Sari la conținut

BLONDA TITAN 23 ani


Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am deschis netul cu gandul sa spal oboseala si stresul  adunat  cu un numar la o  duduie draguta, am cautat  si am dat peste  cea cu anuntul: CONFIRM cu tatuajul, vreau sa te invit sa faci comparatie intre falsuri si realitatea pozelor mele, te invit la mine pentru a te rasfata cu un oral adanc si umed cu fin. normal si anal, totul fara graba, singurica. Titan tel: 0727159849. Am sunat, mi-a raspuns o voce usor ragusita dar placuta, tinereasca si amabila....Am zis bai sa vezi ca de data asta nu  ma intorc cu  biloastele pline si mov din cauza vreunei tepe.....dupa ce mi-a explicat  ce si cum m-a indrumat in locatia care se afla langa Liviu Rebreanu...vis a vis de lukoil. Fiind in zona am  ajuns relativ repede,  am sunat  m-a ghidat catre scara cu pricina  spunandu-mi interfonul si etajul .

Am ajuns si incepe aventura cu puternic miros de teapa....mi-a deschis....tipa e cea din poze, garsoniera e  cat de cat ok, i-am dat banii zambind  si......hocus pocus s-a produs transformarea  dintr-o domnisoara placuta la vorba intr-o lamaie  blonda si accccrrraaaa....a inceput ca ea nu face dfinalizare orala....ca la banii astia ( 60 fin) e deja prea mult ca  face normal si oral si s-a pus pe o graba.....m-a enervat tare fapt pt care am terminat repede cu o laba  autentica si  dus am fost ca note....

oral: 4 ( nu-i dau nota de trecere dar nici  1 pt ca am avut parte si de mai rau)

normal: nu am mai facut ca  eram un pachet de nervi

gfe: ZEEERRROOOOOO e o persoana  incredibil de uracioasa si prost dispusa  criticandu-mi orice atingere pe tzatze  ca vezi doamne  am mainile reci.....si ca o dor sfarcurile....

Cam asta a fost experienta cu duduia ....eu nu ma recomand... Spor la treaba.

 

post-45338-0-06392600-1396543790_thumb.jpg

post-45338-0-94832500-1396543796_thumb.jpg

post-45338-0-28330100-1396543803_thumb.jpg

post-45338-0-15118100-1396543809_thumb.jpg

post-45338-0-30050500-1396543817_thumb.jpg

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
CONFIRM cu tatuajul vreau sa te invit sa faci comparatie intre falsuri si realitatea pozelor mele, te invit la mine pentru a te rasfata cu un oral adanc si umed cu fin. normal si anal, totul fara graba, singurica. Titan, 10 Apr 11:53

.Am fost diminteata Locatia pe Liviu Lebreanu pa langa restaurantul Alba.la telefon mi a spus ca face ce scrie in anunt si cand am ajuns a crescut pretul.pt oral nep a mai pus 20 ron,i am spus ca nu se face asa trebuia sa mi spuna la tel. a mai comentat cate ceva si pana la urma a zis hai ca esti primul si ti fac nep.Gagica arata bine inalta cam 1.70,sani nr3,fundulet aranjat frumos si mai este si draguta.foarte vorbareata.actiunea:a inceput cu un oral nep fara maini dar se cam grabea a incercat cu deep nu prea ia reusit a durat cam 3 min si dupa imi zice ca sa puna prez si sa o iau pe la spate,la care eu i am zis sa se urce pe mine.sa conformat vazand ca nu se intelege cu mine.a sarit tot asa vre-o 3 min in carici dupa care iar ma luat cu hai pe la spate.am luat o si cum a vrut ia tot asa 2-3 min si gata finalizat in prez.per total merita arata bine gagica.La note nu ma pricep per total 8 ca este prea grabita.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

