Jump to content

Selenna milf 37 Titan 0747561135

Recommended Posts

• Oras:bucuresti
Posted

buna! eu sunt Selena,37,miniona, slabuta si cu forme generoase. am o vasta experienta in domeniu deci nu va temeti ca as fi incepatoare! doar pe forum sunt noua,in domeniu sunt de mult!
ofer domnilor manierati servicii de masaj erotic deosebit care includ masaj de relaxare,body si erotic,finalizare prin tehnici specifice masajului erotic. permit atingeri,mangaieri,sarutari in limita bunului simt. nu ofer frenchkiss.

exclus orice fel de contact sexual. 

program zilnic dupa ora 15 00 pana la maxim 21 00.

locatia mea se afla in Complex Rasarit de Soare Titan.
lucrez doar pe baza de programare. 
sedinta de aproximativ o ora este 400 de lei.

https://www.anuntul.ro/anunt-selena-37-ee3rlP

• Inimioara 1
Posted

scuzati-ma,am publicat de doua ori din greseala..prima data nu se aprobase

• Oras:Bucuresti
Posted

niste poze sa avem o idea mai clara despre tine?

• Like 1
Posted
Acum 17 minute, spablo35 a spus:

niste poze sa avem o idea mai clara despre tine?

nu sunt foarte dornica sa pun poze pe forum,cel mai probabil le voi sterge in cateva zile. imi este mult mai usor sa vi le ofer pe whatsapp. e si pt mine mai discret si mai putina expunere

IMG-20260205-WA0039.jpg

• Like 1
  • Mersi 1
Posted

in realitate am 160 cm inaltime. in poza nu par asa micuta de statura. 

IMG-20260205-WA0037.jpg

• Inimioara 1
Posted

maine ajung in locatie de la ora 15 00 si va astept. 

voi fi si sambata 

IMG-20260205-WA0038.jpg

• Inimioara 2
Posted

buna dimineata! 

va astept pe whatsapp pt programari!

pupicei tuturor!

IMG-20260204-WA0011.jpg

• Like 1
  • Inimioara 2
Posted

buna seara! ajung si maine in locatie dupa ora 14:30 pana la 20 00 ultima programare. 

as dori sa va mentionez ca accept sarutul pe gurita doar in cazurile in care igiena este impecabila si dantura arata foarte bine. foarte foarte bine. nu accept sa fiu sarutata pe gurita daca aveti probleme vizibile de lipsa a igienei sau a dintilor si nici daca observ ca respiratia nu este una proaspata si placuta! aceste decizii sunt in principal pentru sanatatea mea fizica si psihica. va multumesc pt intelegere! 

Posted

Vizitat aceasta domnisoara si las cateva cuvinte despre ea. In sfarsit, dupa mai multe  a aparut o domnisoara mai experimentata in Rasarit de Soare. Selena este, cred eu, pe gustul celor care o cunosc pe Adriana. Ofera destula senzualitate in masaj, este deschisa si receptiva, placuta si calda, tandra si atragatoare. Se vede ca a mai lucrat in domeniu, nu este o incepatoare, ca alte fete care au mai activat prin locatie, imbina cu succes relaxarea cu eroticul si le poate concura, in viitor, cu succes zic eu, pe veteranele Lia si Lorry. Excitanta la prima vedere, cand te primeste cu multa dezinvoltura, reuseste sa mentina o stare de tensiune sexuala electrizanta pe tot parcursul sedintei. Sper ca asta nu e doar senzatia inceputului, a primei intalniri si timpul nu va diminua aceasta stare atat de placuta cand o traiesti si atat de greu de descris. A mai fost si in alte locatii si am mai intalnit-o o data, cred eu, Si atunci am fost incantat si azi am retrait ceva din starea de atunci. Eu o recomand celor care nu vor sa li se dezvaluie  intregul continut al misterului de la prima intalnire si au rabdarea necesara aprofundarii erotismului care se reveleaza pe masura cunoasterii. 

• Inimioara 1
Posted
Acum 13 ore, cezariulius a spus:

Vizitat aceasta domnisoara si las cateva cuvinte despre ea. In sfarsit, dupa mai multe  a aparut o domnisoara mai experimentata in Rasarit de Soare. Selena este, cred eu, pe gustul celor care o cunosc pe Adriana. Ofera destula senzualitate in masaj, este deschisa si receptiva, placuta si calda, tandra si atragatoare. Se vede ca a mai lucrat in domeniu, nu este o incepatoare, ca alte fete care au mai activat prin locatie, imbina cu succes relaxarea cu eroticul si le poate concura, in viitor, cu succes zic eu, pe veteranele Lia si Lorry. Excitanta la prima vedere, cand te primeste cu multa dezinvoltura, reuseste sa mentina o stare de tensiune sexuala electrizanta pe tot parcursul sedintei. Sper ca asta nu e doar senzatia inceputului, a primei intalniri si timpul nu va diminua aceasta stare atat de placuta cand o traiesti si atat de greu de descris. A mai fost si in alte locatii si am mai intalnit-o o data, cred eu, Si atunci am fost incantat si azi am retrait ceva din starea de atunci. Eu o recomand celor care nu vor sa li se dezvaluie  intregul continut al misterului de la prima intalnire si au rabdarea necesara aprofundarii erotismului care se reveleaza pe masura cunoasterii. 

Unde ai mai intalnit o? 

Posted
Acum 13 ore, cezariulius a spus:

multumesc pentru timpul pe care l-ai alocat pentru a scrie o recenzie despre mine si intalnirea noastra! 

• Oras:București
  • Oras:București
Posted

Pfffff oameni buni ,am ajuns la această fată extraordinară din dorința de a găsi o înlocuitoare a Adrianei și am rămas cu gura căscată cât este de frumoasă și elegantă . Din păcate nu are serviciile Adrianei dar sper că pe viitor să introducă și ea. Este o combinatie între Lorry și Adriana .Elegantă și rafinamentul lui Lori și perversitatea și lingușeala Adrianei . Pentru mine momentan tot Adriana rămâne pe primul loc ,felul de cum face oralul 

Selena ești divină 😘

Posted

buna dimineata! astazi mai am locuri disponibile orele 18 00,19 00 si 20 00. va astept pe whatsapp pentru programari. pupici!

Posted

buna dimineata! astazi mai am locuri libere la 17 30 si la 19 00. va astept cu drag pe whatsapp pt programari. pupici!

Posted

buna seara! multumesc tuturor pentru vizite 

va astept pe whatsapp daca va doriti programari pentru ziua de maine. 

pupici!

Posted

buna! am ajuns in locatie.

va astept pe whatsapp daca va doriti programari.

pupici!

Posted

buna dimineata! astazi mai am loc disponibil ora 17 00.

va astept pe whatsapp daca va doriti o programare 

pupici!

Posted

neata! pt azi nu mai sunt locuri disponibile.

va astept pe whatsapp pt maine . pupici!

Posted

buna seara! 

pt maine am loc disponibil ora 18 00 si 19 30. va astept pe whatsapp pt programarim pupici

Posted

buna dimineata!  va astept pe whatsapp pt programari! disponibilitate dupa ora 15 00.

pupici