Jump to content

🥺🥺INDISPONIBILĂ 🥺🥺

Recommended Posts

• Telefon: 0720868287
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bună dragilor în urma mai mult chemări am ales să vă fac o vizită 🔞❤️❤️❤️

În decursul zilei de astăzi o să ajung în orașul vostru ❤️❤️

🍑❤️Serviciile mele sunt următoarele :

*Sex normal doar protejat

*Sex oral( protejat sau neprotejat)

*Cunilingus

*Sex în diferite poziții

*CIM(finalizare orală) 

*COB(finalizare corporală)

*Sărutări corporale

*GFE

*Masaj de relaxare

*Fk

*deepthrot

*accept palme și tras de par ușor 

*sex între sani

*Sunt deschisă la noi fantezii in limita bunului simt

*30 de minute: 200

*60 de minute 400de lei.

Pentru deplasări: 600 de lei ora

Îmi rezerv dreptul de a selecta clienții care îmi vor călca pragul.

Rog seriozitate dar și igienă așa cum și eu vă voi oferi același lucru.

Va rog încercați sa respectați programările sau măcar sa anuntați din Timp dacă nu mai doriți sau nu mai puteți ajunge ! La maxim 2 programări nerespectate numărul o sa fie blocat🍑🍑🍑🍑

• Inimioara 2
  • Sabrina98 changed the title to ❤️❤️❤️Am revenit ❤️❤️❤️23-26 februarie ❤️❤️Jasmine ❤️❤️0720868287
  • Oras:Confidențial
Posted

Te așteptăm, anunță-ne unde te găsim. 

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Dragilor acuma am ajuns 😘😘😘

pentru seara asta am doar câteva locuri libere 🥹🐶

📌📌Cartier Maurer 📌📌📌

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted
Acum 4 ore, Mrplenty a spus:

Te așteptăm, anunță-ne unde te găsim. 

Cartier Maurer 🥰

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bună dimineața 😍😍😍

Disponibila începând cu ora 11;00🥰

• Inimioara 3
  • Oras:Târgu Mureș
  • Oras:Târgu Mureș
Posted

Salutări🙋🏻‍♂️ proaspăt ieșit de la titulara topicului! Programarea făcută ieri pe WhatsApp a fost respectată de ambele părți, locația fiind cartierul general Maurer. Ajuns acolo, m-a poftit înăuntru – după ușă, s-a arătat o femeie înaltă, cu forme exact cum îmi plac mie.😍 I-am amânat trandafirul🌹, m-a poftit la un pahar de vorbă. Ai ce discuta cu ea, e foarte deschisă și te face să te simți bine în preajma ei.După câteva minute, m-a poftit la duș, mi-a dat un prosop curat și mi-a spus că mă așteaptă în dormitor. Ajuns acolo, m-a întrebat dacă vreau să ne pupăm – am răspuns entuziasmat că DAAAA!!!😅 . A început ușor, senzual, cu buzele alea mari  și un piercing în limbă mișto de tot. Am trecut la treburi mai serioase: m-a întrebat cum vreau oralul, eu prefer neprotejat, bineînțeles. S-a apucat de treabă – știe meserie, oralul e excelent. După câteva minute, am cerut să încerc și păsărică ei🤤; s-a conformat, s-a așezat pe spate.Am trecut peste ea, nu înainte să-i fur câteva săruturi, apoi am coborât ușor la sânii ei mari – ăștia cu piercing se simt beton în gură. Am ajuns între picioarele ei, am gustat-o – foarte bună –, am zăbovit puțin acolo înainte să trecem la normal. Normalul protejat, cu ea deasupra: o priveliște faină, sânii ăia mari, e strâmtă😬, mai un pupic, mai câteva contre și gata, am fost. Finalizat în balonaș🙂.Am făcut repede un refresh, apoi am mai stat cu ea la o țigară și povești. A fost o întâlnire ok, am rămas plăcut impresionat. E o tipă mișto. De revizitat CATEGORIG! Când mai vine pe la noi.Păcat că se încearcă descurajarea fetelor noi care vor să vină în oraș prin tot felul de metode: țepe în general – nu e deloc frumos.😟

@Sabrina98, îți mulțumesc pentru tot 😘

• Like 2
  • Inimioara 2
Posted
Acum 23 ore, Sabrina98 a spus:

Cartier Maurer 🥰

Până când rămâi la noi? 