E prima mea recenzie asa ca va rog sa fiti intelegatori. Ieri seara aveam chef de sex anal ( fantezie/curiozitate ) si am gasit la escorte testate acest thread cu niste poze interesante si servici complete ( cel putin teoretic ). Sun la numarul 0727159849, raspunde imediat fata, intreb de servicii, confirma tot ce apare in anunt, locatia in Titan, restaurant Alba, insa surpriza la pret 150 lei finalizarea sex total si 300 de lei ora. Gandind cu cel din pantaloni zic OK la o ora sex total si plec spre ea, mare greseala. Gasesc usor locatia si loc de parcare. Urc la ultimul etaj, bloc cu 8 etaje. Apartament de 3 camere, mobila naspa, nu e singura in locatie ( am auzit cel putin o alta voce feminina ). Fata, cea din poze, arata bine in special la corp, draguta la fata, vreo doua tatuaje. Primul lucru, cere banii, 300 de lei, pe care ii duce repede in alta camera. Ma intreaba daca vreau sa fac dus, dar la cum arata baia si prosopul am zis pas si am folosit servetele umede. Am zis sa trecem la actiune fiindca eram excitat ca dracu. Ma intreaba daca vreau oral protejat sau ne si ii zic ca vreau protejat. Ma intind pe pat asteptand ceva gen un mic preludiu dar fata trimitea sms-uri. Ma uit un pic ciudat la ea, la care fata ia un prezervativ il pune pe junioru inca adormit si incepe un oral foarte slab, fara nici o atentie la zonele invecinate, mecanic, cel mai slab de care am avut parte. Deja trecuse tot chefu. Ejaculez in prezervativ, srange fata mizeria, da servetele umede si mai baga niste sms-uri. Intre timp suna interfonu, se aude un alt curvar intrand, iese fata sa il intampine, se intoarce si ma intreaba cat cred ca mai stau desi nu trecusera decat vreo zece minute din ora platita. In situatia asta chiar mi-a parut rau ca nu sunt mai scandalagiu. Zic sa mai incercam si anal. Pune repede prezervativ, face un oral la fel de naspa ca primul, dupa care ii zic sa stea ca mama iezilor sa incercam funduletul, piesa frumoasa de altfel, dar surpriza, fata e foarte stramta, nu prea a mai facut anal si nu a intrat nici de draci, mai ales ca o durea si se tragea departe de mine. Deja era clar ca am aruncat banii degeaba. Am trecut la normal in aceeasi pozitie, cateva contre, finalizat, imbracat repede si plecat si mai repede.

Fata: cam 1.70 fara tocuri, corp foarte misto, fund bombat, sani frumosi, nr 2, destul de draguta la fata.

Note: corp 9, fatza 8

Locatie: 6

Gfe: nu a existat 0

Oral: 5 cu indulgenta

Normal: 8 fiindca arata bine

Anal: 0, nu a intrat si nu am vreun monstru in pantaloni.

Halat: 300 de lei dati si regretati.

Concluzie: programari una peste alta, cred ca zice ca e libera oricui suna. Fata destul de misto, pusa pe fast fuck si facut bani rapid. Pentru mine nu e de vizitat inca odata.

Sper ca nu am ratat nimic.

  • Like 21
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare ,

 

Felicitari pentru recenzie Goe 27,  +1 de la mine. Un sfat daca imi permiti nu mai arunca cu sume din astea 300 ron la o necunoscuta, la banii astia geseai fete de top.  Multumesc, recenzia ta ma intors din drum.

 

Spor.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

:)) am fost si eu ieri la duduie manat de pozele in care arata extraordinar... Sunat, voce placuta la telefon facut programare peste 2 ore, am revenit cu un telefon cu 20 de minute inainte sa ajung totul ok... Ajuns in fata restaurantului Alba imi da indicatii unde trebuie sa ajung - la telefon parca alta voce!

  Ajung in fata apartamentului cu pricina, vad o mare flecma direct pe vizorul usii :))))) se auzea galagie mare cel putin 2-3 persoane vorbeau tare/se certau. Dupa cateva minute de asteptare imi deschide cineva usa ascuns cand stupoare nu era fata din poze ci o cioara feminina cu un cercel in nas care ma invita repede intr o camera! Pai zic tu nu esti cea din poze! Da pai colega....e in poze dar e ocupata, daca vrei faci cu mine?!?wtf?

   Dau sa plec la care imi zice stai , stai ca o sa chem colega... O striga iese individa din poze dezbracata, ravasita se vedea ca iese din maciuca si imi sa mai astept ca mai dureaza maxim 10 minute si e gata pentru mine!

