Jump to content

Neww Andreea 0725855492

Recommended Posts

• Oras:Craiova
Posted

Va salut ! 

Am fost și eu la domnișoara din anunț și pot spune că am rămas foarte plăcut impresionat. O fata jumătate turcoaica , jumătate româncă , frumoasă foc , sâni superbi .

Atitudinea super de treabă , amabila ! 

fata doar ce ieșise din baie , își usca parul 🤣.

Locația e pe calea Unirii , peste drum de Remax. Un apartament curat , la demisol . 

Un oral executat superb , tente de Deep .

La normal gemete frumoase un curulet frumos, slim dar și pe ce pune mana .

Recomand , eu mai vizitez. Nu vă speriați de cum vorbește, are un accent puțin ciudatel, lucrând mult afara.

Deloc grăbit , m a rugat sa fac rapid un dus dar eram pe grabă eu. 

150/300 leoi bine investiți. Bafta și ciocane tari

• cleopatra01 changed the title to Neww Andreea 0725855492
Posted

Cu mult chef și intrigat de poze, i-am scris. Mi-a răspuns cam după o oră, am întrebat-o dacă e liberă la ora X, când puteam ajunge. A zis că da, iar când am ajuns acolo… liniște totală: nici răspuns la mesaj, nici la telefon... Seriozitatea nu pare a fi punctul ei forte.

Posted
Acum 5 ore, hahaha123 a spus:

Cu mult chef și intrigat de poze, i-am scris. Mi-a răspuns cam după o oră, am întrebat-o dacă e liberă la ora X, când puteam ajunge. A zis că da, iar când am ajuns acolo… liniște totală: nici răspuns la mesaj, nici la telefon... Seriozitatea nu pare a fi punctul ei forte.

Nu stii ca astea care nu sunt pe forum asa fac? Aici mai risca o postare negativa, acolo aia e 😃 mai bagi o fisa !

Posted

Eu am avut altă bucurie din partea ei. 
I-am scris la 12:00 și mi-a răspuns la 19:00 când ajunsesem acasă 👌

Posted
Acum 9 minute, nicotina a spus:

Eu am avut altă bucurie din partea ei. 
I-am scris la 12:00 și mi-a răspuns la 19:00 când ajunsesem acasă 👌

comfirm ceva de genu si la mn 🤣 sa rsp la cateva ore ...

• Oras:peste tot si niciunde
  • Oras:peste tot si niciunde
Posted

Din pacate si eu am patit acelasi lucru. Mi-a raspuns dupa 6-7 ore cand deja eram acasa. Destul de riscant. Sta destul de prost la capitolul comunicare, dar poate se mai corecteaza in timp. Nu cred ca e fata rea, doar ca nu are experienta suficienta

Posted

Nu este serioasa. Exact ce zic colegii de msi sus suna dupa cateva ore stabilesti inralnire nu mai raspunde. Ca locatie Uniri 114 dupa sensul giratoriu bloc nou pe dreapta. Din punctul me de vedere de evitat.

Posted

Are talent pe party deplasari: vorbeste mult ca sa treaca timpul, se face ca bea cu tine mult ca sa te imbete, la sex nota 7, nu se implica..iar la plecare nu pleaca cu mana goala, asa ca aveti grija ce lasati la vedere daca o chemati acasa.

• Membru Premium
Posted
Acum 9 ore, acelashi a spus:

Are talent pe party deplasari: vorbeste mult ca sa treaca timpul, se face ca bea cu tine mult ca sa te imbete, la sex nota 7, nu se implica..iar la plecare nu pleaca cu mana goala, asa ca aveti grija ce lasati la vedere daca o chemati acasa.

A plecat cu incălțătoru'? Ti-a luat cuieru'? Ce-a făcut? 

Vezi, dacă nu ai condus fata la plecare, și ai lăsat-o sa plece singură!? 

• Haha 2

"Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi

TZIPIRIPI'S BLOG