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted
1 oră în urmă, Mrplenty a spus:

Până când rămâi la noi? 

Heiii bună până joi 🥰

• Telefon: popescuandrei8888
  • Oras:Targu-Mures
  • Telefon: popescuandrei8888
Posted

Si de obicei pana la ce ora ai programul?

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted
Acum 8 ore, Cartman86 a spus:

Salutări🙋🏻‍♂️ proaspăt ieșit de la titulara topicului! Programarea făcută ieri pe WhatsApp a fost respectată de ambele părți, locația fiind cartierul general Maurer. Ajuns acolo, m-a poftit înăuntru – după ușă, s-a arătat o femeie înaltă, cu forme exact cum îmi plac mie.😍 I-am amânat trandafirul🌹, m-a poftit la un pahar de vorbă. Ai ce discuta cu ea, e foarte deschisă și te face să te simți bine în preajma ei.După câteva minute, m-a poftit la duș, mi-a dat un prosop curat și mi-a spus că mă așteaptă în dormitor. Ajuns acolo, m-a întrebat dacă vreau să ne pupăm – am răspuns entuziasmat că DAAAA!!!😅 . A început ușor, senzual, cu buzele alea mari  și un piercing în limbă mișto de tot. Am trecut la treburi mai serioase: m-a întrebat cum vreau oralul, eu prefer neprotejat, bineînțeles. S-a apucat de treabă – știe meserie, oralul e excelent. După câteva minute, am cerut să încerc și păsărică ei🤤; s-a conformat, s-a așezat pe spate.Am trecut peste ea, nu înainte să-i fur câteva săruturi, apoi am coborât ușor la sânii ei mari – ăștia cu piercing se simt beton în gură. Am ajuns între picioarele ei, am gustat-o – foarte bună –, am zăbovit puțin acolo înainte să trecem la normal. Normalul protejat, cu ea deasupra: o priveliște faină, sânii ăia mari, e strâmtă😬, mai un pupic, mai câteva contre și gata, am fost. Finalizat în balonaș🙂.Am făcut repede un refresh, apoi am mai stat cu ea la o țigară și povești. A fost o întâlnire ok, am rămas plăcut impresionat. E o tipă mișto. De revizitat CATEGORIG! Când mai vine pe la noi.Păcat că se încearcă descurajarea fetelor noi care vor să vină în oraș prin tot felul de metode: țepe în general – nu e deloc frumos.😟

@Sabrina98, îți mulțumesc pentru tot 😘

Mulțumesc mult pentru recenzie și pentru gestul frumos 😍🥰😍🌹🌹mă bucur ca te-ai simțit bine alături de mine🌹

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Disponibilă 

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bună dimineața 🥰🥰🥰

Disponibilă🥰🥰🥰

• Inimioara 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Mâine ultima zi disponibilă 😍

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bună dimineața 😍😍😍

Disponibilă începând cu ora 11:00 

ultima zi la voi în oraș 🥰

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Locuri disponibile începând cu ora 15:00 

