Jump to content

Nouă și ieftină - 0742874707

Recommended Posts

• cleopatra01 changed the title to Nouă și ieftină - 0742874707
  • Oras:Focșani
  • Oras:Focșani
Posted

Intuiția mea spune că ar fi revenit:

Am încercat acum vreo două săptămâni. Vorbit prin WhatsApp, trimite poze cu ea, cu locația, stabilesc să ajung în 10 min. Ajung, sun, nu răspunde. Mai mult, pe lângă mine de mai învârteau trei cu telefoanele în mână și vizibil încurcați unul de altul. Locația era pe Aleea Căminului. Am renunțat.

• Oras:Focsani
  • Oras:Focsani
Posted
14 hours ago, Gogu5 said:

Intuiția mea spune că ar fi revenit:

Am încercat acum vreo două săptămâni. Vorbit prin WhatsApp, trimite poze cu ea, cu locația, stabilesc să ajung în 10 min. Ajung, sun, nu răspunde. Mai mult, pe lângă mine de mai învârteau trei cu telefoanele în mână și vizibil încurcați unul de altul. Locația era pe Aleea Căminului. Am renunțat.

O recomand pe colega ei! E buna si la corp si la servicii, nu comenteaza la nici o pozitie, am pompat in ea de n a mai putut! Dar a zis ca data viitoare ma taxeaza pentru marime 🤣 🤣 

• Oras:Unde Se Poate
  • Disponibila
  • Oras:Unde Se Poate
  • Disponibila
Posted
Acum 2 ore, RONALDGAROS5 a spus:

O recomand pe colega ei! E buna si la corp si la servicii, nu comenteaza la nici o pozitie, am pompat in ea de n a mai putut! Dar a zis ca data viitoare ma taxeaza pentru marime 🤣 🤣 

De titulara topicului nu ne poti spune nimic? Un link ceva cu colega daca tot ai adus vorba?

• Oras:Oriunde cu placere
  • Oras:Oriunde cu placere
Posted
Acum 2 ore, RONALDGAROS5 a spus:

Trebuie un link cu colega, sa avem si numarul ei, altfel nu o  putem contacta. Multumim anticipat!