Jump to content

Milf Andra 0761827662

shshsh

Recommended Posts

• Proffmod changed the title to Milf Andra 0761827662
  • Oras:Slatina
Posted

Am fost eu sâmbătă.

Pozele pot spune că sunt reale, pare puțin rurală sau cel puțin așa am avut eu impresia. 

Se mișcă bine când e peste, am schimbat vero două poziții, nu m-am simțit grăbit, ca și timp între 20 - 25 min, iar locația vizavi de Petrom la Zahana 

PS. E prima dată când scriu aici, acum daca o sa fiu luat în considerare sau nu rămâne de văzut 

• Like 2
Posted

150 finalizarea iar ora cred că 300, nu eram interesat de o oră și nu am fost atent, cat despre anal nu a zis nimic la telefon și nici nu am întrebat 

Posted

Dar răspunde foarte greu la mesaje . Nu stiu cum ai reusit tu sa ajungi la ea ca ma chinui si eu sa ajing la ea ca imi pare interesantă 

Posted

Prima dată a răspuns foarte repede la dar nu a rămas nimic stabili iar la câteva ore având treabă prin zona am sunat-o și a răspuns mai greu atunci, am sunat de vreo două sau trei ori la intervale de 15 min aproximativ 

Posted

Am observat ca prima data a raspuns bine dar acum raspunde mult mai greu . Eu chiar vreau sa ii fac o vizită mai ales ca e si milf ☺️☺️

Posted
Acum 8 ore, popescun a spus:

Cât cere ? Face anal ?

150 finalizare

300 ora

Și nu face anal 

Posted
Posted
1 oră în urmă, Jokerul01 a spus:

Da a fost ok se mișcă bine nu este grăbită chiar jucăușă aș putea spune 

Eu nu reușesc să ma programez la ea nu stiu pana la ce ora lucreaza dar mi-a zis daca pot sa ma duc dimineața . Eu dimineața sunt la munca 

Posted
Acum 53 minute, shshsh a spus:

Eu nu reușesc să ma programez la ea nu stiu pana la ce ora lucreaza dar mi-a zis daca pot sa ma duc dimineața . Eu dimineața sunt la munca 

Dimineața mă duc și eu înainte de muncă la 6:30 sau seara în jur de ora 19

Posted

Am vizitato și eu la fel cum spune colegu mai sus sunt de aceeași părere este grăbită fata pentru a prinde clienți cât mai mulți așa că este de evitat și nu arată ca în poze 

Posted
La 11.11.2025 la 18:46, Fraiser a spus:

Am fost eu sâmbătă.

Pozele pot spune că sunt reale, pare puțin rurală sau cel puțin așa am avut eu impresia. 

Se mișcă bine când e peste, am schimbat vero două poziții, nu m-am simțit grăbit, ca și timp între 20 - 25 min, iar locația vizavi de Petrom la Zahana 

PS. E prima dată când scriu aici, acum daca o sa fiu luat în considerare sau nu rămâne de văzut 

Ce înseamnă ca este rurală . Este de etnie ?

Posted
Acum 1 oră, robertald a spus:

Am vizitato și eu la fel cum spune colegu mai sus sunt de aceeași părere este grăbită fata pentru a prinde clienți cât mai mulți așa că este de evitat și nu arată ca în poze 

Nu a zis nimeni ca este grabita . Din contra ca spus ca nu s-au simțit grăbiți si ca acțiunea durează undeva la 20-25 de min

Guest
Posted

Fata este super. Am vizitat-o și eu la Craiova! Oral de nota 10 , îi place adânc,la normal are niște mișcări incredibile,te îndemână să o fuți cu putere,geme,iar finalizarea a fost pe sâni ei frumoși! Cu siguranță o voi vizita când revine la Craiova! 

Posted
Acum 1 oră, shshsh a spus:

Ce înseamnă ca este rurală . Este de etnie ?

Nu este de etnie, pare așa de la tara sau cel puțin așa am avut eu impresia, nu că ar conta asta sau că e și adevărat

Posted
Acum 3 ore, Fraiser a spus:

Nu este de etnie, pare așa de la tara sau cel puțin așa am avut eu impresia, nu că ar conta asta sau că e și adevărat

Atâta timp cat își face treaba cum trebuie si pleci mulțumit de la ea nu contează daca e de la tara sau nu 

• Like 1
Posted
La 13.11.2025 la 19:29, Stefan172 a spus:

Deci cum e pana la urma? 🤣🤣

Pana la urma ... acum e cam lipsa

Posted
La 11.01.2026 la 1:23, papura voda a spus:

Pe wattsapp zice că s a retras definitiv!

Și de abia se apucase! 😊😊😊

Îmi poți da si mie numărul de telefon , că eu nu îl mai am . Mulțumesc ! 

Posted
La 11.01.2026 la 1:23, papura voda a spus:

Pe wattsapp zice că s a retras definitiv!

Și de abia se apucase! 😊😊😊

Mă ajuți și pe mine cu numărul ? .mulțumesc !