Jump to content

cuplu bucuresti nesfat35 sector 4

Recommended Posts

Posted

Salutare frate @redbeer1. Cu ceva timp în urmă fiind cu ceva treburi prin București i-am contactat, mai întâi pe mesageria de pe publi după care mi-au lăsat numărul de WhatsApp. Am vorbit acolo mai multe detalii, ei vb engleză dar se folosesc de Google translate. Mi-au confirmat că sunt reali, ne-am sunat cu cameră și am vorbit cu ea, el era la baie. Nu sunt disponibili 24/24 și 7/7, trebuie să cadă ambele părți de comun acord în privința zilei, orei când să se întâlnească. La telefon ea mi-a zis că practic nu are limite în pat, arată destul de drăguță, tinerică, voce plăcută. Urma ca a doua zi (era și ultima mea zi în București) să-mi scrie pe la orele 10:00 că să ne vedem. Am așteptat până pe la 12:00 și n-am primit nici o veste de la ei așa că a trebuit să plec întrucât puțin după 17:00 aveam zborul. Mi-au scris pe la ora unu cerandu-și scuze că au întârziat cu răspunsul și că ne putem vedea la cinci, dar eram deja în drum spre aeroport și oricum nu reușeam. A rămas pentru altădată, mi-au zis că-i pot contacta oricând și stabilim o întâlnire.

Cel mai bine e să-i contactezi acolo pe mesagerie după care sigur îți vor da numărul de telefon/WhatsApp. Dacă reușești să te vezi cu ei nu uita să împărtășești experiența cu restul comunității 😄

Baftă! 

• Oras:Bucharest
Posted

Foarte interesanti, din poze turcoaica e bines, a fost cineva la ei, preturi, recenzii? 

• Like 2
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Posted
Acum 10 ore, kiviak a spus:

Foarte interesanti, din poze turcoaica e bines, a fost cineva la ei, preturi, recenzii? 

Baga brooo! 🍻

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Posted

În conversația video avuta cu ea pare de vreo 40... Dar e drăguță.

Posted

Si voi ati primit pdf-ul cu pretul de 1250ron / ora?

• Like 1