Jump to content

❌ Indisponibilă ❌

Guest

Recommended Posts

Guest
Posted

Bună dragilor...

Sunt nouă pe forum, am muncit doar in afară, damă de lux.

Dati-mi voie sa ma prezint ...👇

Numele meu este Dua, sunt o femeie albaneză, născută în Albania și am crescut în România , am 30 de ani, 1.76 m, 56kg. Sunt o fire sociabila, amuzanta si plina de umor, îmi plac bărbații respectuoși, satisfăcători și curajoși la păsărică 😊🙈💋🤗 

SERVICII:😁

💥 Sex oral (în funcție de igienă, trebuie să fie impecabilă)

💥 DEEPTHROAT (oral adanc) depinde de mărime 

💥 Sex normal (protejat) 

💥 69

💥 Masaj de relaxare

💥 Fantezii

💥 Diferite poziții 

💥 Sărutări corporale si mângâieri    

💥 Dominare soft ( activa )

💥 GFE

💥 FK extra 50    

💥 HAND JOB 

💥 FOOT FETISH

💥 Se poate și trio cu colega mea @Ad3la

‼️ NU FAC ANAL ‼️

PRET:

💣 200 lei 1finalizare  

💣 400 lei 1-2 finalizări

❤️‍🔥 Deplasări doar la hotel 700 

O zi frumoasa si liniștită va doresc. 🤗

Va pup! 😊😘💋

• Guest changed the title to ❌ Indisponibilă ❌
  • Oras:bucuresti
Posted

Ai.mai.lucrst in alte orașe? Daca da sa ne lași un link sa vedem si noi ce au spus colegii de tine

Guest
Posted
Acum 22 minute, breoss a spus:

Ai.mai.lucrst in alte orașe? Daca da sa ne lași un link sa vedem si noi ce au spus colegii de tine

Am lucrat in Arad și Timișoara, sunt nouă pe forum

Posted

E foarte ciudat ca nu ai nici o recenzie nici la.Arad nici la Timișoara.  Ai stat foarte puțin in.ambele  orașe. Chiar nimeni sa nu treaca la tine sa facă o recenzie. Sa speram ca la Craiova Ai.mai.mult succes

Guest
Posted

Mulțumesc și vă pup 😘 

• Oras:Craiova
Posted
39 minutes ago, costicosti said:

Sparge cineva gheata? Sau ma duc eu primul?😅😇

Du te primul și ne spui cum a fost! 😊😊😊

Guest
Posted

❤️‍🔥 Neața frumoșilor, astăzi voi avea locuri disponibile de la 10:00 ❤️‍🔥

Guest
Posted

❤️‍🔥 

Guest
Posted

Vă aștept la un masaj cu finalizare 💋🤗

IMG_20251023_102538.jpg.024ee2d72c358f521e4c3c59da622603.jpg.15c1a90d7ec5445df08ab821172cc4aa(1).jpg.9bb0e29904cb9ff654e474265214af8e.jpg.e56a009fea4b7f34263ee803e6d016d6.jpg

Guest
Posted

💞 disponibilă 

• Oras:in pat cu sotia ta
Posted
2 hours ago, DuaLipa said:

Vă aștept la un masaj cu finalizare 💋🤗

IMG_20241209_090149.jpg.0df5c39eab2f59d59e79d885f88b9d47.jpg

IMG_20241209_090206.jpg.9264e419b9588ec46b47f3f7810ce322.jpg

Aham. Ai uitat sa mentionezi ca pozele astea sunt ciordite de la anuntul unei tipe care face masaj in Bucuresti

Guest
Posted
1 oră în urmă, samoarapisicile a spus:

Aham. Ai uitat sa mentionezi ca pozele astea sunt ciordite de la anuntul unei tipe care face masaj in Bucuresti

Sunt poze făcute de colega mea.

Posted
2 minutes ago, DuaLipa said:

Este poze făcute de colega mea.

Este poze? Este o pula poze facute de colega ta. Daca vrei iti dau si adresa unde e apartamentul ala din poze si garantat nu e colega ta dupa usa acolo

• Like 1
Guest
Posted
Acum 11 minute, samoarapisicile a spus:

Este poze? Este o pula poze facute de colega ta. Daca vrei iti dau si adresa unde e apartamentul ala din poze si garantat nu e colega ta dupa usa acolo

Este poze cu o masă de masaj. Am postat, și dacă vii și este poza cu masa ? Ce se întâmplă ? 

• Oras:Partout
Posted
Acum 54 minute, DuaLipa a spus:

Este poze cu o masă de masaj. Am postat, și dacă vii și este poza cu masa ? Ce se întâmplă ? 

Ai dreptate, "este" poze ca "este doar 2. Dacă "este" 3 poze, atunci "sunt" poze.  Nu a fost o grseala ca ai scris de 2 ori.

Fetelor, nu am pretenția sa aveți facultate sau sa fiți foarte instruite din punct de vedere al școlarizării dar măcar un minim trebuie sa aveți sau măcar decență în folosirea scrisului.

Parca a fost un oral făcut doar cu dinții. Nu este o crima sa nu ai scoala dar devine crima când utilizezi scrisul sau vorbitul asa cum ai făcut-o. Stai liniștită ca nu ești nici singura dar nici prima.

Iertare pentru intervenția dar nu m-am putut abține.

Guest
Posted
Acum 4 minute, Personne1 a spus:

Ai dreptate, "este" poze ca "este doar 2. Dacă "este" 3 poze, atunci "sunt" poze.  Nu a fost o grseala ca ai scris de 2 ori.

Fetelor, nu am pretenția sa aveți facultate sau sa fiți foarte instruite din punct de vedere al școlarizării dar măcar un minim trebuie sa aveți sau măcar decență în folosirea scrisului.

Parca a fost un oral făcut doar cu dinții. Nu este o crima sa nu ai scoala dar devine crima când utilizezi scrisul sau vorbitul asa cum ai făcut-o. Stai liniștită ca nu ești nici singura dar nici prima.

Iertare pentru intervenția dar nu m-am putut abține.

Îmi cer scuze , am scris repede și corectorul a scris "Este", stai liniștit, se întâmplă și la case mai mari, nu numai la case mici... C'est la vie, on fait des erreurs, c'est humain 

Posted
1 hour ago, DuaLipa said:

Sunt poze făcute de colega mea.

Dar cum sa minti cu atata nesimtire

• Like 1
Posted
Acum 22 minute, DuaLipa a spus:

Îmi cer scuze , am scris repede și corectorul a scris "Este", stai liniștit, se întâmplă și la case mai mari, nu numai la case mici... C'est la vie, on fait des erreurs, c'est humain 

Tu te débrouilles mieux en français qu'en roumain. Continue comme ça !🤣

Posted
Acum 21 minute, DuaLipa a spus:

De la  ,,este ,, și pana la  ,,sunt,, e cale lunga ,asa ca nu da vina pe autocorector. Ca autocorectorul sa greșească trebuie ca ceea ce ai vrut tu sa scrii sau cuvântul pe care vrei sa îl scri sa înceapă cu o litera asemănătoare . De la ,,e ,, și pana la ,,s ,, e o mare diferență. 

Bafta multa tuturor!!

Guest
Posted
Acum 5 minute, Personne1 a spus:

Tu te débrouilles mieux en français qu'en roumain. Continue comme ça !🤣

Je connais le français, je parle plusieurs langues.

Guest
Posted

❤️‍🔥 Am locație dar fac și deplasări la hotel ❤️‍🔥

Guest
Posted

❤️‍🔥 Disponibilă de la 21:30 ❤️‍🔥 

Posted

Ok ok,fata zice ca e din albania🤣🤣🤣🤣🤣🤣dar crescuta in romania,cu o gramatica de iti baga ochii in gips!

Mai vrea si 400/ora la cum arata..... Am zis pas,nu am avut curaj sa sparg gheata!

• Like 1
  • Minus 1

• Oras:craiova
  • Oras:craiova
Posted

NU RECOMAND!

Nu sunt poet sau scriitor asa ca fac o relatare a ceea ce mi s-a intamplat ieri.

Stabilesc cu fata intalnire, ajung la locatie si imi deschide usa de la un apartament cu 2 camere o fata uratica cu dintii stricati dar na, asta mic era croit pe treaba, vazand curul ala mare bombat. Vad masa de masaj goala si mi-am dat seama ca e si colega cu ea in locatie. Dupa ce am ajuns in camera mi-a spus ca e si ea cu client. Am crezut ca sunt 2 dormitoare dar cu stupoare am aflat ca nu este cazut si colega il ridicase pe client de pe masa de masaj si l-a “ascuns” ca sa nu ne intersectam 😳. Deja o bila neagra. Am inceput actiunea cu un ON acceptabil dar dupa 1 min se opreste sa puna prezervativul. Ii spun sa mai continue si dupa 30 sec se ridica si il pune(a doua bila neagra) . Trecem la NP pe la spate de unde vine un miros de candidoza care-ti muta nasul. Cred ca l-a simtit si ea ca a mentionat ca prezervativele ei au un miros urat. Clar nu era de la balonas. Am dat repede ca sa termin si sa scap de acolo. La plecare colega maseuza a trebuit sa-l ridice iar pe client si sa-l ascunda ca sa pot eu sa plec. Urata situatie! Si pt mine si pt celalalt.

Actiunea a durat maxim 10 min (extrem de grabita)

Amenda 200 lei nemeritati

• Like 4