Sari la conținut

Mesaj de intampinare pentru membrii noi


Postări Recomandate

Buna tuturor :D

 

 

Ma numesc Lorena si practic dominarea prin telefon sau intermediul videochatului .  Nu stiu daca am voie sa fac reclama la contul de videochat dar prin telefon practic dominarea ( tribut 0.5 centi / minut ) la nr.

 

Detaliile vor fi stabilite la telefon in functie de cum va decurge sedinta. 

 

Specificati va rog la telefon cand sunati ca sunteti interesati de dominare !! 

 
 
Nu stiu daca e considerata reclama ce am scris mai sus...dar altceva sa ma prezint nu stiu ce as putea sa zic avand in vedere activitatea forumului 
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

In primul rand vreau sa multumesc tuturor pentru CA impartasiti experientele voastre bune si rele cu noi cei naivi dar impatimiti ai acestor pasiuni. De aici am citit acum cativa ani despre Ania, care la momentul respectiv ne facea vietile frumoase, cel putin mie. Cred ca a fost singura de la care nu imi venea sa plec si am stat aproape 3 ore. Din ce am citit pe forum, domnisoara a iesit din cercurile astea si ca oricum nu mai impartasea placerea cu noi. Imi pare rau sa citesc asta dar ii doresc Aniei o viata linistita si fericita.

Depasind acest subiect, pe cat de pasionat sunt de acest hobby trebuie sa recunosc ca sunt un amator nu un profesionist si nu am ce impartasi cu voi. Momentan!

O alta intrebare/rugaminte deoarece m-am tot uitat dar nu am gasit acel thread de buget redus. Exista pe acest forum asa ceva? Sunt oarecum in vizita pe buget redus in Bucuresti si era stabilit sa am companie pe perioada sederii dar am fost lasat cu ochii-n soare, cu maciuca mare.

In principal duc lipsa de afectiune dar lipsa se*ului o accentueaza. Si as vrea in putinele zile pe care le mai petrec in zona sa am parte macar de o ora de placere.

VA multumesc pentru CA sunteti si va doresc placeri nemarginite alaturi de doamnele si domnisoarele care ne fac viata mai frumoasa ocazional iar doamnelor si domnisoarelor le doresc doar clienti pe placul lor.

  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...