Jump to content

❌INDISPONIBILĂ ❌

Recommended Posts

• Telefon: 0765547767
  • Oras:Targu Mures
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

‼️‼️Bună dragilor, am ajuns la voi cateva zile ‼️‼️

Mă numesc Giulia, Am 25 de ani , 1,65 inaltime , 55 de kg 🤤❤️

Preturile mele sunt:
▪️200 Ron o finalizare 
▪️400 Ron o ora 
Serviciile mele:
▪️Oral(in functie de igiena ta extra 50)
▪️Sex normal doar protejat‼️
▪️Diferite poziții 
▪️Atingeri,mangaieri 
▪️Sarutari corporale
Servicii extra:
▪️Finalizare corporala extra 50 Ron
‼️Alte servicii nu prestez inafara unei de cele scrise mai sus, nu intrebati inutil‼️

Dacă ai și alte curiozitați , nu ezita să mă întrebi. 

Te pup❤️

• Giulia18 changed the title to ❌INDISPONIBILĂ ❌
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Vă las și link cu câteva recenzii ‼️❤️

https://nimfomane.com/forum/topic/238419-%E2%9D%8C-indisponibila%E2%9D%8C/page/2/#findComment-8865062

vă pup și vă astept cu programări pe whats'app 0734921061 

pupiceiiiii🫶🏻🫶🏻

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Vă las și link cu câteva recenzii ‼️❤️

https://nimfomane.com/forum/topic/238419-%E2%9D%8C-indisponibila%E2%9D%8C/page/2/#findComment-8865062

vă pup și vă astept cu programări pe whats'app 0734921061 

pupiceiiiii🫶🏻🫶🏻

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bună dragilor, mai am careva locuri disponibile ‼️❤️

programari pe whatsapp 📞🔥

• Like 1
  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare
Posted

Locatia aproximativa ar putea fi importanta, pentru unii exista locatii "interzise" din motive de cunoscuti care locuiesc in zona respectiva. Orasul e destul de mic si probabilitatea de a nimeri o zona unde nu poti merge nu e neglijabila.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Posted

Salut sogori, ceva dubios cred ca se intampla cu domnisoara deoarece am observat ca si-a sters si toate pozele, asta pe langa recenzia pe care o s-o las pentru a va salva din a arunca banii aiurea si pentru a nu va strica ziua.

E cea din poze (pozele care existau, candva, ma refer), corpul e decent, dar totusi o avantajeaza putin pozele, dar sa zicem ca nu ii asta cea mai mare problema.
Problema apare cand intri, are alte 2 colege, parca bronzate daca bine am bagat de seama, dai direct nas in nas cu ele, 0 intimitate, iesi in pula goala la dus si sunt langa tine.

Fata te asteapta in pijamale, nu zic sa te astepte ca si Mia Khalifa de pe coperta de pe PH dar parca ar merge ceva acolo, daca nu o imbracaminte, macar o lenjerie intima.
Actiunea in sine: Supt, se vede ca-i noua, dar o suge uscat fratilor, destul de uscat spre foarte uscat, eu ca barbat nu ma ud, chiar deloc, asa ca trebuie o lubrifiere ceva acolo, altfel...
Intr-un final m-am hotarat sa marchez dar cand sa trec de la spate caprita, ce sa vezi, un miros dubios, am crezut ca mi se pare si e de la tigarile alea imputite de heats sau ce fumeaza, dar dupa am realizat cat de fapt nu prea, bine ca nu m-am avantat la 69 ca tot muream pe loc, am zis ca macar sa ma golesc un doi, dar nu o recomand, imi pare rau, nu as lasa recenzii negative dar cand situatia impune, macar sa salvez sogorii.

Dar da, cum ziceau colegii, pana cineva nu are XYZ recenzii, mai bine nu risti, ultima mea prostie de genul acesta.

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted
Acum 3 ore, alexanderdd a spus:

Salut sogori, ceva dubios cred ca se intampla cu domnisoara deoarece am observat ca si-a sters si toate pozele, asta pe langa recenzia pe care o s-o las pentru a va salva din a arunca banii aiurea si pentru a nu va strica ziua.

E cea din poze (pozele care existau, candva, ma refer), corpul e decent, dar totusi o avantajeaza putin pozele, dar sa zicem ca nu ii asta cea mai mare problema.
Problema apare cand intri, are alte 2 colege, parca bronzate daca bine am bagat de seama, dai direct nas in nas cu ele, 0 intimitate, iesi in pula goala la dus si sunt langa tine.

Fata te asteapta in pijamale, nu zic sa te astepte ca si Mia Khalifa de pe coperta de pe PH dar parca ar merge ceva acolo, daca nu o imbracaminte, macar o lenjerie intima.
Actiunea in sine: Supt, se vede ca-i noua, dar o suge uscat fratilor, destul de uscat spre foarte uscat, eu ca barbat nu ma ud, chiar deloc, asa ca trebuie o lubrifiere ceva acolo, altfel...
Intr-un final m-am hotarat sa marchez dar cand sa trec de la spate caprita, ce sa vezi, un miros dubios, am crezut ca mi se pare si e de la tigarile alea imputite de heats sau ce fumeaza, dar dupa am realizat cat de fapt nu prea, bine ca nu m-am avantat la 69 ca tot muream pe loc, am zis ca macar sa ma golesc un doi, dar nu o recomand, imi pare rau, nu as lasa recenzii negative dar cand situatia impune, macar sa salvez sogorii.

Dar da, cum ziceau colegii, pana cineva nu are XYZ recenzii, mai bine nu risti, ultima mea prostie de genul acesta.

E si urat din partea ta, sa scrii asemenea lucruri, cand altii au ajuns la 69 si nu au simtit nimic, dovedit prim revenziile din alte orase :) 

iar despre " dubios" , am luat o pauza, de aceea nu ma mai gasesti. Te pup si toate cele bune :) 

P.S : Dacă ești cine cred eu, nici măcar nu ai scos cuvântul " capră " pe gura, dar e irelevant 

Răutatea in mod gratuit, mi se pare o prostie :) 

• Disponibila
  • Disponibila
Posted
Acum 3 ore, alexanderdd a spus:

Și să mai adaug ceva, ti-am specificat de la ușă că doar ce ajunsesem, și nu am avut timp de nimic, că tot te-au deranjat pijamalele mele :))) 

iar colegele nu, nu sunt bronzate 😂 pot confirma domnii care au si stat la vorba cu ele :)