Jump to content

‼️INDISPONIBILĂ ‼️

Recommended Posts

Guest
Posted
56 minutes ago, dreed said:

papuci și în blugi automat că nu poți rămâne. 

ieri inainte de programare i am spus prin mesaj ca ma poate astepta cum doreste imbracata

nu exista asta sa plece cineva pt ca fata e in blugi...

Posted

Am vizitat si eu pe Sofia, o experienta OK-ish, insa pt serviciile basic nu as vizita iar serviciile extra sunt scumpe si fura la cantar. 

Pozele sunt ale ei, mi sa parut chiar putin mai slaba in realitate, fundul mai mic decat ma asteptam, in poze il evidentiaza prin pozitii. Overal e misto la corp, draguta la fata, vro 25 ani, sanii misto chiar si buzele argumentate, nu par chiar exagerate in realitate. E inedita asa, rar gasesti fata asa slim. Ca atitudine, e semi profi, asa si asa, nu prea vorbareata si putin grabita. 

Ca actiune, destul de buna la oral, buzele alea chiar ca se muleaza bine, insa il face asa incat sa nu prea vezi, si nu rezista mult. La normal, mi-a placut ca nu pune lube, insa e cam pasiva, si inchide ochii, am schimbat 2-3 pozitii clasice. 

Ce nu mi-a placut e ca am platit, 100 lei pt FK, si am primit, 10s - 15s max, mai mult cu buzele la inceput, atat. Pare ca se pricepe la FK, insa a furat grav la cantar, ziceti voi daca se merita. OK poate nu ii o fi placut de mn, nici o problema, inventeza o scuza ca ai mancat usturoi, sau ca ai fost la dentist, si nu tre sa accepti. 

• Like 9
  • Mersi 2
  • Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth
Posted
Acum 2 ore, konn223 a spus:

Am vizitat si eu pe Sofia, o experienta OK-ish, insa pt serviciile basic nu as vizita iar serviciile extra sunt scumpe si fura la cantar. 

Pozele sunt ale ei, mi sa parut chiar putin mai slaba in realitate, fundul mai mic decat ma asteptam, in poze il evidentiaza prin pozitii. Overal e misto la corp, draguta la fata, vro 25 ani, sanii misto chiar si buzele argumentate, nu par chiar exagerate in realitate. E inedita asa, rar gasesti fata asa slim. Ca atitudine, e semi profi, asa si asa, nu prea vorbareata si putin grabita. 

Ca actiune, destul de buna la oral, buzele alea chiar ca se muleaza bine, insa il face asa incat sa nu prea vezi, si nu rezista mult. La normal, mi-a placut ca nu pune lube, insa e cam pasiva, si inchide ochii, am schimbat 2-3 pozitii clasice. 

Ce nu mi-a placut e ca am platit, 100 lei pt FK, si am primit, 10s - 15s max, mai mult cu buzele la inceput, atat. Pare ca se pricepe la FK, insa a furat grav la cantar, ziceti voi daca se merita. OK poate nu ii o fi placut de mn, nici o problema, inventeza o scuza ca ai mancat usturoi, sau ca ai fost la dentist, si nu tre sa accepti. 

Nu stiu daca chiar sunt surori pe bune(ea cu Freya) dar la cum oferă seriviciile(cu un mic plus la oral conf recenziei tale) zici ca sunt surori oricum 😅

• Like 2
  • Haha 1
  • Confuz 1
Posted
Acum 13 ore, konn223 a spus:

Nu ține doar de mine sărutările, doar nu o sa te trag eu spre mine sa te sărut.. o faci tu când crezi și când simți, nu mă feresc niciodată! Sunt chiar curioasă cum voiai să te sărut din doggy🙃

• Haha 2
  • Oras:București
  • Oras:București
Posted
Acum 9 minute, Sofia19 a spus:

Disponibilă până la 21🔥

IMG_3752.jpeg.7a75c876239f2434ef5d90a6d5c4b237.jpeg

😘😍😍

• Inimioara 1
Posted
2 hours ago, Sofia19 said:

Nu ține doar de mine sărutările, doar nu o sa te trag eu spre mine sa te sărut.. o faci tu când crezi și când simți, nu mă feresc niciodată! Sunt chiar curioasă cum voiai să te sărut din doggy

Nici nu am facut doggy, ne-am sarutat doar la inceput si te-ai retras, repede, dupa 10s - 15s, si asta a fost, si era clar ca eu mai vroiam. Apoi evitai, ex. stateai cu capul intr-o parte, la lot nu ai venit in fata, nu te-ai aplecat. Ne dam si noi seama cand nu vrei si nu am mai insistat. 

• Like 4
Guest
Posted
4 hours ago, Sofia19 said:

Sunt chiar curioasă cum voiai să te sărut din doggy🙃

Poziția capragâtuslungus 

Uite un specimen: https://prnt.sc/XXvvlAItAC-S

• Oras:Bucuresti
Posted
On 2/5/2026 at 10:53 AM, Sofia19 said:

Disponibilă până la 21

Practici si Anal?

Posted
Acum 50 minute, SPM37 a spus:

Practici si Anal?

Dacă nu este în servicii înseamnă ca nu fac 🙃

Posted
17 minutes ago, Sofia19 said:

Dacă nu este în servicii înseamnă ca nu fac 🙃

Uff, pacat , tare mult as vrea sa-l iubesc. 

Ps. Multumesc pt raspuns 

• Inimioara 1
Posted
Acum 26 minute, Sofia19 a spus:

IMG_4099.jpeg.3675a857bb9b4af1f7191329abd559e0.jpeg

Superbă ❤️Maine  lucrezi ?

• Inimioara 1
Posted

Neața lume❤️

Disponibilă până la 21

IMG_4046.jpeg.99e9b63016a13ce5084892f11e046156.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 7
Guest
Posted
On 2/7/2026 at 1:52 PM, konn223 said:

Nici nu am facut doggy, ne-am sarutat doar la inceput si te-ai retras, repede, dupa 10s - 15s, si asta a fost, si era clar ca eu mai vroiam. Apoi evitai, ex. stateai cu capul intr-o parte, la lot nu ai venit in fata, nu te-ai aplecat. Ne dam si noi seama cand nu vrei si nu am mai insistat. 

multumesc colegule 👍