denisa_denny Reputation: 411 Posted April 3 Oras:Bacau Oras:Bacau Author Posted April 3 Acum 57 minute, roberto89 a spus: Salutare, Am revizitat o pe Denisa de când a revenit la Brașov (înainte era în alta locație).Raport preț-calitate-servicii excelent....este foarte joviala și deschisa la tot....locația ok cu tot ce trebe la baie....merita Mulțumesc!😘 Te pup
denisa_denny Reputation: 411 Posted April 3 Oras:Bacau Oras:Bacau Author Posted April 3 Disponibilă și astăzi pana in ora 22:00😉
denisa_denny Reputation: 411 Posted April 4 Oras:Bacau Oras:Bacau Author Posted April 4 Bună dimineața!😘 Vă aștept la cafea ☕ 1
denisa_denny Reputation: 411 Posted April 4 Oras:Bacau Oras:Bacau Author Posted April 4 ⚠️ Programări doar pe whatsapp⚠️ Serviciile fiind următoarele: >>Sex normal doar protejat >>Sex oral protejat /neprotejat doar in functie de igiena >>Sex in diferite pozitii >>Finalizare orala/corporala/faciala >>Sarutari corporale >>Masaj de relaxare >>69 >>Lins la 🥚🥚 (epilat total) ~~Cadoul pentru o finalizare(30 min) -150 lei ~~Cadoul pentru 2 finalizari ( 1 h) - 300 lei !!!!!!!Nu fac anal si nici deplasari !!!!!!!
denisa_denny Reputation: 411 Posted April 5 Oras:Bacau Oras:Bacau Author Posted April 5 Bună dimineața! ☕️ Disponibilă și astazi!😘 ⚠️Programări doar pe whatsapp!⚠️
denisa_denny Reputation: 411 Posted April 6 Oras:Bacau Oras:Bacau Author Posted April 6 Bună dimineața !😘 1
denisa_denny Reputation: 411 Posted April 6 Oras:Bacau Oras:Bacau Author Posted April 6 Disponibilă pana in ora 22:00😉
denisa_denny Reputation: 411 Posted April 7 Oras:Bacau Oras:Bacau Author Posted April 7 Bună dimineața!😘 Vă aștept la cafea ☕ Programări doar pe WhatsApp 😉
blzliviu Reputation: 16 Posted April 7 Posted April 7 Buna las și eu o recenzie despre Denisa făcut programare ora 15 bloc ușor de găsit am ajuns mai întâmpinat Denisa o fata blonda cu un fund miști o fata simpatica era îmbrăcată într-o rochiță sexy albastra fara chilotei este sociabila chiar am vb am ras foarte dezinvolta după o mica socializare a urmat acțiunea oralul foarte bine executat e top cu lins la sateliți scuipat am executat si eu păsărică ei că arată bine aici curata fara mirosuri după ce Gicu sa trezit am pus prezervativul a urmat misionară finalizare in guriță aici merita iar o nota mare vreau sa zic că nu a lăsat o picătură după mine e top fata Denisa te saluta băiatul cu mâinile reci😅 1
denisa_denny Reputation: 411 Posted April 8 Oras:Bacau Oras:Bacau Author Posted April 8 Acum 13 ore, blzliviu a spus: Buna las și eu o recenzie despre Denisa făcut programare ora 15 bloc ușor de găsit am ajuns mai întâmpinat Denisa o fata blonda cu un fund miști o fata simpatica era îmbrăcată într-o rochiță sexy albastra fara chilotei este sociabila chiar am vb am ras foarte dezinvolta după o mica socializare a urmat acțiunea oralul foarte bine executat e top cu lins la sateliți scuipat am executat si eu păsărică ei că arată bine aici curata fara mirosuri după ce Gicu sa trezit am pus prezervativul a urmat misionară finalizare in guriță aici merita iar o nota mare vreau sa zic că nu a lăsat o picătură după mine e top fata Denisa te saluta băiatul cu mâinile reci😅 Mulțumesc!😘 Te pup!
