Jump to content

Blonda matura 0754504876

Recommended Posts

Posted

Pozele sunt vechi de mai bine de 8 ani. Respectiva din poze e un BBW matur nimic iesit din comun. Oralul il face ok si presta anni combinat.

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Posted
Acum 22 minute, ddragos2020 a spus:

Pozele sunt vechi de mai bine de 8 ani. Respectiva din poze e un BBW matur nimic iesit din comun. Oralul il face ok si presta anni combinat.

Tu cand ai fost la dansa?

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Posted
La 28.01.2026 la 15:21, sophiedee a spus:

Tu cand ai fost la dansa?

Ai vizitat o pana la urma?

• Oras:Bucuresti / Cluj
  • Oras:Bucuresti / Cluj
Posted

Am fost mai devreme la titulara anuntului. Are undeva la 50 de ani, plinuta, buze si sprancele nuantate excesiv pe stilul Eforie Nord in 2009. Daca o vezi pe strada nu iti vine sa intorci capul. Nu e nimic special dar incearca sa se faca placuta / simpatica si e comunicativa.

A inceput cu un masaj ok apoi apoi ON, acorda atentie si zonelor adiacente. Pus prezervativul si terminat in 2-3 min

Ea a fost simpatica si nu m-am simtit grabit dar din punctul meu de vedere e de vizitat doar in lipsa de altceva. Cu 200 de lei gasesti altceva mai bun pe piata

Locatie: 9,  Manastur / Minerva (1 min de statia de taxi). Apartament curat, fara mirosuri / tigari. Singura in locatie

Aspect: 7 (arata ca o vecina banala)

Servicii: Masaj, ON, NP (CIM inclus in pret dar n-a fost cazul)

Pret: 200 / 30 min (dtd 25 min)