 Acum 12 minute, EmmaXx a spus: Buna, 💗Numele meu este Emma , am 27 ani, si sunt o frumoasa blonda educata, pasionala si senzuala.💗 Am 1.60m si 50kg, sunt o fire sociabila si prietenoasa si imi place sa ofer companie de calitate doar persoanelor educate si cu bun simt, care stiu sa aprecieze calitatea si rafinamentul. Ofer si doresc sa primesc respect, seriozitate, igiena maxima si discretie totala. Daca ti-am starnit interesul si te regasesti in descrierea de mai sus, te astept cu drag in locatia mea discreta si curata , pentru a-ti oferi momente frumoase. 👑 Locatia 👑 👑 Bartolomeu Avangarden 3 - Strada Lenedei nr 27 Bloc B76 👑 Serviciile pe care le ofer sunt : ❣️ Sex normal protejat ❣️ ❣️ Sex oral neprotejat (in functie de igiena) ❣️ ❣️ Finalizare corporala (doar la o ora) ❣️ ❣️ Masaj de relaxare (doar la o ora) ❣️ ❣️ Masaj erotic (doar la o ora) ❣️ ❣️ Foot fetish ❣️ ❣️ URO ❣️ 💸 Preturi 💸 🩷 200 o finalizare - 30 minute 🩷 400 doua finalizari - 60 minute ❗Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii❗ ⛔ NU ACCEPT PERSOANE CU ACESORII PRECUM BILE, CANAMICINA, ETC. ⛔ PERSOANE SUB INFLUENTA ALCOOLULUI SAU A ALTOR SUBSTANTE ⛔ PERSOANE FARA CEI 7 ANI DE ACASA ⛔ ❤️ Va astept cu drag sa ne cunoaștem și sa ne simțim bine impreuna! 📞 Pentru programari, ma puteti contacta atat telefonic, cat si pe WhatsApp la numarul de telefon: 0784493073 👑 Am si Colega 👑 Pupici 💋💋💋 Buna! Cam sumara descrierea! 😁 CIM, FK, Anal? Ai mai lucrat pe undeva?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 31 Postat Octombrie 31 Acum 20 minute, altadata a spus: Buna! Cam sumara descrierea! 😁 CIM, FK, Anal? Ai mai lucrat pe undeva? Buna , nu fac aceste servicii 😘 Am mai lucrat la Sibiu
altadata Reputație: 4805 Postat Octombrie 31 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Octombrie 31 Acum 41 minute, EmmaXx a spus: Am mai lucrat la Sibiu Si in Germania! 😁 Sau pozele tale au lucrat pe acolo.😁 Iti recomand sa faci niste poze cu telefonul in locatie si sa le pui aici. Astea sunt deja folosite 😁 https://snatchlist.com/neu/maria.10860/ 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 31 Postat Octombrie 31 Acum 2 ore, altadata a spus: Si in Germania! 😁 Sau pozele tale au lucrat pe acolo.😁 Iti recomand sa faci niste poze cu telefonul in locatie si sa le pui aici. Astea sunt deja folosite 😁 https://snatchlist.com/neu/maria.10860/ Pozele sunt informative din motive personale dar fac confirmari cu apel video ! 😘
Membru Premium jeimsHant Reputație: 334 Postat Octombrie 31 Oras:Brasov Oras:Brasov Membru Premium Postat Octombrie 31 Pai daca vii cu cioara vopsita in alb și spui că e porumbelul păcii, eu te propun la categoria țepare, de evitat și ședere puțină in Brașov îți doresc. Cum adică, pozele sunt informative???? Nu ai km reali, nu bați,nu troncăni? Fără accident? Ești de evitaaaaaat 1
Loveanal Reputație: 100 Postat Octombrie 31 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 31 Poze false drum bun pe Publi Clar de Evitat .
Membru Premium jeimsHant Reputație: 334 Postat Octombrie 31 Oras:Brasov Oras:Brasov Membru Premium Postat Octombrie 31 Colega tot poze informative are?
Loveanal Reputație: 100 Postat Octombrie 31 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 31 Acum 17 minute, jeimsHant a spus: Colega tot poze informative are? Obligat .
Membru Premium jeimsHant Reputație: 334 Postat Octombrie 31 Oras:Brasov Oras:Brasov Membru Premium Postat Octombrie 31 Plătim și noi tot informativ.
