este Reputation: 182 Posted July 25 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Posted July 25 Am vizitat-o de mai multe ori pe fata. Este o alegere corecta, intr-o zona centrala. Corp: 8 Oral: 9-9.5 - foarte bun, din punctul meu de vedere Normal: 9, se misca bine, accepta pozitii, este slim Docila, are o voce frumoasa si calma, ezte o prezenta placuta. Merita revenirea, raportul calitate-pret fiind bun. 2 1
Sofia19 Reputation: 2255 Posted July 25 Author Posted July 25 Acum 3 ore, este a spus: Am vizitat-o de mai multe ori pe fata. Este o alegere corecta, intr-o zona centrala. Corp: 8 Oral: 9-9.5 - foarte bun, din punctul meu de vedere Normal: 9, se misca bine, accepta pozitii, este slim Docila, are o voce frumoasa si calma, ezte o prezenta placuta. Merita revenirea, raportul calitate-pret fiind bun. Multumesc ❤️😍
Sofia19 Reputation: 2255 Posted July 26 Author Posted July 26 Neața dragii mei Diaponibila și astăzi 😍 De la 11 la 21 Locatie: Ion campineanu 31 bloc 4 scara 4 2
Sofia19 Reputation: 2255 Posted July 27 Author Posted July 27 Disponibilă de la 11 la 21 Locatie: Ion campineanu 31 bloc 4 scara 4 1 5
Sofia19 Reputation: 2255 Posted July 28 Author Posted July 28 Ultima zi Disponibila de la 11 la 21 Locatie: Ion campineanu 31 bloc 4 scara 4 1
2p-o.banca Reputation: 11 Posted August 18 Posted August 18 Mai lucreaza pe undeva tipa ? Sau a inchis portile ?
awokeone10 Reputation: 11382 Posted August 19 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Posted August 19 Acum 8 ore, 2p-o.banca a spus: Mai lucreaza pe undeva tipa ? Sau a inchis portile ? E in concediu de odihna 3
andreigheorg Reputation: 11 Posted August 31 Oras:Constanta Oras:Constanta Posted August 31 Salut. Mai revine fata asta din concediu?
Recommended Posts