denisa_denny Reputation: 411 Posted April 8 Oras:Bacau Oras:Bacau Author Posted April 8 Bună dimineața!☕ Disponibilă pentru programări doar astăzi ! 😉
denisa_denny Reputation: 411 Posted April 15 Oras:Bacau Oras:Bacau Author Posted April 15 Disponibilă pentru programări!😘 ⚠️ Programări doar pe whatsapp⚠️ Serviciile fiind următoarele: >>Sex normal doar protejat >>Sex oral protejat /neprotejat doar in functie de igiena >>Sex in diferite pozitii >>Finalizare orala/corporala/faciala >>Sarutari corporale >>Masaj de relaxare >>69 >>Lins la 🥚🥚 (epilat total) ~~Cadoul pentru o finalizare(30 min) -150 lei ~~Cadoul pentru 2 finalizari ( 1 h) - 300 lei !!!!!!!Nu fac anal si nici deplasari !!!!!!!
denisa_denny Reputation: 411 Posted April 16 Oras:Bacau Oras:Bacau Author Posted April 16 Bună dimineața! ☕ Vă aștept la cafea!😘 Programări doar pe WhatsApp😗
denisa_denny Reputation: 411 Posted April 17 Oras:Bacau Oras:Bacau Author Posted April 17 Disponibilă pentru programări!😘 ⚠️ Programări doar pe whatsapp⚠️ Serviciile fiind următoarele: >>Sex normal doar protejat >>Sex oral protejat /neprotejat doar in functie de igiena >>Sex in diferite pozitii >>Finalizare orala/corporala/faciala >>Sarutari corporale >>Masaj de relaxare >>69 >>Lins la 🥚🥚 (epilat total) ~~Cadoul pentru o finalizare(30 min) -150 lei ~~Cadoul pentru 2 finalizari ( 1 h) - 300 lei !!!!!!!Nu fac anal si nici deplasari !!!!!!!
denisa_denny Reputation: 411 Posted April 18 Oras:Bacau Oras:Bacau Author Posted April 18 Bună dimineața! ☕ Vă aștept la cafea!😘 Programări doar pe WhatsApp😗 1
denisa_denny Reputation: 411 Posted April 20 Oras:Bacau Oras:Bacau Author Posted April 20 Disponibilă și astăzi pana in ora 22:00😉
denisa_denny Reputation: 411 Posted April 21 Oras:Bacau Oras:Bacau Author Posted April 21 Disponibilă pentru programări 😘 1
benharper Reputation: 35 Posted April 21 Posted April 21 Acum 1 oră, denisa_denny a spus: Disponibilă pentru programări 😘 Beautiful 🥰 1
denisa_denny Reputation: 411 Posted April 21 Oras:Bacau Oras:Bacau Author Posted April 21 Acum 5 ore, benharper a spus: Beautiful 🥰 Te pup 😘
denisa_denny Reputation: 411 Posted April 22 Oras:Bacau Oras:Bacau Author Posted April 22 Disponibilă pentru programări!😘 ⚠️ Programări doar pe whatsapp⚠️ Serviciile fiind următoarele: >>Sex normal doar protejat >>Sex oral protejat /neprotejat doar in functie de igiena >>Sex in diferite pozitii >>Finalizare orala/corporala/faciala >>Sarutari corporale >>Masaj de relaxare >>69 >>Lins la 🥚🥚 (epilat total) ~~Cadoul pentru o finalizare(30 min) -150 lei ~~Cadoul pentru 2 finalizari ( 1 h) - 300 lei !!!!!!!Nu fac anal si nici deplasari !!!!!!!
denisa_denny Reputation: 411 Posted April 23 Oras:Bacau Oras:Bacau Author Posted April 23 Bună dimineața!😘 Vă aștept la cafea ☕
denisa_denny Reputation: 411 Posted April 24 Oras:Bacau Oras:Bacau Author Posted April 24 Disponibilă pentru programări!😘 ⚠️ Programări doar pe whatsapp⚠️ Serviciile fiind următoarele: >>Sex normal doar protejat >>Sex oral protejat /neprotejat doar in functie de igiena >>Sex in diferite pozitii >>Finalizare orala/corporala/faciala >>Sarutari corporale >>Masaj de relaxare >>69 >>Lins la 🥚🥚 (epilat total) ~~Cadoul pentru o finalizare(30 min) -150 lei ~~Cadoul pentru 2 finalizari ( 1 h) - 300 lei !!!!!!!Nu fac anal si nici deplasari !!!!!!!
denisa_denny Reputation: 411 Posted April 25 Oras:Bacau Oras:Bacau Author Posted April 25 Bună dimineața!😘 Vă aștept la cafea ☕ 1
Recommended Posts