   Intradevar arata bine, corp, sani, fata dar la asa atitudine am plecat pe usa si dus am fost.

 

Bafta!

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare ,

 

Felicitari pentru recenzie Goe 27, +1 de la mine. Un sfat daca imi permiti nu mai arunca cu sume din astea 300 ron la o necunoscuta, la banii astia geseai fete de top. Multumesc, recenzia ta ma intors din drum.

 

Spor.

Salut,

Am crezut ca fac o descoperire mare.

Asta e, mai luam si tzepe.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

acum am fost la tipa din poze mi-a zis la tel ca se poate oral nep ajung la fata locului ma dezbrac inainte sai dau banii imi zice ca pntrnep mai treb sa pun 15 lei si iam zis ok nui problema ma duc in alta parte daca nu vb correct la tel m-am inbracat si am plecat am sa gasesc maine cev bun . NU RECOMAND.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare,

Am trecut si eu pe 25 apr.2014 pe la aceasta curva crezand ca intradevar este ceva de capul eu.

E O MAREEEEEE TEAPAAAAA. 

Nu stie sa faca nimic .pretul la oralsi normal protejat  este de 60 iar nep este de 80.un minus pt acest lucru care nu este spus si la tel.In fine accept eu ii dau 60 dupa care ii duce in alta camera banii apoi vine si incepe cu oralul la carenici nu mi se scula .apoi o pun caprita sa poata sa mi se scoale.Dau la rame vreo 5 min apoi fata incepe sa ma inpinga sa numai intru adanc in ea ca o doare si apoi dupa 1 min imi spune ca numai poate sta cu mine sami dau drumu mai repede.

Apoi iese singura o mai ia in gura putin si cand am vazut ca nu stie sa faca nimic miam scos prez si m-am imbracat si am iesit pe usa.

Fata a mai lucrat si in complexul Rasatit de soare de langa Auchan.

NOTE:

1 pe linie la toate .

Locatie langa Restaurant Alba si peco Luk,et 8

 

 

IN concluzie DE EVITAT.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc

Nu va suparati pe mine si puteti, bineinteles, sterge si comentariul daca doriti, dar eu cred ca e corect la 60 de lei. Vii, platesti o suma modica totusi, apoi ii dai pe la spate, ti-ai facut treaba si ai plecat.

Nu e de iubit si de trecut in cataloage, dar nici de evitat nu mi se pare.

Trebuie tratata ca un fastfuck si atat.

Salutari.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Pe acelasi nr de tel

CONFIRM CU TATUAJUL poze facute cu fata, vreau sa te invit sa faci comparatie intre falsuri si realitatea pozelor mele, platesc deranjul daca nu sunt eu, te invit la mine sa facem un oral cu fin. normal si anal.TITAN.60ron

post-23590-0-99064500-1404903010_thumb.jpg

post-23590-0-43434400-1404903014_thumb.jpg

post-23590-0-96845100-1404903017_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:in ... cu liftu`
  • Oras:in ... cu liftu`

Da, are deja cel putin 6 clienti nemultumiti aici pe thread si probabil mult mai multi care nu si-au facut simtita prezenta.

 

Propunerea mea as fi aceeasi cu a colegului tubulente ca fata sa fie trecuta la "de evitat". Cine e dispus sa isi incerce norocul cu corpul ala, frumos intradevar, o poate gasi la sectiunea mai sus amintita.

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:romania
  • Oras:romania

Am fost si eu la scarba asta,si sustin ce s-a zis mai sus de Maxtry si altii ,propun sa fie trecuta la "de evitat "

 

Pe langa faptu ca ii pute destul de rau pasa se asteapta sa termini in mai putin de 5 minute ,fara nici o exagerare ...chiar ea a zis asa .

 

 

Note : 

Oral : 1 ( a durat maxim 30 de secunde cu o tehnica de mai avea putin si adormea)

Normal : 5 ( sta ca vaca si comenteaza din 3 in 3 secunde ,again..fara nici o exagerare ..ba ca o am mare ba ca o doare ba ca nu mai termin ?!!? )

GFE : 0 

 

E clar fast fuck ,nu ma asteptam la altceva dar pe langa faza cu mirosu sa mai si comenteze din 5 in 5 secunde..plus ca da mesaje in timpul actiunii .

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...