altadata Reputație: 4748 Postat Noiembrie 19 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Postat Noiembrie 19 Chiar acum, JohnnydeepX a spus: Ati deschis un topic cu de evitat la discuții generale care e cam fix..., ma refer la sectiunea de evitat unde topicul era mutat acolo cu toate recenziile, discuțiile etc si stiai de ce sa te ferești, varianta clasică Macar s-a incercat ceva. Daca admini au hotarat ca acele rubrici, utile de altfel, sa le desfiinteze, nu prea ai ce face. Dar ne adaptam si noi.😁
xDonKayNx Reputație: 20 Postat Noiembrie 20 Postat Noiembrie 20 Acum 22 ore, altadata a spus: Stimati colegi din Brasov si nu numai. Va adresez o mare rugaminte. Scriti recenzii la toate fetele pe care le vizitati. Este suficient si cateva randuri. In asa fel ne ajutam intre noi. Cu cat mai multe recenzii sau comentarii, ne putem face cu toti o parere despre o anumita fata. Cred ca a-ti observat cu totii ca unele fete nu au ce cauta in Brasov, datorita prestatiilor slabe. Haideti sa ne ajutam intre noi si sa pastram fetele de calitate si sa excludem pe cele cu prestatie slaba si care nu sunt corecte. Daca nu ne ajutam noi intre noi, ele vor profita si vor pacali pe multi dintre noi. Este suficient si un scurt comentariu din care sa reiasa prestatia fetei, pozitiva sau negativa. Nu v-ati saturat sa fiti tratati cu lipsa de respect cu fast-fuck, servicii slabe, servicii trecute in descriere care nu se fac la fata locului, poze false sau modificate grosolan? Atunci, haideti sa schimbam ceva, sa luam atitudine si sa le excludem pe cele care nu isi fac treaba si sa le pastram pe cele corecte. Dar asta se face numai prin a ne scrie parerea in urma unei vizite. Va multumesc! Încurajez asta si ai perfecta dreptate! Eu din păcate m am cam lăsat de sportul asta in Brasov, foarte rar mai merg, de regula încerc lotul național pe București/Timișoara/Budapesta deoarece in Brasov este foarte slaba piața având in vedere raportul calitate preț, majoritatea practicantelor din Brașov sunt destul de obosite si slab orientate pe client, având in vedere faptul ca la o femeie decenta tre' sa depărteze 500 ron pe ora, fără servicii extra. Știu ca o sa fie colegi care o sa ma contrazică, dar, aia e. Eu nu ma mulțumesc cu puțin si n ar trebui nici voi! Respectați va! La finalul zilei, voi aveti puterea de decizie a banului 😘 1
Loveanal Reputație: 92 Postat Noiembrie 20 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 20 Foarte bună inițiativa și evitate maxim astea care vin 1-2 zile puse pe japcă doar pe făcut bani client după client obosite unele nu fac sa te ferească cel de sus să nimerești la ea sictirită fară chef și lista continuă. 1
jeimsHant Reputație: 275 Postat Noiembrie 20 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 20 Eu as evita și pe cele cu tarife de pe alta planetă. Înainte era mult mai simplu. Imediat o sa coste in plus daca vrei sa te speli sau sa bei un pahar cu apa
Loveanal Reputație: 92 Postat Noiembrie 20 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 20 Acum 5 minute, jeimsHant a spus: Eu as evita și pe cele cu tarife de pe alta planetă. Înainte era mult mai simplu. Imediat o sa coste in plus daca vrei sa te speli sau sa bei un pahar cu apa Clar și alea ele nu știu probabil salariu minim din Romania.
jeimsHant Reputație: 275 Postat Noiembrie 20 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 20 Mai trebuie să facă și foamea. Dorința de îmbogățire rapidă ar trebui să dispară.Daca astea cu preturi mari fac foamea, ori pleacă ori scad prețul 1
altadata Reputație: 4748 Postat Noiembrie 20 Oras:oriunde Oras:oriunde Autor Postat Noiembrie 20 Acum 2 ore, xDonKayNx a spus: Încurajez asta si ai perfecta dreptate! Eu din păcate m am cam lăsat de sportul asta in Brasov, foarte rar mai merg, de regula încerc lotul național pe București/Timișoara/Budapesta deoarece in Brasov este foarte slaba piața având in vedere raportul calitate preț, majoritatea practicantelor din Brașov sunt destul de obosite si slab orientate pe client, având in vedere faptul ca la o femeie decenta tre' sa depărteze 500 ron pe ora, fără servicii extra. Știu ca o sa fie colegi care o sa ma contrazică, dar, aia e. Eu nu ma mulțumesc cu puțin si n ar trebui nici voi! Respectați va! La finalul zilei, voi aveti puterea de decizie a banului 😘 Spre norocul tau, ai posibilitatea de a te deplasa, dar noi cei care suntem stabili aici? Important este sa scriem recenzii la fetele vizitate, oriunde ar fi ele. Numai asa ne ajutam unii pe altii 👍
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum