Jump to content

❌ Indisponibilă ❌

Guest

Recommended Posts

Posted
Acum 54 minute, saintgobain007 a spus:

NU RECOMAND!

Nu sunt poet sau scriitor asa ca fac o relatare a ceea ce mi s-a intamplat ieri.

Stabilesc cu fata intalnire, ajung la locatie si imi deschide usa de la un apartament cu 2 camere o fata uratica cu dintii stricati dar na, asta mic era croit pe treaba, vazand curul ala mare bombat. Vad masa de masaj goala si mi-am dat seama ca e si colega cu ea in locatie. Dupa ce am ajuns in camera mi-a spus ca e si ea cu client. Am crezut ca sunt 2 dormitoare dar cu stupoare am aflat ca nu este cazut si colega il ridicase pe client de pe masa de masaj si l-a “ascuns” ca sa nu ne intersectam 😳. Deja o bila neagra. Am inceput actiunea cu un ON acceptabil dar dupa 1 min se opreste sa puna prezervativul. Ii spun sa mai continue si dupa 30 sec se ridica si il pune(a doua bila neagra) . Trecem la NP pe la spate de unde vine un miros de candidoza care-ti muta nasul. Cred ca l-a simtit si ea ca a mentionat ca prezervativele ei au un miros urat. Clar nu era de la balonas. Am dat repede ca sa termin si sa scap de acolo. La plecare colega maseuza a trebuit sa-l ridice iar pe client si sa-l ascunda ca sa pot eu sa plec. Urata situatie! Si pt mine si pt celalalt.

Actiunea a durat maxim 10 min (extrem de grabita)

Amenda 200 lei nemeritati

Ahhh ce ma bucur ca mi.am ascultat instinctul!imi pare rau pentru experienta negativa si banii aruncati pe geam!

• Like 1