😍Ultima zi 😍

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

Disponibilă până la 00:00

Posted

Bună am făcut o vizită la Jasmine am luat legatura prin wapp, întălnirea a fost respectată în ambele părți invită în cameră la un pahar de vorbă , am rămas plătut surprins este amabilă amuzantă de gaşcă parcă întălnisem de colegă de şcoală am simțit confortabil în largul meu am povestit am răs etc etc , să înceapă acțiunea m-a invitat la camera de nebunii , cu  sărutări dulci măngăier atingeri etc etc , nu o să scriu ce sa întămplat în cameră experiența trebuie tăită dar ... am primit un oral că am rămas mut 😅😅 n-am avut cuvinte o profesionistă la oral nota maximă a avut grujă şi la vecinii 🥚🥚 are pirsing în limbă se simte destul de bine , numai de lautat pot să zic , am făcut şi eu o gustare la savarina curată fără mirosuri suspecte , la normal căteva poziți , ca aspect o femeie frumoasă plăcută cu carizmă cum trebuie să fie înaltă decăt ca mine nu ma deranjat cărnoasă în poze se vede că pare micuță dar nu mai frumoasă în realitate , am simțit bine în comparia ei , dacă o să mai am ocazia o să vizitez , merită respectată şi apreciată , să ai grijă de tine să mai vi la noi o seară frumoasă noapte bună numai bine îți doresc . 😀🙂😉😘🌹

• Inimioara 1
Posted

Buna   @Sabrina98 , din pacate, am lipsit din oras in saptamana cand ne-ai vizitat.

Oare ne mai vizitezi in viitorul apropiat?

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted
La 01.02.2026 la 17:08, Belamistroke a spus:

Buna   @Sabrina98 , din pacate, am lipsit din oras in saptamana cand ne-ai vizitat.

Oare ne mai vizitezi in viitorul apropiat?

Hei chiar de maine o sa revin pentru câteva zile la voi ❤️🫶

• Trist 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Hello ❤️❤️❤️❤️

Disponibila începând cu ora 18:00

• Disponibila
  • Disponibila
Posted

🔞🫶🌺

• Inimioara 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Bună dimineața ❤️❤️❤️

Disponibila începând cu ora 12:00❤️❤️

• Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Posted

Locuri disponibile începând cu ora 18:00🫶❤️

• Disponibila
  • Disponibila
Posted
La 22.01.2026 la 22:57, Alfinito a spus:

Bună am făcut o vizită la Jasmine am luat legatura prin wapp, întălnirea a fost respectată în ambele părți invită în cameră la un pahar de vorbă , am rămas plătut surprins este amabilă amuzantă de gaşcă parcă întălnisem de colegă de şcoală am simțit confortabil în largul meu am povestit am răs etc etc , să înceapă acțiunea m-a invitat la camera de nebunii , cu  sărutări dulci măngăier atingeri etc etc , nu o să scriu ce sa întămplat în cameră experiența trebuie tăită dar ... am primit un oral că am rămas mut 😅😅 n-am avut cuvinte o profesionistă la oral nota maximă a avut grujă şi la vecinii 🥚🥚 are pirsing în limbă se simte destul de bine , numai de lautat pot să zic , am făcut şi eu o gustare la savarina curată fără mirosuri suspecte , la normal căteva poziți , ca aspect o femeie frumoasă plăcută cu carizmă cum trebuie să fie înaltă decăt ca mine nu ma deranjat cărnoasă în poze se vede că pare micuță dar nu mai frumoasă în realitate , am simțit bine în comparia ei , dacă o să mai am ocazia o să vizitez , merită respectată şi apreciată , să ai grijă de tine să mai vi la noi o seară frumoasă noapte bună numai bine îți doresc . 😀🙂😉😘🌹

Hei mulțumesc mult pt recenzie 🫶și pt vizita ❤️❤️❤️ma bucur ca te-ai simțit bine alături de mine te mai aștept cu tot dragul 🫶

Posted
Acum 2 ore, Sabrina98 a spus:

Hei mulțumesc mult pt recenzie 🫶și pt vizita ❤️❤️❤️ma bucur ca te-ai simțit bine alături de mine te mai aștept cu tot dragul 🫶

Hey cuplăcere da am simțit bine şi cănd o să mai am ocazia te voi vizita cu sigitanță ❤️❤️😘😘

• Inimioara 1