meganers1 Reputație: -54 Postat Octombrie 31 Oras:Selimbar Oras:Selimbar Postat Octombrie 31 S-a unplut orasul de panarame pe bani multi cu profil informativ 😂😂😂😂 1 1
Membru Premium jeimsHant Reputație: 334 Postat Octombrie 31 Oras:Brasov Oras:Brasov Membru Premium Postat Octombrie 31 De evitat 1
altadata Reputație: 4805 Postat Octombrie 31 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Octombrie 31 Acum 3 ore, EmmaXx a spus: Pozele sunt informative din motive personale dar fac confirmari cu apel video ! 😘 Draga mea, aici nu merge asa, cu poze informative! Fa-ti niste poze cum ti-am sugerat mai sus si punele aici, ca toti futacii sa stie la cine apeleaza.😁 Daca nu doresti, este simplu, anungi la rubrica "de evitat". Abia am deschis-o. Ai fi a doua nominalizare.😁
claudiu2510 Reputație: 34 Postat Octombrie 31 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 31 Acum 5 ore, jeimsHant a spus: Plătim și noi tot informativ. Am bani de la Monopoly, oare accepta ? Sunt informativi 😂😂😂
maxibogger89 Reputație: 94 Postat Octombrie 31 Postat Octombrie 31 8 hours ago, EmmaXx said: Pozele sunt informative din motive personale dar fac confirmari cu apel video ! 😘 Du-te tare
Membru Premium jeimsHant Reputație: 334 Postat Octombrie 31 Oras:Brasov Oras:Brasov Membru Premium Postat Octombrie 31 Și uite așa, din motive personale nu o sa venim sa te futem . Pentru că nu ne plac leprele mincinoase. Că poate și noi o avem de 25cm, dar spunem că de fapt e de 12cm. Că dimensiunea e informativă. Pe final, ce spune o galerie? Lasa-neeeeee, lasa-neeeeeeeeee Și zii lu iuby că a futut meciul cu descrierea și cu pozele informative. Și săracul de el nu o sa mai pună motorina de 50de lei, și nici nu o să-i mai între șeptarii la aparate. Puteți pleca din Brașov și va sunam noi când sa va întoarceți. Sunteți dovada clara a prostiei omenești. Regii @altadata și @LUMIAR aveți legătura. Oana mai găsesc eu vorbe de ocară și să ne cacam pe topicul țeparei 1
EViataGrele Reputație: 97 Postat Noiembrie 1 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 1 Emma, era mai corect daca nu puneai poze deloc decat sa pui poze "informative" sau, pe romaneste, false. Ziceai din prima ca nu vrei sa pui poze "din motive personale" dar faci confirmari pe Whatsapp si cine se risca era problema lui.
LUMIAR Reputație: 1723 Postat Noiembrie 1 Oras:Confort 1 Central Oras:Confort 1 Central Postat Noiembrie 1 7 hours ago, jeimsHant said: Și uite așa, din motive personale nu o sa venim sa te futem . Pentru că nu ne plac leprele mincinoase. Că poate și noi o avem de 25cm, dar spunem că de fapt e de 12cm. Că dimensiunea e informativă. Pe final, ce spune o galerie? Lasa-neeeeee, lasa-neeeeeeeeee Și zii lu iuby că a futut meciul cu descrierea și cu pozele informative. Și săracul de el nu o sa mai pună motorina de 50de lei, și nici nu o să-i mai între șeptarii la aparate. Puteți pleca din Brașov și va sunam noi când sa va întoarceți. Sunteți dovada clara a prostiei omenești. Regii @altadata și @LUMIAR aveți legătura. Oana mai găsesc eu vorbe de ocară și să ne cacam pe topicul țeparei Da-i pace Coane. Fiecare pasare pe limba ei piere. Un simplu boicot este de ajuns ca sa se care de unde a venit, ca doar nu o sa faca foame pe aici. 1
meganers1 Reputație: -54 Postat Noiembrie 1 Oras:Selimbar Oras:Selimbar Postat Noiembrie 1 S-a umplut orasul de Brăila si Galati cu tot cu pesti la pachet, veniti de la tara cu destinatia coresi 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1 Postat Noiembrie 1 Acum 51 minute, meganers1 a spus: S-a umplut orasul de Brăila si Galati cu tot cu pesti la pachet, veniti de la tara cu destinatia coresi Destinatia nu este Coresi . Si sunt venita de la Craiova ! 😘
Membru Premium jeimsHant Reputație: 334 Postat Noiembrie 1 Oras:Brasov Oras:Brasov Membru Premium Postat Noiembrie 1 Și vrei sa futem podeaua sa pe tine? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1 Postat Noiembrie 1 Acum 3 ore, EViataGrele a spus: Emma, era mai corect daca nu puneai poze deloc decat sa pui poze "informative" sau, pe romaneste, false. Ziceai din prima ca nu vrei sa pui poze "din motive personale" dar faci confirmari pe Whatsapp si cine se risca era problema lui. Eu nu știam ca poti sa nu pui poze deloc sunt noua pe contul asta oricum vad ca aici nu mulțumești pe nimeni 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1 Postat Noiembrie 1 Acum 15 minute, altadata a spus: Daca ai fi barbat, cat de atragatoare iti par aceste poze?😁 Esti o cauza pierduta!! 🙈😁 Inainte de toate ar trebui facut contul in asa fel in cat sa nu se ia pozele si atunci cred ca majoritatea ar munci cu poze reale dar tin sa cred ca unele persoane se mai si feresc si nu vor sa se trezească cu pozele lor pe alte site-uri 😉
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum